Prenses Madeleine, ABD'li iş adamı O'Neill ile düzenlenen düğünle evlendi. İsveç Kraliyet ailesinin küçük Prensesi Madeleine (31), ABD'li iş adamı Christopher O'Neill ile düzenlenen törenle dünya evine girdi. Başkent Stockholmdeki tarihi Slottskyrkan kilisesindeki nikah törenine İsveç Kralı Carl 16. Gustav, Kraliçe Silvia, prenses Viktoria ve eşi Daniel, prensesin erkek kardeşi Philip ile birlikte Avrupa kraliyet ailelerinin temsilcileri, İsveç Başbakanı Fredrik Reinfeldt, bakanlar, parti başkanları, İsveçte bulunan yabancı ülke temsilcilerinin de aralarında bulunduğu 470 davetli katıldı. Prenses Madeleine, İtalyan modacı Valentino Garavaninin diktiği gelinliği giydi. Beyza gelinliğe 4 metre uzunluğunda duvak takıldı. Tören sırasında papazın eş olarak kabul ediyor musunuz? şeklindeki sorusuna prenses, İsveçce evet anlamında ja diye yanıt verirken, ONeill ise İngilizce yes diye cevapladı. Düğün nedeniyle 800 asker yollarda kortej sırasında beklerken, çok sayıda polis de güvenliği sağladı. Ayrıca, deniz ve havadan da güvenlik önlemleri alındı. Gelin ve damat, nikahın ardından faytonlarla oluşturulan kortej eşliğinde şehirde tur atarak halkı selamladı, ardından şehir dışındaki Drotningholm Sarayına gemiyle geçti.
alıntıdır
Göğüs kısmı bir garip, büyük gösteriyor göğüslerini kalıp
Belin birleşme noktası daha az belirgin olabilirdi, biraz lastikli etek havası vermiş :) Benzer şekilde komple dantel bir gelinliğin bence daha güzel olan beli:
Hatta bence belde sade de olsa bir kemer en iyisi olurdu:
Eteğin komple dantel olduktan sonra bir de altta kenar dantelini biraz daha büzgüyle eklemiş olmaları çok kalabalık bir görüntü oluşturmuş. Belden o kısma kadar düz bir kumaş mı olsaydı acaba? O ayrıntıyı severim ama düz kumaşta:
Bu kadar eleştirdikten sonra sanırım ki beğenmemişim.
çok anlamam bu işlerden ama gelin belli ki mutlu musmutlu hemde, tüm fotoğraflarda pırıl pırıl çıkmış yüzü, gözü ,gülüşü. o ifadeye cuval giyse yakışır bence ışık saçıyor sanki . teknik kısmı bilen arkadaşlara bıraktım ancak demeden edemicem tacıı saçı duvağı çok güzel olmuş taşlı tacın altına bir sıra çicek geçilmesi hiç bir yerde görmediğim birşeydi güzel uydurmuşlar beğendim ben aklımın köşesine yazdım :)
gelinliği beğenmedim. danteli pazardaki çamaşır dantellerinin kalitesinde sanki..
gelinde prenses ama.. 31 yaşında olmasına rağmen, daha kart gözüküyor