isvec diyet yapanlar buyrun lutfen:-)

1.5 sene önce yaptim ve 7-8 kilo vermistim. 8 ayda geri almistim hic dikkat etmedim

pazartesi gunu tekrar basliyorum.. bakalim verebilecekmiyim

merhabalar kızlar ben de gecen hafta yaptım 3 gun yapabıldım 1.4 kılo vermıstım en son tartıldıgımda . cok halsız kaldım .. . yenıden baslamayı dusunuyorum .. bu arada bu dıyetı yaptıktan kılo verdıkten sonra dıyetı tekrar yapmak ıstersek ne kadar zaman gecmelı uzerınden bılen var mı ?

merhabalar kızlar ben de gecen hafta yaptım 3 gun yapabıldım 1.4 kılo vermıstım en son tartıldıgımda . cok halsız kaldım .. . yenıden baslamayı dusunuyorum .. bu arada bu dıyetı yaptıktan kılo verdıkten sonra dıyetı tekrar yapmak ıstersek ne kadar zaman gecmelı uzerınden bılen var mı ?
3 ay gecmeli dıye bılıyorum

ben 4ay once yapmaya calıştım 3 gunun sonunda kalbım çok fena oldu . evin içinde bayılacak gibi oldum . bozdum rejımı

Arkadaşlarrrrrr 13/03/2015 tarihinde başladım ve bugün 2. günüm aynı zamanda da doğum günüm elbette :KK70: 1 günde 1.2 kilo verdim ayrıca 6 ay beklemek gerekiyor,1 sonraki için. Bilginize.... Hadi yorumlarımızla destek olalım birbirmize :)))

pazrtesi ben de başlıycammm:KK49: ilk defa deniycem bu diyeti umarım yapabilirim çünkü iradem çok zayıf diyetlere uymak çok zor benim için ve açlığa pek dayanabilen biri değilim buna rağmen bu sefer kararlıyımmm:KK47:

Merhaba arkadaslar :)) Isvec diyetinin 2. Gunundeyim baslangic kilom 85.1 umarim guzel sonuclar alirim..

Kızlar günaydın 3. Günün sabahında tartıya çıktım ve durum 82,6 :))) çok mutluyum bu beni motive ediyor... 79 ü gördüğümde diyeti bırakıp normal diyetle devam edeceğim..

X