İsveç diyeti yapanlarrr

Canım merhaba ben bir 3 gün yaptım ama sonra bozdum :( Yarın tekrardan başlayacağım hatta bende kendime diyet arkadaşı arıyordum kendime sadık kalamıyorum diye :)

Şöyle bir şey söyleyeyim : bu diyet şok bir diyet ama tek tür beslenme yok o yüzden çorba diyeti yoğurt diyeti vb lerden daha sağlıklı olduğunu dünüyorum.Diyetin yanında spor da yaparsak hem vereceğimiz kg artar hemde sarkmayız , kas kaybetmeyiz diye düşünüyorum.Çünkü ben sabırsız biriyim ve gerçekten 13 günde 7-11 arası kg vermek çok iyi.

Canım merhaba ben bir 3 gün yaptım ama sonra bozdum :KK43: Yarın tekrardan başlayacağım hatta bende kendime diyet arkadaşı arıyordum kendime sadık kalamıyorum diye :)
Ben basladim 3.gunum btti sayilir halszlik falan pek yok ilk gunler illaki oluyoda. Farki gördüm ama 3gunde

Bugun ikinci gunumdeyim 800gr vermisim fakat dun aksam et ve salata yememe ragmen cok fazla aciktigimi hissettim ve kucuk bir kase nesfit yedim saglikli bir diyette bu kadar cabuk kilo verilemez zaten 6gunu tamamlayip normal bi duzene gecmek istiyorum suan istedigim yillardir goremedigim 69lu rakamlari gormek

Back
X