İşve cilve sıfır napıcaz bu odunluğu?

Arkadaşlar iş yerinde birinden hoşlanıyorum. Hastaydım bir süredir. Saglıkçıyız bu arada. Bugün hastaneye uğradım. Bana bi test yapmıştı hastalıkla ilgili bu kişi ufak bi sıkıntı vardı onunla ilgili de sorucaktım. Arayacakken tesadüf karşılaştık hemen yanıma geldi tabi nasıl oldun diye sormaya muhtemelen. çocuğu hiç konuşturmadan ben de tam seni arayacaktım diyip. Hastalıkla ilgili bi sürü şey sordum. Tedirginim biraz hastalığımla alakalıda. Neyse istersen tekrar bakalım dedi haberleşelim ağrın artarsa tekrar bakayım dedi. Öyle ayrıldık. Bu arada hastalık sürecinde de emeği var doğru düzgün teşekkür de edemedim. Hep bir panik halim vardı. Ona da söyledim kendinde olunca insan hep en kötüsünü düşünüyor diye. Ne tavsiye edersiniz a dostlar nasıl işveli olunur. Dümdüzüm ben :KK43: o da öyle biraz, ilgisinden de emin değilim zaten bi var bi yok gibi. Sizce teşekkür için ayrıca arasam mı?
Olmayanda çok eğreti duruyor bendede yok 😂 eşime bile yapamam yapma der odun halimi sever arayıp teşekkür edebilirsiniz telaşla panikle unuttum der normal konuşun 😊

Senin için özel olan birine, hissin olan birine zaten cilve yaparsın ama durduk yere de ben buna cilve yapayım demezsin.

Genellikle işve cilve değil de bazi konuşma davranişlarini tam ogrenmek gerekir.yalniş anlamayin sizin konuşmaniza lafim yok sadece işveye gerek kalmaz oyle olunca. Mesela biri bir soz diyincr cumlesi biter bitmez heme cevaplamayin hem de işik hiziyla. Azı seciceğiniz cumleyi belirlemek için kendinize sure taniyin. Adamin gozunun içine bakarak değil yani hemen atlamamak gerek cevap için. Ikinci onemli husus ayni içerikli beş cumle kurmak yerine daha etkili bir iki cumleyle dusunceyi ifade etmek gerek. Üçüncü 'rahatsiz etmiyorum umarim', ' dinlediğin için tesekkurler', ,cevapladiğin, ya da yardimjn için tesekkurler' lafini dile ezber etmek. Konuşmaya başlayinca ilk once selamlama sonra.hal hatirla devam et. Ve muhakkak konuşmak için hep karşindaki insana firsat tani. Bunlari bilmezsen ve uygulamazsan uzerine bir de cilve gelirse iyice itici olur
(Telefondan yazdigim için harf yalnişim çok)

ben de tam da bu var onun sözünü beklemeden cevap veriyorum. Normalde öyle biri değilim ama tedirginken heyecanlıyken böyle oluyorum. Of of kendimi epey düzeltmem ve sakinlemem gerek

Olmayanda çok eğreti duruyor bendede yok 😂 eşime bile yapamam yapma der odun halimi sever arayıp teşekkür edebilirsiniz telaşla panikle unuttum der normal konuşun 😊

bir iki gün geçsin ağrımda olmazsa bu kez iyi bişey için arayıp teşekkür de ederim düzgünce

Belki kendi çağırır tekrardan.. annem göster ama elletme dedi 🤣🤣 ayy sizin için demedim siz her yerimi görüyor diyince aklıma bu geldi.

haha:)) zaten kontrol olacakta hemen değil ağrım olursa hemen olacak. Ağrın varsa hemen bakalım dedi. Bende şimdi mi yok yok o kadar yok dedim. O zaman haberleşelim olursa hemen bakarız dedi. İşte benim panikliğimi napıcaz sakin durup konuşturmadımki

hastalığım sürecinde yardımı dokunan başka biri. yani bi kişiye almışım gibi olmasın diye
Eşit yaşlardaysanız farklı anlaşılabilir diğer kişi tarafından

Yorumlara şöyle bi göz attım da sizinle ilgilendi diye hediye almayın çok absürt olur. Kutu çikolata, pasta falan alabilirsiniz benle ilgilendin hastalık endişesinden teşekkür bile edemedim doğru dürüst gibilerinden. Konuşurken panik yapmamaya çalışın, çok konuşan taraf siz olmayın ayrıca. Gözlerinin içine bakmaya çalışın, koluna teşekkür maksatlı pıt pıt dokunabilirsiniz. Canlı neşeli olun işte insana hoşlandığı kişiyle konuşurken kendiliğinden yükleniyor bunlar zaten. Rahat olup gösterin yeterli :)

ben de normalde dunyanin en duz insaniyimdir ama yeri geldiginde kendi sevgilime karsi cok farkli olabilirim. cunku sevgilim yani, icimden gelir.

ama bu konuda cilve yapilacak bir sey yok ki. yani muhabbeti ilerletebilirsiniz falan ama ne bileyim adam isini yapti diye cok abartili davranislara gerek yok. ornegin bir dahaki karsilasmada sadece rahatsizliginizdan bahsetmek yerine ona hal hatir sorun, sadece hastalikla ilgili konusmayin yani kisa kisa da olsa her gordugunuzde biraz sohbet edin. once bir iletisimi guclendirin cilve cok daha sonraki adim.

Ben de normalde erkek arkadaşlarımla çok rahatım ama ortamda hoşlandığım biri olursa elim ayağım birbirine karışır 😅

Beğendiğiniz biri olursa ve karşı tarafın hislerinden emin olamazsanız odunsuluk olabiliyor aman belli etmeyeyim derken insanda. Bana hediye işi çok saçma geldi bilmiyorum ama üstte de denildiği gibi çikolata, pasta falan olabilir.

Yorumlara şöyle bi göz attım da sizinle ilgilendi diye hediye almayın çok absürt olur. Kutu çikolata, pasta falan alabilirsiniz benle ilgilendin hastalık endişesinden teşekkür bile edemedim doğru dürüst gibilerinden. Konuşurken panik yapmamaya çalışın, çok konuşan taraf siz olmayın ayrıca. Gözlerinin içine bakmaya çalışın, koluna teşekkür maksatlı pıt pıt dokunabilirsiniz. Canlı neşeli olun işte insana hoşlandığı kişiyle konuşurken kendiliğinden yükleniyor bunlar zaten. Rahat olup gösterin yeterli :)

haklısınız pasta filan daha iyi olur. şu hastalığımda bi geçsinde normalde öyle biriyim aslında. Çok konuşan taraf olarak hata yapıyorum evet. Bir iki gün sonra iyiyim diye arayayım diyorum umarım iyi olurumda

ben de normalde dunyanin en duz insaniyimdir ama yeri geldiginde kendi sevgilime karsi cok farkli olabilirim. cunku sevgilim yani, icimden gelir.

ama bu konuda cilve yapilacak bir sey yok ki. yani muhabbeti ilerletebilirsiniz falan ama ne bileyim adam isini yapti diye cok abartili davranislara gerek yok. ornegin bir dahaki karsilasmada sadece rahatsizliginizdan bahsetmek yerine ona hal hatir sorun, sadece hastalikla ilgili konusmayin yani kisa kisa da olsa her gordugunuzde biraz sohbet edin. once bir iletisimi guclendirin cilve cok daha sonraki adim.

normalde öyleyiz zaten muhabbet ederiz kısa kısa ki hastalığımdan hemen önce bir gün epey ilgilenmişti benimşe kesin hoşlanıyor dedim. Sonra hasta oldum:( hasta olunca da haliyle panik oldum filan

bence kupa gibi veya kalem gibi guzel kucuk bir hediye alip tesekkur edip o panik hallerimi cektin, sorularima katlandin diyebilirsiniz. ilgisi varsa alir yurur. yoksa masum gayet tesekkur hediyesi. ya bir yemek teklif edin?

Sanırım ayarlamak icin istiyorsun işveyi cilveyi ama o sonradan olunan birsey degil, hamurunda yoksa olmaz..en azından cocugun senınle ılgılenmesine izin verebilirsin ama 😏

İsve cilve yoksa yoktur ben genel olarak insanların birini tavlamak için kanfirilmasina olmayan biri gibi davranıp tavladiktan sonra eski haline dönmesine çok kızıyorum.neden bu kadar yukseldin derseniz beni de eşim kandırdı o yüzden kişilik olarak en ufak taktik felan uygulamayın neysen o .seven böyle sevsin belki o odunlardan hoslanoyordur böylece ömür boyu rol yapmak zorunda kalmazsiniz o da tiyatro izlemez

İsve cilve eşe veya sevgiliye yapilir dümdüz hiç bir şeyin olmayan adama ne bileyim garip... Şey de en iyisi dümdüz söyle senden hoşlanmaya başlıyorum eğer bir sevdigin varsa veya istemezsen şöyle duygularımı engelleyim dersin .. sonra sevgili olunca cilvelik kendiliğinden gelir galiba :D

İsve cilve eşe veya sevgiliye yapilir dümdüz hiç bir şeyin olmayan adama ne bileyim garip... Şey de en iyisi dümdüz söyle senden hoşlanmaya başlıyorum eğer bir sevdigin varsa veya istemezsen şöyle duygularımı engelleyim dersin .. sonra sevgili olunca cilvelik kendiliğinden gelir galiba :KK70:
Neden hoşlanılan kişiye de yapılabilir belki dozu ayarladıktan sonra:))

Back
X