• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsveç Sağlık Bakanı Wikström'den Türkçe twit

Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama,alyans mı o?..:KK35:

543bc54ef630990a10e9adf2.webp

İsveç deyince aklıma geldi.
Oriflame ile bağım vardı bir ara ve ben de bu adama aşıktım eskiden. Hey gidi günler hey... :KK53:

Eklentiler

• j_l.webp
    j_l.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 119
Bu topikte çifte standart yaşanıyor:KK59:
Bu bölümde tamda burda Eşinin kötü huyu başlıklı topikte bir yarışma programında eşinin Rus kızlara ilgisi olduğunu söyleyen kadının haberinde nerdeyse adamı bir kaşık suda boğacaktınız, birden herkes ruslardan güzelim demeye başlamıştı, adamlar bakınca kötü siz bakınca ohhhh missssss:KK70::KK70:

Çocuğu yediniz gözlerinizle:KK70: Çabuk eş, flört, nişanlıların telefonunu verin hepinizi şikayet edeceğim, kardeş senin hatun İsveç'e gönül verdi, sana da Rus vizesi çıktı diyeceğim:KK70:

2 dakika da harcadınız Türk erkeğini:KK59:

O çoğunluğun içinde ben yokum bi kere taam mıııı? :/

Ben "italyanlaaaar<3" diyenlerdenim. Hi hiii! : ))))))

O çoğunluğun içinde ben yokum bi kere taam mıııı? :/

Ben "italyanlaaaar<3" diyenlerdenim. Hi hiii! : ))))))
İtalya'nın Kuzey'inden uzak durun, sel felaketi birde gıcık olduğu hasta ve yakınlarını öldüren Hemşire vakası var Kuzey'de.
Güney'ine gidin :KK70:

Ha ha! Aman diyeyim bilmeden hemşirenin sevdiğine göz dikerim falan...

: )

bu çocuk çok tatlı ya :)Nevşin MENGÜ bile buna dayanamamıştı :D

nevsin-mengu_7978.jpg

Bu bölümde tamda burda Eşinin kötü huyu başlıklı topikte bir yarışma programında eşinin Rus kızlara ilgisi olduğunu söyleyen kadının haberinde nerdeyse adamı bir kaşık suda boğacaktınız, birden herkes ruslardan güzelim demeye başlamıştı, adamlar bakınca kötü siz bakınca ohhhh missssss:KK70::KK70:

Çocuğu yediniz gözlerinizle:KK70: Çabuk eş, flört, nişanlıların telefonunu verin hepinizi şikayet edeceğim, kardeş senin hatun İsveç'e gönül verdi, sana da Rus vizesi çıktı diyeceğim:KK70:

Böyle isveçliye nayırrrrr denmezz müdürüm :KK70::KK70: adam cillop maşallah :KK53::KK53:

aynen mune haha hep çifte standart :D

Back
X