Rüya Yorumları Istihare, ve ruyam

ayyy süper cnm yaaaa ALLhım hayrlara vesile etsin inş....hersey gönlünce coook cooooook güzel olsunnnnn belkide bu gercekten cok güzl bir işarettir ama güzel bir rüya yorumcusu bul morelini bozmak istemem ama kırmızı al haber kızgın kötü hbr derler sen iyice arastır dua etmekten asla vaz geçme allhım okdr büyükki onu snn gönlüne hayırlı kılarr canım

ayyy süper cnm yaaaa ALLhım hayrlara vesile etsin inş....hersey gönlünce coook cooooook güzel olsunnnnn belkide bu gercekten cok güzl bir işarettir ama güzel bir rüya yorumcusu bul morelini bozmak istemem ama kırmızı al haber kızgın kötü hbr derler sen iyice arastır dua etmekten asla vaz geçme allhım okdr büyükki onu snn gönlüne hayırlı kılarr canım
amin canim cumlemizin insallah!
Ya evet bende koyu renk kotu haber saniyodum ama internetten baktim hep iyi seyler yaziyodu. belkide ben oyle gormek istiyorumdur :)
Herzaman dualarla canim, dunya dua uzerine kurulmustur

aynn cnm bnm olsun öylle görmüş olablirsin sonucta o adamı kalbine gönlüne hayırlı kılıcakta allh

Rüyandakı kırmızı elbise senın istedıgın hayatı gösterır.aynaya bakıyorsun ,sendekı endişelerın gelıp gıdıyor.bi gün güzel düşünüyorsan birden eskılerı gözünün önüne getırıp yınemı aynılarını yasıycam derdine düşmüssün.ama bi kişinin yardımıyla kalbındekı o korkuları rahatlıkla atıcaksın.ve istedıgın mutlu güzel bi hayat senı beklıycek.fakat şimdikı arkadasının bi hatasını yakalayabılırsn o yüzden hayal kırıklıgına düşeceksın ama yanlış anlama olucak bi şeye yüz de yüz karar vermeden önce arastır

Rüyandakı kırmızı elbise senın istedıgın hayatı gösterır.aynaya bakıyorsun ,sendekı endişelerın gelıp gıdıyor.bi gün güzel düşünüyorsan birden eskılerı gözünün önüne getırıp yınemı aynılarını yasıycam derdine düşmüssün.ama bi kişinin yardımıyla kalbındekı o korkuları rahatlıkla atıcaksın.ve istedıgın mutlu güzel bi hayat senı beklıycek.fakat şimdikı arkadasının bi hatasını yakalayabılırsn o yüzden hayal kırıklıgına düşeceksın ama yanlış anlama olucak bi şeye yüz de yüz karar vermeden önce arastır
canm ruya yorumlayabilio musun. Bnde çook ilginç iki ruya gorfum ard arda. Bana da yorum yapar mısınn

Kusura bakma canım özel mesajını okudum ama his yönümden iyi olmadıgım zaman oldugu için rüyanı yorumlamak istemedım şuan anca net bi şek
canm ruya yorumlayabilio musun. Bnde çook ilginç iki ruya gorfum ard arda. Bana da yorum yapar mısınn
suan evet:)ama lütfen güneş gördüm böcek gördüm dıye degıl net bi şekılde gördüügn ve detaylı bi rüyanı anlat ıkı rüyayı yapamazsam bıle en önemlısını yaz ilk önce canım

Bende istihare uykusuna yattim ayrildigim esim icin. Birlesmek icin hayaller kurardik ama surekli sıkıntilar yasiyoruz o nedenle ayriyiz su an yine. Ruyamda buyukce bir salondayim. Seyirciler var. Sanki bir yarismada gibiyim. Nasil anlatsam.. ben diyim 10 siz deyin 15 tane tabak toplanmis ve uzun uzun siralar duzulmus. Her siranin basina gecip önüme gelen tabaklari surekli kırıyorum. Beyaz iyi derler ama bu tabaklari ben kırıyorum. Bunu nasil yorumlarsiniz?

X