istihare, kararsızlık, acil yardim talebi

roseiera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
141
132
33
Merhaba arkadaslar..
Bir konuda cok cok sıkıntı yasadigim bir kararsızlığim var.Istisare de yaptım istihare de ancak bir sonuca ulaşamıyorum haftalardir tum enerjimi aliyor ve tum hayatimi etkileyen hayatimi degistirecek bir konu

Bildiğiniz bir istihare yöntemi var mi klasik istihare dışında?

Konudan da cok kisa bahsedeyim.26 yasindayim gecikmeli olarak universiteye gidicem
bu sene tercih yaptim ve yerlestim.ancak ailem kesinlikle destek degil.sozlumle evlenip de gitmek fikrimiz vardi ne yazik ki ayrildik.Simdi hayalimden bunun icin vazgecmek istemiyorum ancak hem okuyup hem calismak zorundayim ailemden hic destek almicam ilk 1 2 ay disinda.okula kaydimi yaptirdim iki secenegim var ya bu sene gitmeyip evimde kalip calisarak para biriktirip seneye gidicem ya da kararticam gözümü ve acilen okula gidip egitimime baslicam..1 yil daha kaybetmicem..ailem destek olmadığı için acikcasi korkuyorum da..bu sene mi baslasam..okula gitmeyip yalnızca harcı yatırıp seneye mi..Lutfen fikir verin..onemle rica ediyorum.hayatimin kalani buna göre şekil alicak..

Dini konu yasak.İstihareden kapanabilir konun.. Ötekine gelecek olursak, seneye puanın kesilecek ve kazanacağin ne malum. Yaş da gidiyor hemen başlamalısın diye düşünüyorum

Back
X