- 17 Temmuz 2014
- 823
- 570
- 303
- Konu Sahibi Atesbocegi41
- #1.141
günaydın kızlar ^-^ ayın 1 inde herkes kilo bildirimi yapsın mı ? haziran itibari ile yeni bir ay :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha uygun diye biliyorum ama yanlış olabilirgünaydın kızlar ay başlangıcı ve ben reglimsizce regl dönemi diyet için uygunmu bitene kadar bekleyimmi ?
evdeki tartımda (yanlış olan) 64,3ümgünaydın kızlar ^-^ ayın 1 inde herkes kilo bildirimi yapsın mı ? haziran itibari ile yeni bir ay :)
almismisinevdeki tartımda (yanlış olan) 64,3üm![]()
ben anlamıyorum bir şeyde yemiyorum ama 62 civarıyım işte spor salonuna yazılmayı düşünüyorum bide işte d vitamini alıyorum. iyi ki kan aldırmışım senin sayende öğrendim şikayetlerimin nedenini :))))almismisin![]()
d vitamini demir eksikliği (Ferritin) ve b12 eksikliklerinin kilo verme üzerinde çok olumsuz etkisi var canım.ben anlamıyorum bir şeyde yemiyorum ama 62 civarıyım işte spor salonuna yazılmayı düşünüyorum bide işte d vitamini alıyorum. iyi ki kan aldırmışım senin sayende öğrendim şikayetlerimin nedenini :))))
bencede yapılması gerek her diyet gibid vitamini demir eksikliği (Ferritin) ve b12 eksikliklerinin kilo verme üzerinde çok olumsuz etkisi var canım.
D vitamini bir çeşit hormon , eksikliğinde regl düzensizliği bile yaşayabilirsin
önümüzdeki ay bir daha kontrol ettir bakalım kan değerlerini , ihmal etme .
Ben de regl yüzünden şiştim iyice moraller sıfır inşallah iner
isveç diyeti gerçekten güzel kilo verdiriyor ama egzersiz de yapmak gerekiyor
bayramdan sonra umarım burası aktif olurgünaydın kızlar nasılsınız bakalım ^-^
maalesef ben bugun yarım gün çalışmak zorunda olanlardanım
sizlerin iş güç nasıl gidiyor :)
hep beraber bi isveç diyeti yapsak çok güzel olurdu ama siz hemen bayramdan sonra başlarsanız aynı anda yapamayız çünkü sınavıma diyetteyken girmek istememevet ya kendi kendime konusuyor gibi hissediyorum![]()
sınavım 15-16 sında ertesi sabah hemen başlayabilirimtam olarak ne zaman başlamayı düşünüyosun canım ben sana eşlik ederimhem biraz vucudum dinlenmiş olur
![]()
sınavım 15-16 sında ertesi sabah hemen başlayabilirim![]()
çok iyikızlar az evvel tartıldım tam 59 ne eksik ne fazla![]()
64canım güncel kiloları alalım![]()
ben yarin basliyorum canim isvece64(((((((((((