İstilacı körfez ülkeleri vatandaslarindan bıktım

Seraa0606

Güzeldim ben o yazlar kadar zamanında...
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
4.919
6.182
Merhaba hanımlar. Ben Istanbul avrupa yakasinda yasiyorum. Konu basligindanda anlasilacagi gibi burada yasayan araplardan biktim. Konumun ırkçılıkla alakasi yok lütfen onyargıyla yaklaşmayın. Yasadigim sitede uzak dogulu, afrikali, hintli daha sayamayacagim cesitli milletlerden insanlar var. Bulundugum muhitte araplar ev kiraliyor diye kiralar fahis fiyatta artis gosterdi. Gecenlerde nakliye sirketi geldi tasimacilar suriyeli, avmler, marketler her yerde bu insanlarla karsilasiyorum. Istanbul'un kapisina kilit vuracak degiliz tabiki ulkemize gelebilirler fakat buyuk ölcude saygisiz insanlar. Onlar icin cevredeki insanlarin rahatsiz olup olmamasi hic onemli degil. Trafikte cama yapisan israrla para isteyen suriyeli dilencilerdende artık sıkıldım. Hangi birine para yetistirelim.Bagira bagira konusmalarindan bir mekana gitsem rahat edemiyorum. Yan komsular arap öyle yuksek sesle konusup sarki soyluyorlarki sanki ayni evde yasiyoruz. Gecen aylarda Sapanca'da bilinen bir otele gittim sakinlik dogal ortam dinlenirim diye ordada bana rahat vermediler. Sanki bu ülke onlarin biz misafirmisiz gibi düsünmeye başladım. Sayıları gitgide artigı icin bu dertten kurtulamayacagim sanırım.

Aynen oyle, bende isyan bayragini cektim artik.gecen pazar torbalarima yapistilar napicami sasirdim..az kalsin araba carpacakti panikledim..

bu nedir..misafirse misafirligini bilsinler dicem kii onlari burdan artik sursen gitmezler..

bide dikkatimi ceken birbirinin pesi sira dogmus bebekler ellerinde sirtlarinda kucaginda..hani ya sen savas magduruydun, bi zahmet bu kadar halvet olmayi ver yani..

Bilmiyorum kendimizi onlatin yerine koymuyor degiliz elbette ama, bu kadar pervasiz olmaya haklari yok..

en azindan yetkililer ilgilense oda yok..

Tam iki gündür rüyalarımı ele geçirdiler Suriyeli görüyorum iki gündür kafayı yedim sanırım :)

Aynen oyle, bende isyan bayragini cektim artik.gecen pazar torbalarima yapistilar napicami sasirdim..az kalsin araba carpacakti panikledim..

bu nedir..misafirse misafirligini bilsinler dicem kii onlari burdan artik sursen gitmezler..

bide dikkatimi ceken birbirinin pesi sira dogmus bebekler ellerinde sirtlarinda kucaginda..hani ya sen savas magduruydun, bi zahmet bu kadar halvet olmayi ver yani..
Bende onu anlamiyorum zaten 7-8 kisi bir aile nufuslari ve hizla cogalmaya devam ediyorlar. Bu kadar cok cocuk sahibi olmalarinin nedeni nedir anlamis degilim.

Bilmiyorum kendimizi onlatin yerine koymuyor degiliz elbette ama, bu kadar pervasiz olmaya haklari yok..

en azindan yetkililer ilgilense oda yok..
Boyle yasamak islerine geliyor sanirim. Suriyeli bir dilencinin uzerinde 8 bin tl para bulunmustu. Kamplardan kacip buralara gelmelerinin amaci bu olsa gerek.

Benim kafama harem otogarinin orada cam şişe firlattilar. Hem de gunduzdu! Sahilde yuruyuse gidiyordum. Hemen polisi aradim ve oradan kactim. Allah'a şükür ist.da yasamiyorum gercekten yasanacak bir hal kalmadi.

bu konuda hemfikirim,her yerdeler,her an karşımıza çıkıyorlar,nağıra bağıra konuşmaları beni benden alıyor,umursamaz tavırları,sanki kendi ülkerinde biz mülteciyiz gibi,sevmiyorum ben açık ve net

Müslüman,müslümanın kardesidir..
Bende cok suriyeli görüyorum...kısın sogukta donarak ölen,aç kalan,otobüs egzozlarında ellerini ısıtmaya calısan..
Keske kedileri köpekleri düsünerek bizlere kapıların önüne su,mama koyduran vicdanımız suriyelilere karsıda sızlasa biraz..:stop:
Yediğimiz yemegi paylassakta,elimizdeki posetlere saldırmasalar..:stop:
İnsan onlar,savastan,yokluktan,kıtlıktan kurtulmak icin ülkemize sıgınmıs İNSANLAR!!!:stop::stop:

Benim kafama harem otogarinin orada cam şişe firlattilar. Hem de gunduzdu! Sahilde yuruyuse gidiyordum. Hemen polisi aradim ve oradan kactim. Allah'a şükür ist.da yasamiyorum gercekten yasanacak bir hal kalmadi.
Buyuk gecmis olsun öncelikle. Turkiye geneline yayildilar. Sizin yasadiginiz sehirde olmamalarina sevindim.

Buyuk gecmis olsun öncelikle. Turkiye geneline yayildilar. Sizin yasadiginiz sehirde olmamalarina sevindim.
Cok tesekkur ederim.
Dogru soyluyorsunuz. Biz biraz şehir merkezine uzagiz, pek bizim semtimize takilmiyorlar. Ama ailem ist.da, ziyarete gittikce dehsete kapiliyorum... İst.un kendi kalabaligi sorunlari yetmiyordu sanki.

bu konuda hemfikirim,her yerdeler,her an karşımıza çıkıyorlar,nağıra bağıra konuşmaları beni benden alıyor,umursamaz tavırları,sanki kendi ülkerinde biz mülteciyiz gibi,sevmiyorum ben açık ve net
Zenginide fakiride ayni insan olarak kaba ve saygisizlar. Haftasonu kahvaltiya gitmistik. Bu insanlar menemen istemis fakat garson anlamamis sahanda yumurta getirmis. Oyle bagira cagira bu problemi anlatiyorki herkesin donup onlara bakmasindan hic rahatsiz olmuyorlar. Bu gorgusuz insanlara el pence bu kadar hizmet edilmesinide anlamiyorum.

Haklısınız insan kendi ırkının insanına bile tahammül edemezken çoğu zaman. Birde misafir gelenlerin kabalıkları bardağı taşırıyor. Hepsi genellememek lazım ama.. Öbür kesimi göze batıyor cidden.

Birazda kültür farkı girince işin içine ..

Ya bide şu boğazda yalı alan hangi ırk olursa olsun (Türk hariç) insanlara sinir oluyorum. Biz bu ülkeye çalışıyoruz amma hala kiradayız, elin arabı yada bilmemnesi geliyor yalıları kapıyor.

Zenginide fakiride ayni insan olarak kaba ve saygisizlar. Haftasonu kahvaltiya gitmistik. Bu insanlar menemen istemis fakat garson anlamamis sahanda yumurta getirmis. Oyle bagira cagira bu problemi anlatiyorki herkesin donup onlara bakmasindan hic rahatsiz olmuyorlar. Bu gorgusuz insanlara el pence bu kadar hizmet edilmesinide anlamiyorum.
anlamayacak ne var para var :) bizim ülkemizde bizim milletimiz değersizdir her zaman,ne hikmetse onlar bizden daha kıymetli,ama bişey olsa yolda giderken veya başka şekilde,ilk koşacak olanlarda biziz hani

valla bir yandan içim çok sızlıyor görünce dayanamıyorum.suriyeliler gerçekten büyük problem o insanların hiçbir suçu da yok.yol bilmezler iz bilmezler,dil bilmezler...geçen gün bir harabenin içinde yaşarlarken gördüm bir iki bi şeyler verdim dayanamadım.ama nereye kadar?bu şekilde de olmaz ki.ne yapacağımızı şaşırdık artık.izmirliler bilirler kızlarağası hanı meşhurdur.orada şadırvan camii var.camiinin kapılarını mesken tutmuş pasaportlarıyla dileniyorlar ona ver öbürüne verme olmuyor.ben de ırkçı değilim,insanım üzülüyorum ama bizim ülkemizde yeterince yoksul insan var zaten hangi birine yetişelim ki...:KK43::KK43:

X