Istikrarsız ben :/

heybeli ada

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
38
5
Merhaba arkadaşlar. 21 yasindayim. Lise son Sınıfta okulu Bıraktığım için şuan açık lisede okuyorum. Çok istikrarsizim. 17.5 - 18 gibi atıldım iş hayatına. Kasiyerlik, reyonculuk, satış danışmanlığı yaptim. Ayda bir iş değiştirdim biryere bağlı kalamadım heryerde bir kusur buldum. Şimdi güvenlik kimliği aldim. Ama gecesi vs oluyor. Bazı yerler bi bayanın duramayacağı yerler oluyor. O Yüzden tekrar kasiyerliğe falan mı dönsem diyorum. Acil işe ihtiyacım var ama bu istikrarsızlıkla ne yapacağım hiçbir fikrim yok :KK43: artik ailem de, sevgilimde, akraba Eş dost bile sen çalışamazsan demeye başladi. Yardimci olun ne olur ne yapabilirim ? İstanbul'da ikamet ediyorum.

Bi hedef belirlemediğin sürece bu istikrarsızlık sürmeye devam edecektir. Öncelikle neler yapıp neler yapamayacağını ve bu yapabileceklerin içinde ilgilerine uyan iş bölümlerine yönelmeni öneririm. İnşallah gönlüne göre bir iş bulur ve istikrarsızlığa son verirsin :)

Keşke okulu birakmasaydin. Bende senin gibi okulu bıraktım dışardan bitirdim . Şuan sosyal hizmetler okuyorum yaşım 22 hersey zamanında güzel keşke zamannda okusaydm diorm. Ise gelince bnde zora sıkıya gelemiyorum o yüzden ofis işlerinde çalışıyorum galeride sekreterim . Ufak tefek işler yapp aksama kadar otrym pc başında. Böyle bi iş tercih edebilirsin.

Yanlış anlama ama bu ülkenin işçiye de çöpçüye de memura da doktora da ihtiyacı var . Eger çalışmaya mecbur değilsen hayatının iplerini eline al ve ne yapmak stediğini belirle zira meslek seçimi de evlilik gibi bir ömür olan bir durum . Kendini mutlu h,issettiğin işi yapmanı tavsiye ederim . Bir arkadaşım güvenlik işini bırakıp satış işine balamıştı daha çok maaş daha düzenli saatleri vardı ama mutlu değildi ve güvenliğe dönmek için işi bırakmıştı.

Yetişkinlerde Hiperaktivite bozukluğu, dikkat eksikliği diye google'da bir aratır mısın?

X