Isveç´ce bilen biri var mı? Acil

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
Acil küçük bir yardıma ihtiyacım var. Lütfen kusuruma bakmayın düşündüm heralde burası koskoca forum, bir tane İsveçte yaşayan isveçce bilen biri bulunur heralde.:KK43:

Acil küçük bir yardıma ihtiyacım var. Lütfen kusuruma bakmayın düşündüm heralde burası koskoca forum, bir tane İsveçte yaşayan isveçce bilen biri bulunur heralde.:KK43:
Bişey mi çevirteceksiniz? Dil forumları daha kolay olur.

Bilmiyorum ama senin için öğrenebilirim dedim yaa kendi kendimeee hey Allahım :rolleyes:

İyi düşün valla, sevgili için bile yapılmaz İsveççe... İngilizce, İtalyanca'ya benzemez bu. En zor diller bu Nordic diller. :KK66:

Yok ya bence Isveç dili kolay,ben isveç dilini,latin diller ispanyolcayı birde fransızcayı biliyorum, fransızca çok daha zor isveçceden. Ben yıllar önce fransızca okuyordum en yüksek puanı alıyordum lisede fakat şimdilerde filmleri programları izleyince yada birşeyler okuyunca hala anlayabiliyorumda fakat artık yazmayı unutmuşum nerdese yazamıyorum, çünkü gramatikleri çok zor.

Yok ya bence Isveç dili kolay,ben isveç dilini,latin diller ispanyolcayı birde fransızcayı biliyorum, fransızca çok daha zor isveçceden. Ben yıllar önce fransızca okuyordum en yüksek puanı alıyordum lisede fakat şimdilerde filmleri programları izleyince yada birşeyler okuyunca hala anlayabiliyorumda fakat artık yazmayı unutmuşum nerdese yazamıyorum, çünkü gramatikleri çok zor.
Öyle mi gerçekten; ben hep Scandinav dilleri en zor diye duydum arkadaşlardan.
Fransızca o kadar karışık değil aslında. Gerçi çok kuralcı bir dil olduğu doğru.
Arapçanın gramerine rakip tanımam :KK72:

Öyle mi gerçekten; ben hep Scandinav dilleri en zor diye duydum arkadaşlardan.
Fransızca o kadar karışık değil aslında. Gerçi çok kuralcı bir dil olduğu doğru.
Arapçanın gramerine rakip tanımam :KK72:

Ay lütfen kusura bakmayın biraz konu dışına çıkıyor fakat merak ettim. Arapça biliyor musun? Hangi arapçayı yani hangi ülkenin arapçasını?

Ay lütfen kusura bakmayın biraz konu dışına çıkıyor fakat merak ettim. Arapça biliyor musun? Hangi arapçayı yani hangi ülkenin arapçasını?
Yok canım, ne bilmesi...ama ara ara kurslara gittim diyelim. Fusha çalıştım tabi; hani şu standart medya/eğitim dili.
Arapça müthiş zevkli ama fiil çekimleri çok sabır işi.

İngilizce almanca yarım yamalak biliyorum :KK70:
Keşke bir çok dil bilsem ama çok zor her dil kendi içinde :KK43:

X