Isvec diyeti arkadasi ariyorum :)

Robrob

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
16
1
1
31
Destek olmak, gaza getirmek icin Isvec diyetine baslamaya niyetli bir arkadas ariyorum. Ondna sonra da iyi beslenme ve spor olarak arkadasligimizi surdurebiliriz diye dusunuyorum :) lutfen birini bulayim yaa

Annem dün başladı ama burda üye diil.. 13 gün yapıcak. Daha öncede yaptı en az 3 kilo verdi

:KK19:Ben pazartesi günü isveç diyetine başladım bi arkadaş daha var benim konuma dahil olabilirsiniz..çok küçük kaçamaklar oldu ama sporla beraber devam edeceğim inşallah 13 gün

5 gun yaptim 3 bucuk kilo verdim Diyet gercekten cok ise yariyor. Hic acikmiyorum da ogunler gayet yeterli. Ama ben normalde asla yumurta ve balik yemiyorum. 3-4 kere yumurta ve bugun de balik yedikten sonra her gunum mide bulantilariyla gecti dayanamadim. Bir tatli kriziyle pes ettim bugun. Asiri kilolu degildim yavvas yavas daha normal bi diyete devam edecegim Insallah faydaisni gorurum. Bu diyeti herkese tavsiye ederim

Benim isvec diyetinde 3. Günüm. Normalde iradesiz bir insanım abur cubur ve gece yeme alışkanlığım vardı. Biraz beni zorlasa da 3 günde 2 kilo verdim. Ama kesinlikle aç kalmiyorsunuz o yüzden ben yaptıysam herkes yapar korkmadan yapın:)

Destek olmak, gaza getirmek icin Isvec diyetine baslamaya niyetli bir arkadas ariyorum. Ondna sonra da iyi beslenme ve spor olarak arkadasligimizi surdurebiliriz diye dusunuyorum :) lutfen birini bulayim yaa

Merhaba bende yarin baslamayi dusunuyorum hala diyet arkadasi ariyor musun ? :)

Back
X