Aşılama ISVICREDE ASILAMA ,TüPBEBEK yaptiranlar ,yaptirmak isteyenler..........

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gülüm sen baselde tam olarak nerde kaliyorsun cok merak ettim :))

mesela ben kuaför dilek i biliyorsundur hemen onun kösesinde oturuyorum is yerimde orda internet cafe VIZONTELE buralara isin düserse beklerim :)

biiliyorum orayai coktandir gitmedim kleinbasele ama dilegin yerini ve
vizyontele cafeyide distardan görmüstüm canim
bende grossbaselde oturuyorum her gun ordamisin calismiyorumda ugrayim bi ara veeeeee bu arada
adetim bugunn buyurdular ikinci asilama yine fiyasko cikti
artik hic umudum kalmadi ya sabir ya
görüsürüs canim opz

allahim neden izi böyle birseylen siniyor :(
bazen carsida bebek elbiselerine baktigimda magazada calisanlar kac aylik hamilesin dediklerinde yikiliyorum yhaa :(((((((

esim hep orda ama ben fazla ugramiyorum evimde zaten isyerinin üstünde sen tam olarak nerde kaliyorsun gülüm:) kac senedir evlisin bu arada ben fatos :) gec oldu biraz ama neyse :)
bende bugün yarin adet olurum kesin yaniii her ay ayni seyleri yasiyorum yani neler hissetigini anliyorum

slm canim bende didem tanistigima memnun oldum fatos

artik ne diyeyim kelimeler anlamini yitirdi benim icin bu konuda sinirden her gun asilama yaptirmak istiyorum hirstan kafayi yiyecegim anlayacagin cevremde herkes anne oldu benden yasca kucuk olanlar bile ikincisine kolari sivadilar toplanirdik arada simdi herkes coluk cocuklu oldugu icin bi ortak noktada bulusuyorlar ben ise onlarin bebelerini sevmekle yetiniyorum ve cok uzuluyorum cok
en son ihtimale az kaldi tup bebek son bir asilama daha yaptirip kollari bizde böyle sivamak varmis ne yapayalim kadere inat daha guclu olmak istiyorum allah saglik versin be gulum

ama sen insallahhhhhh umudum olursun iyi haber verirsin lutfen kendine dikat et ins tutmustur
ben M park var grossbaselde onun yaninda oturuyorum 3 senelik evliyim esimin sperm seviyesi iyi bende sadece sag yumurtalik kanali sola göre biraz dar ama hic bir engeli yok hamile kalmaya durumlar iyi yani bizde nerdeyse 2 seneyi buldu ugrasimiz depresyondayimmmmmmmmmmmm :))))

iyi haber ver banaaaaa fotosssssss

haklisin gülüm allah saglik versin...

ben daha halen ay basi olmadim ama doktor carsamba günü gel dedi ümidimi kayib ettim hic hamilelik belirtileride yok zaten...
ayyy dün falciya gittim allschwil de kadin dedi 1-2 ay icinde hamile kalacaksin nekadar dogruysa artik bilemiycem:D
herseyin hayirlisi olsun hakkimizda

benimde adetim dün buyurdular ama baya bir gecikti normal zyklus um 21 di simdi 31. günde oldum.... esimde sorun varmis testosteron(erkeklik hormonu) normalde 9.8 olmasi gerekiyormus esimde ise 7.4 e düsmüstü hormon ignesi vurdular bakalim artik herseyin hayirlisi olsun

Artik sasirmiyorum fatoscugumu caninsagolsun Allah saglik sabir versin sana gerisi gelir ins cnm .senin kacinci asilaman fatos ve esinin neden ilk basta erkeklik hormonu gibi testleri yapilmadi??simdi bu Birden ciki verdi??bende isr. Dr tatile ciktigi icin 3cu afilama gelecek aya kaldi nediyelimm ; Guzel gunler zorlu duraklardan gecer gorusmek uzere canim kendine iyi bak vee bi sorim daha olacak sen sigara kullaniyormusun ben kullaniyorumda ve sigarayi birakib hamile kalan arkadaslarim sayisi 3e cikti bi okadar iki Kati icip catir catir doguranda var ya.. Opt

bende artik hic birseye sasirmiyorum gülüm yaa amin cümlemize sabir versin yüce rabbim ...
ya bilmiyorumki ilk basta yapicaklari seyleri sonunda yapti doktor yani bosuna okadar sene bekledim galiba... bosuna okadar aci cektim esim hamile kalamiyorum diye önceden sürekli beni suclardi hamile kalamiyorsun cocugun olmuyor diye .... ama allahin isine bak... sorun ondaymis bende degil gülüm sende kinderwunsch zentrumda randevu alsana ben erteledim simdi ayin 12 sinde gidicem orda olursa ikimizin olur evet sigara kullaniyorum ama ne alakasi var sigara icmek veya icmemeklen dedigin gibi icenlerde hamile kaliyorlar ...
ama allahtan hic ama hic ümidimizi kesmiyelim derdi veren allah dermaninida verir herseyin hayirlisini isteyelim sürekli... ay ne yapicagimi bilmiyorum yaa sabah gittim doktoruma serophene yazdi gelicek hafta carsamba günü asilama yapicak ama 12 temmuzda doktor spira da termin aldim nasil olucak bu is???? akllim acayip karisti yaaa simdi serophene kullanim mi kullanmiyim mi?

slmlar fatoscugum nasilsin degisiklikler gelismeler varmi ?bende adetimi bekliyorum bu ay normal denedik adetim 24 de gelecek dun test yaptim negativ cikti bu ay asilma yapicagim yine sabir sabir sabir ya sabir .......

idare ediyorum gülüm yaa fazlada iyi sayilmam...
yeni gittigim doktorum daha profesyonel cikti gelicek ay peter merian spitalde eileiterdurchgängigkeit prüfe yapicaklar... doktorum aci cekiceksin diyor ama bilmiyorum yaaa bir yandan cok korkuyorum nedense... sana öyle birsey yaptilarmi?? gecen mesajda yazmissin etwas über peter merian ama tam olarak ne yaptigini belirtmemissin... beni bilgilendirirsen sevinirim öptüm

slm canim bende de durumlar ayni morelim cok bozuk esimin teyze kizi 6 aydir evli olmuyo ne yapacam diye derlesirdik gecen hafta hamile oldugunu ogrenmis onun adina cok sevindim ama okadar morelim sifir altina dustuku anlatamam 2 sene bitti bizde tik yok ya sabir diyorum ki kalmadi adetimi bekliyorum daha bugun yarin gelmesi lazim test yaptim negativ cikti herzamanki gibi durum bu canim

bende peter merian spitalda ayni kontrolu yaptirdim korkma heycan yapma cok iyi gecti benimki doktor zaten profosör ve iki cok tecrubeli hemsireyle tedavi yapiliyor yanilmiyorsam drun sana gitmeden yarim saat once bi tablet veriyor ve gidince masaya yatiyorsun icine bi sivi akitiliyor o sivi akitildiginda cok hafif bi adet sancisi hisediyorsun ve dr sana o su yumurtalik yolundan nasil gectigini ulturasonda gosteriyor cok acayip bi his...

benimkinde peter merian spitaldeki dr dediki solla iyi akti su zaten kendimde gordum sagda okadar degil ama orayada su akiyor iyi dedi ve dokrorunuz size gereken bilgileri vericek dedi zaten 5 dk suruyor toplam islem uzatiyorlar 10 dkda oyle yatiyosun bitiyor islem ve ben

drumu aradim termin aldim hemen gittim ve röntgenlere bakip es isch alles ok dedi alla alla dedim röntgeni ceken adam sag yumurtalik kanaliyla alakali röntgende gözüktügü gibi pek akici degilmis dedigini söyledim ve benim dr ne dedi biliyormusun fatoscugum yooo bi kanala su birakirsaniz ve bi tarafa su akmaya baslarsa obur tarafa akis pek iyi olmaz dedi ve icime su serpildi yani mantikli dedim ve sorun yok allaha sukur dedim buraya kadar anladin demi canim simdi fatoscugum birinci asilama tutmayinca ikinci asilamada tesaduf bu ya sagdan yumurtaligim aktivmis bu ay pek umutlu degilim demezmi benim kalles dr ne demek dedim yani sag yumurta kanali sola göre pek iyi degil demez mi serafsiz dedim sen bana iyidir dedin bu yolla hamile kalabilirsin dedin ve simdide böyle diyosun basimdan asagi kaynarsu döküldü detavi dedim bana denmez mi sol aktiv oldugu muddetce gerek yok dedi taaaa ozaman bu dr u birakmaliydim cok pismanim desem faydasi yok denize dustuk yilana sarilmaya bir ay daha devam canim ben artik kantonspital gidecegim 30 agustosta termin aldim cok gec termin verdikleri icin 3.cü ve son asilamayida ay bos gecmemesi amacli yine bu dra yaptiracagim sonrada oraya tup bebek icin bas vuracagim ne yapalim kamyaon arkasi yazilari gibi olacak ama kaderimse cekerim ....opt seni morelimize yapacak birsey yok insaniz sonucta acisini cekecegiz kendine cok dikkat et ve habersiz birakmayalim bir birimizi ok

ayyy inanamiyorum yyaaaa serefsize bak...
benim doktor vardiya su cok övdügüm bogdan s.refsizi esimin hormonu düsük diye igne yapti yeni gittigim doktor demezmi o hormon ignesi cok tehlikeli yasayan spermleri bile öldürüyor sok oldum hem dediki bu ne bicim bir doktor 4 yildir hamile kalamiyorsun ve sana sadece asilama öneriyor ve asilama yapiyor yumurtaliklarinin kanallari acikmi degilmi bilmeden asilama olmazki bu ne bicim bir doktor birde ikinci dünya savasindan kalma aletler kullaniyordu zaten .
neyse yeni doktorum tatile gitti ancak 8inci ayin ortalarinda gidebilicem peter meriana ...
gülüm birgün biryerlerde oturup sohbet etmeye ne dersin?
bizim bizden baska dostumuz yok kader arkadaslariyiz biz... ben 9uncu ayin 1inde gidiyorum tatile o zamana kadar evdeyim iste bilicegin nezaman zamanin varsa bulusa biliriz profilinde güzellik uzmani yazmissin tam olarak ne is yapiyordun? cok merakliyim kusura bakma canim öptüm seni

iki gundur kan beynime cikiti indi cikti indi simdi senin yazdigin meselede kafa agrisi yapti fatoscugum esinin basina gelen mesele icin,, bencede bi bulusmamiz lazim dun doktora gittim kafam daha cok karisti simdide bana yedi tane igne verdi kendi kendime vurdumam icin,sans daha cokartiyormus neden bunu daha once yapmadigini sordugumda kademe kademe gittmemiz gerektigini söyledi tabi acayip sinirlendim adiii herif uc senedir cektigim stresi bilmiyor kademe kademe diyor ben zaten sekizinci ayin 30 kantonspitalde termin anltim tup bebek icin ve bunu doktora söyledim oda neden böyle birsey yaptigimi kendiside tup bebek yaptigini söyledi bende gerek yok anlaminda bi ifade yaptim tabi bunlar simdiki 3 asilama tutmasa yapilacak islem eve geldim esime anlatim olanlari oda morelini bozdu neden islemlemlerimizi bitmesini beklemeden tepkini gosterdin dedi ama hic sabrim kalmadi ya ve daha neler neler evet fatoscugum bi an bulusalim daha detayli konusuruz izine gidiyorsun ve muhakak izinini guzel planla ve izinde rahatligin tadini cikararak esinle konsantre olun izin iyi bir tedavidir inan bana evet ya madem kader arkadasiyiz bulusalim bir an once yuz yuze daha iyi anlariz birbirimizi ama nasil olucak pazartesi oylen 12 de ama nerde onuda sen yaz ona göre bulusalim opt

pazartesi saat 12 de benim is yerinin önüne gele bilirmisin? ordanda eve cikariz zaten bu tür konulari disarda konusmak istemem rahatca evde cayimizi yapariz oturup sohbet ederiz ama eger evde istemiyorsan disarda bir cafeye de gide biliriz yani benim icin sorun yok :)
bu arada benimkiler dün yine buyurdular :@ sinir oldum yaaaa
neyse gülüm senden haber bekliyorum

evet canim yine geldiller demek ne yapalim canin sagolsun bu gunlerde gececek bunu unutma bende su an adet görüyorum asilamaya basladim her gun bi igne vuruyorum kendime ne yapalim canim pazartesi bence 12 de clarada migrosun onunde bulusalim ilk bulusmayi disarda yapalim ikincisine sende bende senin cafede yapariz artikin uyarmi sana cnm ???? görüsürüz cnm

iyi guldurdun beni ya :) tamam mesaj alinmistir stop yarin saat 12 de stop migrosun onunde stop yesillim !! stop ben ne giyecegimi bilmiyorum daaha :)) debresiv bi kadin görürsen bilki o benim cok yardimci olldum biliyorummm ama bi sekilde anlariz ya yarin görüsürüz cnm bye

iyikine bulustuk bebisim allah senden razi olsun kafami birazda olsa dagita bildim daha konusmamiz gereken cok sey var tranvaya bindigim anda aklima bir kac tane soru takildi eger bu aralar yine zamanin olursa tekrar bulusalim yaaa cok iyi bir insansin gercekten cok fazla ortak yanlarimiz varmis hemserim :)

slm fatoscugummmmm bende cok memnun kaldim ve okadar sasirdim okadar tatli okadar citir:) okadar iyi bir insansin ki cok memnun oldum hemsom telefonlari aldik zaten istedigin an zaman yazabilirsin arayabilirsin ayni sekilde bende seni rahatsiz ederim yarin dr terminim var telde sana bildiririm olaylari seni cok opuyorummmm bebebis sana bundan sonra bebis diyecegim cunki bebek gibisin :)

slm hatice hos geldin sana bebisine saglikli bir surec diliyorumm ins. en guzel seklinde dadini cikrtarak geciriryorsundur. prolaktin ne anlama geliyor ?ve sende asilama sureci nasil uygulandi onuda belirsene guzelim.....

oglucan oldugunuda ogrenmisin cokk cok guzel , isim hazir mi ??

tedavide arastirilmis ona göre tedavi uygulanmis sende , benim doktor 4 aydir gidiyorum

kan alindi idrar sonuclarina bakildi ama hic bir tedavi uygulamadi acaba cok pasiv birimi

sadece yumurtaliklarin guclenmesi icin ilac veriyor git bes gun kullan gel asilama yapalim

uygulamasini mayista yapti ve dun yine gittim doktora ayni tedaviyi simdi haziranda uygulayacak .....

esimde sperm hareket sorunu var ama gecen ay sperm yikamada 5.8mio cikti yani orda zaten tedavi uygulamaya gerek duyulmuyor iyi deniliyor.....

umudumu umudumuzu yitirmemek dilegiyle guclubacismile
Canim hic evhamlanma ayni durum bendede var bizde de morfoloji %2 cikti bende yurt disinda yasiyorum. Ilk asilamamizi 9 haziranda yaptirdik benimde doktorum hic birsey yapmadi sadece clomid diye yumurta hapi verdi ve asidan bir gun once de igne yapti gittim yapti sonrasinda normal hayatina don dedi. Ben doktorun tecrubesinden dolayi diye dusunuyorum. Cunku kendisi baya unlu bir profesor.

Back
X