- Konu Sahibi Atesbocegi41
İki çocukla çok zor oluyor ama Leslie yapmaya çalışıyorumGider inşallah canım fazlalıklar☺
Spor yapıyor musun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki çocukla çok zor oluyor ama Leslie yapmaya çalışıyorumGider inşallah canım fazlalıklar☺
Spor yapıyor musun
Kıyamam ya stres yapma kuzumnormalde 7si ya da 8 i ama bu stresle kesin ertelenir![]()
Olduğu kadarİki çocukla çok zor oluyor ama Leslie yapmaya çalışıyorum![]()
3 mil yapıyorum onbeş dk kadar da pilatesOlduğu kadarben de Leslie yapıyorım sen kaç mil yapıyorsun canım
Allah bağışlasın bu aradaİki çocukla çok zor oluyor ama Leslie yapmaya çalışıyorum![]()
Ben de üç mil yapıyorım3 mil yapıyorum onbeş dk kadar da pilates
Selam kızlar bildirim yapmaya geldim☺
Sabah uyanınca ılık limonlu su içtim
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 bardak yy süt
Öğlen
1.5 yk yulaf ezmesi sütle
2 tane gün kurusu
Akşam
200 gr tavuk ciğeri
Bir kase dolusu yoğurt ( içine kuru nane kattım)
2 tane gün kurusu
15.800 adım attım bu yüzden Leslie yapmadım
27 kat çıktım
3 litre su içildi
Akşam limonlu Yeşilçay bir kupa içtim
Sade soda
Sade Türk kahvesi
Bugün tartıda 56.4 görüldüçok şükür
Yarına Allah kerim ☺
Pazar sabah 55.x leri görürsem kendime ödül vericem![]()
Günaydıncanımıniçi maşallah cok iyi gidiyorsun aman nazar değmesin :) ben ''1 bardak yy süt '' nedir anlamadım yy ne tam olarakbenimde diyette son günüm birazdan tartı bildirimi , dün akşam yemegi niyetine arkadasların ısrarına dayanamayıp 200 ml kadar kırmızı şarap içtim ama yanında sadece yarım elma
kalorisine baktım hepsi 200 kcal gözüküyor ama insallah tartıyı etkilemez
![]()
Başla başla güzel etkili oluyoDiyetim bitsin pazartesi günü bende dukan atak diyetine başlayacagım :)
Süpersin kuzum maşallah.bildiriyorum 57.7![]()
İnş görürsün canım 57 yi, evet yumurta sevmeyenler yiyemiyor uzun süreyarina 57 ile falan kapatsam bu diyeti pazar saglikli beslenip onumuzdeki hafta dukan atak yapmayi planliyorum , bir muddet yumurta gormesem iyi olacakonun yerine farkli protein kaynaklari deneyecegim
![]()
sanirim bir serbest gunum yarin olacakİnş görürsün canım 57 yi, evet yumurta sevmeyenler yiyemiyor uzun süre
Ben de hastane diyeti yapabilirim ☺
Ben de yarın serbest gün yapıcam canım 55.x leri görürsem ödül vericemsanirim bir serbest gunum yarin olacaksen ne zaman basliyorsun kuzum hastane diyetine ?
ikBen de yarın serbest gün yapıcam canım 55.x leri görürsem ödül vericem
Pazartesi başlıcam inşallah alışveriş yapmam lazım![]()
ikimizinde yarin serbest gunu deseneBen de yarın serbest gün yapıcam canım 55.x leri görürsem ödül vericem
Pazartesi başlıcam inşallah alışveriş yapmam lazım![]()