Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişey mi çevirteceksiniz? Dil forumları daha kolay olur.Acil küçük bir yardıma ihtiyacım var. Lütfen kusuruma bakmayın düşündüm heralde burası koskoca forum, bir tane İsveçte yaşayan isveçce bilen biri bulunur heralde.
Bişey mi çevirteceksiniz? Dil forumları daha kolay olur.
bir google translate var. inanir misin her dili biliyor:)
kıss ben seni yeni görüyorum yaw ahahaBilmiyorum ama senin için öğrenebilirim dedim yaa kendi kendimeee hey Allahım
http://forum.wordreference.com/forumdisplay.php?f=75
Mesela böyle bişey...dil amaçları yardım alabileceğiniz bir yer.
Bilmiyorum ama senin için öğrenebilirim dedim yaa kendi kendimeee hey Allahım
Teşekkür ederimkıss ben seni yeni görüyorum yaw ahaha
her yorumunu beğendim maşallah
Burdaki yazılanları okurken bazen sesli olarak kendi kendime cevap verdiğimi farkettimÇok tatlısın ya, çok teşekkür ederim
İyi düşün valla, sevgili için bile yapılmaz İsveççe... İngilizce, İtalyanca'ya benzemez bu. En zor diller bu Nordic diller.Bilmiyorum ama senin için öğrenebilirim dedim yaa kendi kendimeee hey Allahım
Düşündüm. Son kararım. Google amcaya sorsun ya hiç uğraşamamİyi düşün valla, sevgili için bile yapılmaz İsveççe... İngilizce, İtalyanca'ya benzemez bu. En zor diller bu Nordic diller.
İyi düşün valla, sevgili için bile yapılmaz İsveççe... İngilizce, İtalyanca'ya benzemez bu. En zor diller bu Nordic diller.
Çok yaşaDüşündüm. Son kararım. Google amcaya sorsun ya hiç uğraşamam
Öyle mi gerçekten; ben hep Scandinav dilleri en zor diye duydum arkadaşlardan.Yok ya bence Isveç dili kolay,ben isveç dilini,latin diller ispanyolcayı birde fransızcayı biliyorum, fransızca çok daha zor isveçceden. Ben yıllar önce fransızca okuyordum en yüksek puanı alıyordum lisede fakat şimdilerde filmleri programları izleyince yada birşeyler okuyunca hala anlayabiliyorumda fakat artık yazmayı unutmuşum nerdese yazamıyorum, çünkü gramatikleri çok zor.
Öyle mi gerçekten; ben hep Scandinav dilleri en zor diye duydum arkadaşlardan.
Fransızca o kadar karışık değil aslında. Gerçi çok kuralcı bir dil olduğu doğru.
Arapçanın gramerine rakip tanımam
Yok canım, ne bilmesi...ama ara ara kurslara gittim diyelim. Fusha çalıştım tabi; hani şu standart medya/eğitim dili.Ay lütfen kusura bakmayın biraz konu dışına çıkıyor fakat merak ettim. Arapça biliyor musun? Hangi arapçayı yani hangi ülkenin arapçasını?