• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istihare rüylarımdan emin olamıyorum ne olur bir yorum yapın :(

Yorumum sana değildi öncelikle yanlis anlama :)
Boyle olmasi tabii ki daha iyi geleceğin için .
Ona lafim yok .
Ama öyle yorumlar yapiliyor ki bazen .
18 ince evlenmek isteyebilir biri .
Gayet doğal.
BBunu yargılamak kimseye düşmez .
Onu demeye calisiyorum .
Erken evlenmek isteyenleri asagilayan bile var :19:

haklısın kimse kimseyi yargılamamalı benim de herkese saygım vardır herkesin kendi hayatı benim evlenen nişanlanan çocuk bekleyen arkadaşlarım var bana göre ters mi evet ters ama onların her zaman yanındayım ve destekçisiyim insanları aşağılamak kimsenin haddine değil zaten

Bana da güzel hayırlı gibi göründü ama kavga filan da ters etki yaptı...Bende istihareye yattım isim gördüm hiç duymadığım bilmediğim bir isim..resimlerine filan bakıyordum rüyamda faceye girip,acaba o kişi ile mi evlencem ki:26: AKlıma soruyu görünce geldi de yazayım dedim...

aman dikkatli ol her ayni isimle karsilastigin kisiyede aha buldum demeyesin sakin :))))

evet hatda namazdan sonra ki ilk kalbine gelen his bile önemli :) birinci günü rüyasi acik ortada güzel ikinci gün gördügü rüya her yuvadaki oldugu gibi zorluklar olucaktir :) ama renkler de hayra delalet ediyor...
yani benden :) bukadar gerisi konu sahibine kalmis...
ALLAH hayir eylesin...

ayy teşekkür ederim :D amin amin hayırlısı olsun inşallah :1:

Bana da güzel hayırlı gibi göründü ama kavga filan da ters etki yaptı...Bende istihareye yattım isim gördüm hiç duymadığım bilmediğim bir isim..resimlerine filan bakıyordum rüyamda faceye girip,acaba o kişi ile mi evlencem ki:26: AKlıma soruyu görünce geldi de yazayım dedim...

ne diyip de istihareye yattın ki o ismi gördün ben onu merak ettim

evet hatda namazdan sonra ki ilk kalbine gelen his bile önemli :) birinci günü rüyasi acik ortada güzel ikinci gün gördügü rüya her yuvadaki oldugu gibi zorluklar olucaktir :) ama renkler de hayra delalet ediyor...
yani benden :) bukadar gerisi konu sahibine kalmis...
ALLAH hayir eylesin...

Not: yau cvp kimden geldigine bakmadim konu sahibi senmissin :)))))

evet konu sahibi bendim :D

haklısın kimse kimseyi yargılamamalı benim de herkese saygım vardır herkesin kendi hayatı benim evlenen nişanlanan çocuk bekleyen arkadaşlarım var bana göre ters mi evet ters ama onların her zaman yanındayım ve destekçisiyim insanları aşağılamak kimsenin haddine değil zaten

Her neyse .
Ruyan bana da hayirli gibi geldi canim.

ne diyip de istihareye yattın ki o ismi gördün ben onu merak ettim

Hakkımda hayırlısı kimse göster Allah'ım diye bir dua etmiştim sanırım...İstihare duasını okuyup abdest alıp yatmıştım..Sonra rüyamda isim gördüm

işte insanın nasibinde varsa pat diye oluyor demek ki ben şimdiden böyle kara kara düşünmeyi bırkayım o zaman :1:

yook düsünmeyi birakma tam tersi düsün nasil birini istiyorsun sonra dua et ve bekle, ama sakin su olabilir bu olabilir deme inan bana gelince anliyorsun zaten bende düsünüyordum söyle böyle olsun diye dua ediyodum anca evlenirim diye ama öyle biri karsima cikmayinca evlenmicem dedim :) ALLAHim sen en dogrusunu bilensin dedim hakkimda hayirlisi olsun ve bi baktim esim den haber geldi biz görücü usulu evlendik hamd olsun... RABBIM herkeze benim esim gibi birini versin (sadece asiri kiskanc :P)

Back
X