Merhaba arkadaşlar,
boşanma sürecindeyim ve 10 aylık bir bebeğim var. Anlaşmalı boşanma için protokol üzerinde görüşüyoruz. Müstakbel ex- kocam sanırım yaklaşık 6.000 tl net maaş alıyor. İştirak nafakası olarak kaç tl talep etsem uygun olur. Adam çok maddiyatçı, yüksek atıp caydırmak istemiyorum ama çocuğumun rızkını da onda bırakmak istemiyorum. Bu arada ben de çalışıyorum.
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
Şimdiden teşekkürler
çok teşekkürler. zaten davayı açtığımda avukatım 2000 tl talep etmiş gözü korksun da anlaşmaya yanaşsın diye. şimdi hakimin kararına bıraksak 1250 falan der diye düşünüyorum ama çevremde kimse yok ki çocuklu boşanan sorayım. tamamen benim kişisel fikrim yani....
inanamıyorum...
ben adama 1250 tl dedim en son, o bana maksimum 500 tl veririm diyo.
bu arada çocuğa takılan altınlarla benim takılarımı da çaldı... nasıl bir baba bu....
inanamıyorum...
ben adama 1250 tl dedim en son, o bana maksimum 500 tl veririm diyo.
bu arada çocuğa takılan altınlarla benim takılarımı da çaldı... nasıl bir baba bu....
İştirak nafakası çocuğun bakımı, eğitimi vs. masraflarına oranlı olarak belirlenecektir. 500-TL anlaşılacak bir tutar değil elbette.
Umarım başınız ağrımadan uzlaşırsınız.
İştirak nafakası çocuğun bakımı, eğitimi vs. masraflarına oranlı olarak belirlenecektir. 500-TL anlaşılacak bir tutar değil elbette.
Umarım başınız ağrımadan uzlaşırsınız.