Bebek İkinci El Istikbal prenses marka hiç kullanılmadı çocuk odası

bakimli86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
106
1
38
İstanbul
İstikbal marka prenses çocuk odasını satıyorum kızım 1 gece bile yatmadı hala ayrı yatmaya alışamadığından evde demonte şekilde duruyor. İsteyene yatağı ile de verebilirim. Ürün sıfır ayarındadır 1700 TL ye aldım 750 liraya satıyorum.
PArçaları : Yatak baza gece lambalı başlık, 3 kapılı gardrop ve 3 çekmeceli şifonyeri ve kalpli tüllü aynası

Taksit isteyene 2 ye bölelirim

Son düzenleyen: Moderatör:
ilgileniyorum.istanbulda iseniz .bizzat görebilrim ..iletişime geçebiliriz.

ürünü ne zaman almıştınız? çünkü geçen yıl bile mağaza fiyatı 2000 tl nin üzerindeydi..

Son düzenleme:
istanbul avrupa yakasındayım ürün hiç kullanılmadı sıfır.
kurduk ve kızım yatmadığı için, 1 ay sonra kaldırdık demonte şekilde duruyor evde şuanda.
ürünün faturası mevcut 02.02.2012 tarihinde aldım, yorganı yatağı ile bana 2.270 TL ye geldi. görmek isteyen olursa iletişime geçelim, yeni ev aldım taşınacağım yere götürmemek için bu fiyata veriyorum.

Son düzenleme:
kurduk ve kızım yatmadığı için, 1 ay sonra kaldırdık demonte şekilde duruyor evde şuanda.
ürünün faturası mevcut 02.02.2012 tarihinde aldım, yorganı yatağı ile bana 2.270 TL ye geldi. görmek isteyen olursa iletişime geçelim, yeni ev aldım taşınacağım yere götürmemek için bu fiyata veriyorum.

özelden sordum...cevaplarsanız iletişime geçebiliriz.

anladım.. hangi semttesiniz?

İstikbal marka prenses çocuk odasını satıyorum kızım 1 gece bile yatmadı hala ayrı yatmaya alışamadığından evde demonte şekilde duruyor. İsteyene yatağı ile de verebilirim. Ürün sıfır ayarındadır 1700 TL ye aldım 750 liraya satıyorum.
PArçaları : Yatak baza gece lambalı başlık, 3 kapılı gardrop ve 3 çekmeceli şifonyeri ve kalpli tüllü aynası

Urun hala satilikmi acaba

Eger satmadiysaniz almak isterim ben sefakoyde oturuyorum benimle illetisime gecerseniz sevinirim

Back
X