- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.182
Merhaba hanımlar. Ben Istanbul avrupa yakasinda yasiyorum. Konu basligindanda anlasilacagi gibi burada yasayan araplardan biktim. Konumun ırkçılıkla alakasi yok lütfen onyargıyla yaklaşmayın. Yasadigim sitede uzak dogulu, afrikali, hintli daha sayamayacagim cesitli milletlerden insanlar var. Bulundugum muhitte araplar ev kiraliyor diye kiralar fahis fiyatta artis gosterdi. Gecenlerde nakliye sirketi geldi tasimacilar suriyeli, avmler, marketler her yerde bu insanlarla karsilasiyorum. Istanbul'un kapisina kilit vuracak degiliz tabiki ulkemize gelebilirler fakat buyuk ölcude saygisiz insanlar. Onlar icin cevredeki insanlarin rahatsiz olup olmamasi hic onemli degil. Trafikte cama yapisan israrla para isteyen suriyeli dilencilerdende artık sıkıldım. Hangi birine para yetistirelim.Bagira bagira konusmalarindan bir mekana gitsem rahat edemiyorum. Yan komsular arap öyle yuksek sesle konusup sarki soyluyorlarki sanki ayni evde yasiyoruz. Gecen aylarda Sapanca'da bilinen bir otele gittim sakinlik dogal ortam dinlenirim diye ordada bana rahat vermediler. Sanki bu ülke onlarin biz misafirmisiz gibi düsünmeye başladım. Sayıları gitgide artigı icin bu dertten kurtulamayacagim sanırım.