- 19 Şubat 2018
- 118
- 303
- 103
Hahahahahha gel gezelimmm, hem ikimiz de istifçiymişiz.Resim luffy do flamingo, isim monkey d, alttaki yazı gintama, acaba kol kola girip biz en iyi arkadaşız diye gezsek mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahahha gel gezelimmm, hem ikimiz de istifçiymişiz.Resim luffy do flamingo, isim monkey d, alttaki yazı gintama, acaba kol kola girip biz en iyi arkadaşız diye gezsek mi![]()
minimal yasamla alakali bilgi edinmenizi tavsiye ederim az esya cok huzurdur benceHanımlar merhaba. Yakında taşınıyoruz ve ben eşya toplamaya başladım. Yalnız sıkıntı şu istifçiliğe çok yakınım. Evin içi ıvır zıvır bin tane şeyle dolu. El işiyle uğraşmayı, birşeyler yapmayı seviyorum. Birşeyi boyayıp başka bir yerde kullanmak gibi, yada ufak tefek değişikliklerle başka objeye dönüştürmek gibi. Bununla birşey yapılır dediğim bin tane şey var. Ve yapmıyorum. Zaten küçük ve yaramaz bir kızım var, zamanım yok. Öylece yığıyorum, birikiyor. Ama atamıyorumBiliyorum, atmalıyım ama içimde bir ses kesin lazım olur bu. Pinterestten birşey görürsün of bunla çok güzel olurdu dersin diyor.
Taşınacağımız evde büyük. Hani atmasam olur. Bir kenara koyarım. Birşey oldukça yaparım. Hem ne var ki insanların evi ıvır zıvır dolu. Bende de azıcık olsun. Ana fikrim bu. Ama sıkıntınında farkındayım çünkü beğendiğim gazoz şişesinin 23 tanesini ne yapabilirim ki? Yada 3 yıl önce bozulan ağır hantal ve çirkin saati. Hiç sevmediğim için dolabın üstüne kaldırdığım ahşap meyveliği mesela. At gitsin diyorum. Yok atamıyorum. Belki aklıma birşey gelir diyorum.
Minimalist felsefeleri okuyorum. Japon videolarını izliyorum. Sadelik mutluluktur diye takılıyorum ama kesmiyor.
Annem çemkiriyor. Eşim nasıl istersen öyle yap diyor. Bence sizin daha ikna edici düşünceleriniz vardır. Bana bir yardım edin
[/QUOT
Bir şey olur mu diye düşündüğünüz şeyleri geri dönüşüm kutusuna atın. O zaman gerçekten onlardan çok şey oluyor.Geliyor ama bununla bir şey yapılır isteği daha ağır basıyor. Mesela peynir kutusu, yoğurt kutusu falan değil olay. Onları atarım bama güme. Kırılan bozulan şeylerin çoğunu atarım. Ama birşey olur mu bundan dediğim an atamıyorum.
Ahahaha dürüstlüğünüze hayran kaldım.Bana burdan fenalık geldievimde işe yaramayacak bir tane ip bile yoktur.
Marie kondo 1 ben 2
Benim size verecek tavsiyem yok çünkü çok başka tellerden çalışıyoruz. Sadece kınamaya geldim![]()
warren buffet adli bir işadamının tavsiyesiydiBu çok güzel bir yönlendirmeymiş. Nerede okumuştunuz? Hatırlıyorsanız bende okumak isterim çünkü bu aslında hayatını derinlemesine düşünmeye itiyor insanı.
Ayrıca düşününce 8-10 falan sıra olarak gerçekten. Aslında önemsizmiş yani
Evde kızın mama kutularını buldum, teneke, 5 tane, inanılmaz çıldırdım. Kenara ayırmışım aynı sizin gibi, hiç atasım yokAy bende boyleyim ya. Lazim olur belki diye diye biriktirme gayesi var. Allahtan ev kucuk yerim yokta biriktiremiyorim. ama kenara ayirdigim seyi de kolay kolay atamıyorum
Temizliği zor olmuyor mu? Ay bende en ise yarayan hatta yeni eşyalarımı bile atıyorum bazen Allah affetsin annemde bundan kızıyor bana sen at Allah verir mi sana bidaha diyeHanımlar merhaba. Yakında taşınıyoruz ve ben eşya toplamaya başladım. Yalnız sıkıntı şu istifçiliğe çok yakınım. Evin içi ıvır zıvır bin tane şeyle dolu. El işiyle uğraşmayı, birşeyler yapmayı seviyorum. Birşeyi boyayıp başka bir yerde kullanmak gibi, yada ufak tefek değişikliklerle başka objeye dönüştürmek gibi. Bununla birşey yapılır dediğim bin tane şey var. Ve yapmıyorum. Zaten küçük ve yaramaz bir kızım var, zamanım yok. Öylece yığıyorum, birikiyor. Ama atamıyorumBiliyorum, atmalıyım ama içimde bir ses kesin lazım olur bu. Pinterestten birşey görürsün of bunla çok güzel olurdu dersin diyor.
Taşınacağımız evde büyük. Hani atmasam olur. Bir kenara koyarım. Birşey oldukça yaparım. Hem ne var ki insanların evi ıvır zıvır dolu. Bende de azıcık olsun. Ana fikrim bu. Ama sıkıntınında farkındayım çünkü beğendiğim gazoz şişesinin 23 tanesini ne yapabilirim ki? Yada 3 yıl önce bozulan ağır hantal ve çirkin saati. Hiç sevmediğim için dolabın üstüne kaldırdığım ahşap meyveliği mesela. At gitsin diyorum. Yok atamıyorum. Belki aklıma birşey gelir diyorum.
Minimalist felsefeleri okuyorum. Japon videolarını izliyorum. Sadelik mutluluktur diye takılıyorum ama kesmiyor.
Annem çemkiriyor. Eşim nasıl istersen öyle yap diyor. Bence sizin daha ikna edici düşünceleriniz vardır. Bana bir yardım edin![]()
Hanımlar merhaba. Yakında taşınıyoruz ve ben eşya toplamaya başladım. Yalnız sıkıntı şu istifçiliğe çok yakınım. Evin içi ıvır zıvır bin tane şeyle dolu. El işiyle uğraşmayı, birşeyler yapmayı seviyorum. Birşeyi boyayıp başka bir yerde kullanmak gibi, yada ufak tefek değişikliklerle başka objeye dönüştürmek gibi. Bununla birşey yapılır dediğim bin tane şey var. Ve yapmıyorum. Zaten küçük ve yaramaz bir kızım var, zamanım yok. Öylece yığıyorum, birikiyor. Ama atamıyorumBiliyorum, atmalıyım ama içimde bir ses kesin lazım olur bu. Pinterestten birşey görürsün of bunla çok güzel olurdu dersin diyor.
Annem çemkiriyor. Eşim nasıl istersen öyle yap diyor. Bence sizin daha ikna edici düşünceleriniz vardır. Bana bir yardım edin![]()
Bende biraz öyleyim çocuğuma lazım olur faliyet yaparım diye bazen atmıyorum konuyu takipteyim:)Geliyor ama bununla bir şey yapılır isteği daha ağır basıyor. Mesela peynir kutusu, yoğurt kutusu falan değil olay. Onları atarım bama güme. Kırılan bozulan şeylerin çoğunu atarım. Ama birşey olur mu bundan dediğim an atamıyorum.