istihare rüyama yorum getiricek var mı?

Canım arkadaşım çok iyi düşün.:50:

Ölüm acısı bile ilk günkü gibi olmuyor,zamanla küle dönüyor yangın.

Biliyorum,çok çok zor olacak.:26:

Doğru adam olduğuna eminsen,evlen.

Ama en ufak bi şüphen tereddütün varsa yazık etme kendine de,ona da.

gece bana mesaj attı.. evlen benimle,söz veriyorum seni el üstünde tutucam,çok ama çok mutlu edicem. seni ne kadar çok sevdiğimi bilmiyosun..Hayat arkadaşım olucaksın çünkü mutlu olacaz yazmışşş

:((((( offf ALLAHImm Yüreğimdeki sıkıntıyı tahmin edebileniniz var mı :((((((((((((

gece bana mesaj attı.. evlen benimle,söz veriyorum seni el üstünde tutucam,çok ama çok mutlu edicem. seni ne kadar çok sevdiğimi bilmiyosun..Hayat arkadaşım olucaksın çünkü mutlu olacaz yazmışşş

:((((( offf ALLAHImm Yüreğimdeki sıkıntıyı tahmin edebileniniz var mı :((((((((((((

Ben varım.:31:

Nişanlanmamış olsam da aynı durumda kalmıştım senin gibi.

Ama şüpheyle,endişeyle yürütemedim,bitirdim.

canım yaaa çok üzüldüm:5:
Bu mesaj yerinde olan herkesi karmakarışık eder..:ssz:
Kestirip atmak ayrılmak hiç kolay değil.
Ben bu mesajının üstüne zaman isterdim bana beni mutlu edeceğini göster, beni inandır derdim..
Lafla olmaz ki tavırlarıyla ikna etmeli sen de değişebileceğini görüp rahatlarsın kesinlikle düğünü ertele

Back
X