istihare rüyama yorum getiricek var mı?

nişanlın senin için hayırlı değil,
senin için hayırlı kimse gelip seni bulacak

yalnız şu var güzelcim, istihareye istişarede çözüme varılamayan konularda yatılır, durduk yere yatılmaz. istihareye yattıysan, sonucuna biat edeceksin.. eğer istiharen kötü çıktığı halde bu işe devam edersen, zarar edersin.. keşke yatmasaydın.. neyse madem yattın, gerekeni yap..

İnsanın bocalaması ne kotü.. bu kadar hayati konu hakkında hele ki.. bende öyle düşündüm. Hakkımda hayırlı olan gelip bulucak sanırım.. o kadar yıprandım yoruldum ki.. istahareden baska carem yoktu.. istişare dediğin seyi benim ailem yapmış oldu mu o zaman.. annem babam bize göre değiller derken..???

ya cnm rüyalara değil gerçeklere bak..emin ol gerçekler daha da yol gösteriyor sana şu an..isterse 30 kere yat istihareye bu adamdan sana fayda gelmeyeceği belli..eski konularına dön..sabaha kadar oku..bir daha oku...

ve karar ver...yok evde kalcam vs falan geç bu işleri...kızlar etmeyin eylemeyin ya..evde kalmayalım diye de bir ömür azap mı çekeceksiniz...kendinizi niye bile bile dipsiz kuyulara atıyorsunuz

Uyandığında hzur içinde mi yoksa sıkıntılı mı uyandın?

Bu da önemli.

Rüya yorumu herkesin yapacağı bir iş değildir.Herkese de anlatılmaz.

hAKKında hayırlısı olsun....

şöyle demek isterim size;böyle bir rüyayı keşke paylaşmasaydınız.çünkü bizim şer gördüğümüzde nice hayırlar olabilir.şimdi düz mantık bir insan kalkıp da sen aslında rüyanda gördüğün kişiyi bekle diyebilir..kıssadan hisse ;

hz.yusuf peygamber; rüyasında kendisinin başında akbabalar döndüğünü gören bir kişiye özgürlüğünü geri kazanacaksın yorumu yaparken,
rüya da kendisini ziyafet sofrasında gören bir adama idam edileceğini söylemiştir...içinizden geçeni yapın...hakkınıda hayırlısı olsun İnşAllah

şöyle demek isterim size;böyle bir rüyayı keşke paylaşmasaydınız.çünkü bizim şer gördüğümüzde nice hayırlar olabilir.şimdi düz mantık bir insan kalkıp da sen aslında rüyanda gördüğün kişiyi bekle diyebilir..kıssadan hisse ;

hz.yusuf peygamber; rüyasında kendisinin başında akbabalar döndüğünü gören bir kişiye özgürlüğünü geri kazanacaksın yorumu yaparken,
rüya da kendisini ziyafet sofrasında gören bir adama idam edileceğini söylemiştir...içinizden geçeni yapın...hakkınıda hayırlısı olsun İnşAllah

Haklısın canım ama bak düz mantıkla bakılmicak açıkça yorulmanmayacak gibi bir rüya değil benimkisi.. karg ucusuyor bunu net olarak bilgili kişi bilir, ama direk bir erkek bana yardım ediyoru herkez aynı şekilde yorumlayabilir. Bariz belirgin gözüme sokuldu sanırım rüyam.. istihare diye paylaştım normal rüya olsa içinden çıkardım belki önemsemedğimden de ne bilim yaaaa :(((((

Bence sen bu işi istemiyorsun istihareye bile gerek yok. Sıkıntılısın sonuç devam etme kararı bile olsa ara ver kafanı dinle derim. Bir de istihare de sonuç hemen belirmez. Allah seni bir şekilde hayra yöneltir. Yani illa rüya da renk görmek vs diye bir şey yok. Sen istihare ile işi Allah'a havale etmişsin sonunu sen değil o bilir. Bundan sonra yaşanan olaylara dikkat et mesaj sana gelecektir. Ya onunla ilgili bir haber ya içinde bir istek ya bir olay illaki sana yönün gösterilir telaş etme sakin ol.

rüyayı hayra yormak iyidir hayra yoralım hayır olsun beyaz iyidir denilir ama eski konularına baktımda nişanlınla ilgili maalesef umutsuz vaka gibi görünüyor canım

tamamdır hallettik sen dedin die hemen ayrılsın. o değilde ,kime maskara olmuşum ben anlamadım ?

Niye üstünüze alındınız ki maskara lafını ?:ssz:

Konu sahibi için yazdım ben onu.

Ayrıca biz arkadaşla bu konuları uzun zamandır açtığı konulardan,yorumlardan paylaşıyoruz fikir alışverişi yapıyoruz.

Önceki konularını da biliyoruz,neler yaşadığını da.

Ayrıl,yol yakınken dön diyorsak bi bildiğimiz var.

Önceki konularına bakın isterseniz.:ssz:

Niye üstünüze alındınız ki maskara lafını ?:ssz:

Konu sahibi için yazdım ben onu.

Ayrıca biz arkadaşla bu konuları uzun zamandır açtığı konulardan,yorumlardan paylaşıyoruz fikir alışverişi yapıyoruz.

Önceki konularını da biliyoruz,neler yaşadığını da.

Ayrıl,yol yakınken dön diyorsak bi bildiğimiz var.

Önceki konularına bakın isterseniz.:ssz:

Çok sağol canım benim uzun süredir yanımda hissediyorum seni :) Allah ne muradın varsa versin seninde. Gelip bide kkafama oklavayla vurmanı çok isterdimmm :(((

Tekrar söylüyorum güzel arkadaşım,

Sevmediğin,yanında kalbinin deli gibi atmadığı adamla ömür geçmez.

Yazık etme kendine.:50:

Çok sağol canım benim uzun süredir yanımda hissediyorum seni :) Allah ne muradın varsa versin seninde. Gelip bide kkafama oklavayla vurmanı çok isterdimmm :(((

Estağfurullah.:34:

Üzülmemen için diyorum.

Belli,sevmiyorsun.:50:

Ve evlenmek zorunda değilsin o adamla.

Çünkü mutsuz olacaksın.

Bir de bu mutsuzluklarının üstüne dul diye yaftalayacaklar.

Çok iyi düşün.:50:

rüyayı hayra yormak iyidir hayra yoralım hayır olsun beyaz iyidir denilir ama eski konularına baktımda nişanlınla ilgili maalesef umutsuz vaka gibi görünüyor canım

Buğün karar günüm :( benim son cewabımı istiyor.. Artık karar ver diyor zaman kalmadı diyor.. neysek bilelim yolumuzu çizelim diyor.. ALLAHIMMMM bu ne alışkanlık.. sudan çıkmış balığa dönücem :((( dile kolay 2008den bu yaaana

Canım arkadaşım çok iyi düşün.:50:

Ölüm acısı bile ilk günkü gibi olmuyor,zamanla küle dönüyor yangın.

Biliyorum,çok çok zor olacak.:26:

Doğru adam olduğuna eminsen,evlen.

Ama en ufak bi şüphen tereddütün varsa yazık etme kendine de,ona da.

Back
X