İşverenin yıldırma politikaları ve TAYİN

Bu is insan kaynaklariyla olmaz.

Once kendiniz degil, bir avukata mobbing davasi acacaginiz seklinde bir mektup yazdirin ve genel mudurluge/yasal islere gonderim. IKya falan takilmayin cunku insanca davranma noktasini coktan asmislar. Direkt avukat ve yasal isler/genel mudurluk derim ben.

+++++++++

hangi banka ben de merak ettim ama geneli aynı sayılır. katılım bankaları bi nebze rahat sanıyorum. kısa sürede iki kere uza yere tayin bence mobingi destekleyici kanıt olabilir.
Yok yav katılım bankaları daha beter banka adı malesef yazamıyorum şuan buradan. Resmen mobing zaten ama hukuken de delil sayılır mı onu bilemedik

Evet kesinlikle. Aileler de maaşın çok iyi ses etme çalış orda diyor ama eşim bu stresler yüzünden hasta olacak yakında diye korkuyorum

Dediğiniz gibi Ik ile olacak iş değil ama eşime dedim yarın en azından bi bölge müdürü ile görüş. Bakalım neler olacak. Ama adamı yol mahfetmiş ceset gibi geldi bugün eve resmen, bir de sağlık sorunları da var

Bence görüşmeden dimdirekt ihbar çekin işin ciddi olduğunu ve hoşgörünüz olmadığını iyice anlasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…