Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hic evhamlanma ayni durum bendede var bizde de morfoloji %2 cikti bende yurt disinda yasiyorum. Ilk asilamamizi 9 haziranda yaptirdik benimde doktorum hic birsey yapmadi sadece clomid diye yumurta hapi verdi ve asidan bir gun once de igne yapti gittim yapti sonrasinda normal hayatina don dedi. Ben doktorun tecrubesinden dolayi diye dusunuyorum. Cunku kendisi baya unlu bir profesor.slm hatice hos geldin sana bebisine saglikli bir surec diliyorumm ins. en guzel seklinde dadini cikrtarak geciriryorsundur. prolaktin ne anlama geliyor ?ve sende asilama sureci nasil uygulandi onuda belirsene guzelim.....
oglucan oldugunuda ogrenmisin cokk cok guzel , isim hazir mi ??
tedavide arastirilmis ona göre tedavi uygulanmis sende , benim doktor 4 aydir gidiyorum
kan alindi idrar sonuclarina bakildi ama hic bir tedavi uygulamadi acaba cok pasiv birimi
sadece yumurtaliklarin guclenmesi icin ilac veriyor git bes gun kullan gel asilama yapalim
uygulamasini mayista yapti ve dun yine gittim doktora ayni tedaviyi simdi haziranda uygulayacak .....
esimde sperm hareket sorunu var ama gecen ay sperm yikamada 5.8mio cikti yani orda zaten tedavi uygulamaya gerek duyulmuyor iyi deniliyor.....
umudumu umudumuzu yitirmemek dilegiyle guclubacismile