İşve cilve sıfır napıcaz bu odunluğu?

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadaşlar iş yerinde birinden hoşlanıyorum. Hastaydım bir süredir. Saglıkçıyız bu arada. Bugün hastaneye uğradım. Bana bi test yapmıştı hastalıkla ilgili bu kişi ufak bi sıkıntı vardı onunla ilgili de sorucaktım. Arayacakken tesadüf karşılaştık hemen yanıma geldi tabi nasıl oldun diye sormaya muhtemelen. çocuğu hiç konuşturmadan ben de tam seni arayacaktım diyip. Hastalıkla ilgili bi sürü şey sordum. Tedirginim biraz hastalığımla alakalıda. Neyse istersen tekrar bakalım dedi haberleşelim ağrın artarsa tekrar bakayım dedi. Öyle ayrıldık. Bu arada hastalık sürecinde de emeği var doğru düzgün teşekkür de edemedim. Hep bir panik halim vardı. Ona da söyledim kendinde olunca insan hep en kötüsünü düşünüyor diye. Ne tavsiye edersiniz a dostlar nasıl işveli olunur. Dümdüzüm ben :KK43: o da öyle biraz, ilgisinden de emin değilim zaten bi var bi yok gibi. Sizce teşekkür için ayrıca arasam mı?

Hayatında biri olmadığından eminseniz ekstra bir şeyler yapabilirsiniz. Arasıra konuştuğunuz biri galiba. Ufak bir hediye de verebilirsiniz. Güleryüzlü olmak dışında cilve falan bilmem bu arada 😂

Size tekrar baksın ve kahve için birlikte . Hatta kahveni de al git 🤭

doktor mu tetkik vs mi yapıyor

muayene vs ise ayarla git teşekkür et

tetkik vs ise mesai sonrasında çalıştıkları yani nöbet vs olan zaman varsa o zaman git, oturur biraz sorarsın benzer gördüğü örnekleri vs hastalıkla başlar muhabbeti ilerletirsin

ya da bekle bakalım ilgisi varsa arar nasıl oldun hani yeniden bakacaktık diye

lakin hasta iken gidip adama kuru kuru göz süzecek halin yok

Yeni baştan sex and the city izliyorum da carrie yi gördükçe cilve diye birşey var arkadaş diyorum. O nasıl bir flörtözlük yav. Konuşması gülmesi normal birşey söylerken bile adamın aklını alması filan. Siz de izleyip esinlenebilirsiniz konu Sahibi
Mutlaka izliycem ben de ise sıfır. Onda da yok ama o da düz. Güleryüzlüyüm çok gülerim tek bu var :))

hediye al kahve dünyasında şirin şeyler var bakabilirsin hem kahve al hem hediye :) hoş olur bence.. bide şahsen bişeyin yoksa sürekli muayene olmaktan yana olma seni hastalık hastası diye düşünüp kaçadabilr benden söylemesi.. hastalıkları fazla abartanlardan hoşlanmaz erkekler :)

Arkadaşlar iş yerinde birinden hoşlanıyorum. Hastaydım bir süredir. Saglıkçıyız bu arada. Bugün hastaneye uğradım. Bana bi test yapmıştı hastalıkla ilgili bu kişi ufak bi sıkıntı vardı onunla ilgili de sorucaktım. Arayacakken tesadüf karşılaştık hemen yanıma geldi tabi nasıl oldun diye sormaya muhtemelen. çocuğu hiç konuşturmadan ben de tam seni arayacaktım diyip. Hastalıkla ilgili bi sürü şey sordum. Tedirginim biraz hastalığımla alakalıda. Neyse istersen tekrar bakalım dedi haberleşelim ağrın artarsa tekrar bakayım dedi. Öyle ayrıldık. Bu arada hastalık sürecinde de emeği var doğru düzgün teşekkür de edemedim. Hep bir panik halim vardı. Ona da söyledim kendinde olunca insan hep en kötüsünü düşünüyor diye. Ne tavsiye edersiniz a dostlar nasıl işveli olunur. Dümdüzüm ben :KK43: o da öyle biraz, ilgisinden de emin değilim zaten bi var bi yok gibi. Sizce teşekkür için ayrıca arasam mı?
Olmadığınız biri gibi davranmayın zaten sizi seven düzlüğünüzle de sever sonra da sen evlendikten sonra değiştin muhabbeti oluyor :işsiz:

😃😃 ya nerdeyse hemen bugün gel bakalım moduna girdi bakarken baya heryerimi görüyor üst kısmı bilmiyorum tekrar baktırırmıyım. Kahve yada küçük bi hediye de olabilir belki
Belki kendi çağırır tekrardan.. annem göster ama elletme dedi 🤣🤣 ayy sizin için demedim siz her yerimi görüyor diyince aklıma bu geldi.

Heyecanlanıyosun muhtemelen hoşlandığın için biraz sakinleştir kendini öyle konuşmaya çalış

Ünvanı ne ise mesela "Teknisyen Sinan" gibi mesleğe özel şık kahve bardakları var
Ben olsam bunu yapardım
Hem anlama yetisini ölçmüş olurdum çünkü düz bi hasta bu hediyeyi vermez :)
Cilve işve ise şu kademede anlamsız kalır seni yanlış tanıyabilir
Onu sevgili olduğunuzda tekrar konuşalım :P

hediye al kahve dünyasında şirin şeyler var bakabilirsin hem kahve al hem hediye :) hoş olur bence.. bide şahsen bişeyin yoksa sürekli muayene olmaktan yana olma seni hastalık hastası diye düşünüp kaçadabilr benden söylemesi.. hastalıkları fazla abartanlardan hoşlanmaz erkekler :)

Evet işte ondan da korkacak çocuk biraz evham yaptım hatta söyledimde ona insan en kötüsünü düşünüyor işi bilince kendine uygulayamıyor filan dedim. Bi kaç gün sonra olmadı iyiyim ağrım filan olmadı desem mi ki. Muhtemelen şu an evhamlı görüyor ben de ondan korktum. Bi tedavi sordum önermedi tamam sözünü dinliycem dedim. Ben kullanma taraftarıydım o tedaviyi

Heyecanlanıyosun muhtemelen hoşlandığın için biraz sakinleştir kendini öyle konuşmaya çalış

kesinlikle heyecanlanıp saçmalıyorum sanırım biraz hastalıkta tedirgin etti beni tabi

Ünvanı ne ise mesela "Teknisyen Sinan" gibi mesleğe özel şık kahve bardakları var
Ben olsam bunu yapardım
Hem anlama yetisini ölçmüş olurdum çünkü düz bi hasta bu hediyeyi vermez :)
Cilve işve ise şu kademede anlamsız kalır seni yanlış tanıyabilir
Onu sevgili olduğunuzda tekrar konuşalım :p
iş yerınde adım çıkar diye de korkuyorum.
biri daha ilgilenmişti olmazsa ikisine mi yaptırsam böyle bi hediye

Genellikle işve cilve değil de bazi konuşma davranişlarini tam ogrenmek gerekir.yalniş anlamayin sizin konuşmaniza lafim yok sadece işveye gerek kalmaz oyle olunca. Mesela biri bir soz diyincr cumlesi biter bitmez heme cevaplamayin hem de işik hiziyla. Azı seciceğiniz cumleyi belirlemek için kendinize sure taniyin. Adamin gozunun içine bakarak değil yani hemen atlamamak gerek cevap için. Ikinci onemli husus ayni içerikli beş cumle kurmak yerine daha etkili bir iki cumleyle dusunceyi ifade etmek gerek. Üçüncü 'rahatsiz etmiyorum umarim', ' dinlediğin için tesekkurler', ,cevapladiğin, ya da yardimjn için tesekkurler' lafini dile ezber etmek. Konuşmaya başlayinca ilk once selamlama sonra.hal hatirla devam et. Ve muhakkak konuşmak için hep karşindaki insana firsat tani. Bunlari bilmezsen ve uygulamazsan uzerine bir de cilve gelirse iyice itici olur
(Telefondan yazdigim için harf yalnişim çok)

Back
X