Isvicre‘de yasam

minimalce_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
594
1.177
113
Merhaba herkese, bugün biraz farkli bir konuyla geldim..

Aranizda yurtdisinda özellikle isvicre de yasayan var mi?
Ben burda yasiyorum, yeni evliyim ve suan kendi istegimle calismiyorum (son isyerinde bazi sorunlar oldu) biraz aradan sonra tekrar is bakmaya basladim.

Herneyse bunun disinda ne yapsam tatmin olamiyorum farkli bir seyler ariyorum. Bir ugras bir hobi ve kendimi gelistirecek seyler. Sizce neler yapabilirim? Burda yasayanlar siz neler yapiyorsunuz? Tavsiye ve fikirler istiyorum sizlerden. Böyle devam ederse kafayi yiyebilirim. Sanki birsey yapmadikca daha cok tembellesiyorum.

Ayrica yurtdisinda yasamayanlara bir soru sormak istiyorum; Siz buralarda olsaniz neler yapardiniz?

Bence cok sanslisiniz insan yasam standartlarinin en yuksek oldugu yerde yasiyosunuz ilgi alanlariniza gore kurslara katilabilirsiniz calisiyosaniz is disinda kalan zamanlarda bol bol gezebilirsiniz yaniniza kitabinizi alip bir cafede kahvenizi icerken okuyabilirsiniz

Cok temiz; dogasi, sakinligi cok guzel ama bi zaman sonra cok uyuz bi sIkIcIligi var diye dusunmustum Isvicre icin. :)
Almanca seviyeniz ne durumda? ,gelistirmek icin kursa gidebilirsiniz.
Spor yapin, doga yuruyusu vs katilin, sertifika programlarina basvurun.

Ben zurich de bulundum bir süre,balık tutmak için harika yerler var,sonra kapalı yüzme havuzları..Hayvanat bahçesi var mesela çok büyük.İş bulana kadar buraları kesfet bence,sıkılmazsın.Neresindesin?

Almanca da sikintim sükür yok. Spor düsünüyorum ama spor salonumu veya baska spor dalimi olsun karar veremedim. Tesekkürler

Ben zurich de bulundum bir süre,balık tutmak için harika yerler var,sonra kapalı yüzme havuzları..Hayvanat bahçesi var mesela çok büyük.İş bulana kadar buraları kesfet bence,sıkılmazsın.Neresindesin?

Ben de zürich bölgesindeyim. Yüzmeyi cok seviyorum güzel acik ve kapali havuzlari var :) Hayvanat bahcesini baharda tekrar kesfedebilirim. Balik tutmaya hic gitmedim farkli bir deneyim olabilir

Evet ben de kendimi sansli görüyorum, tesekkür ederim suan cogu zaman evde oldugum icin sıkılıyorum sanirim

bern e gitmiştim, harika bir şehir harika bir ülke keşke imkanım olsada orada yaşasam
alpleri görmek heidi nin köyünü ziyaret nurten mi murtenmi ne basele yakın gölkıyısına gitmiştim bayıldıydım yaa kısaca
zamanla türklerle tanışıp aktiviteleri öğrenirsin canım, sıkma canınıkeyfini çıkarr

En azından soyle düşün, biz burda g.tu nasıl kurtarcaz, nasıl isbilcaz nasıl aç kalmiycaz, doysak bile en az nasıl zehirlenirim, çocuğumu gözün önünden ayırmadan nasıl oynatirim, acaba bı man.ak a denk gelmeden nasıl yaşarım. Bugün ne gibi kötü haberler var TV de vs cogaltilabilir ...

Yurtdışı herhangi bir ülke değil yaşadığınız yer İşviçre..
Okuduğum bloglara göre konuşuyor olucam diğer ülkelere göre daha konforlu, daha düzenli ve bir çok farklı değeri bulunan bir ülke.
Ben olsam işe yemeklerini deneyerek, dağlarını, müzelerini gezerek başlarım.
Oldukça göçmen olduğu için klüplere üye olur, yeni insanlarla tanışırdım vs vs. :))

Fotografcilik kursuna gidin.
Oyle doga harikasi bi yeri bol bol fotograflarsiniz:)
Bende yurtdisindayim,sadece doga degil benim sipalari da fotografluyorum bol bol.

Yanlis anlasilmasin burda oldugum icin asiri mutluyum. Türkiye de gelinen duruma cok üzülüyorum keske böyle olmasa

Aslinda söylemek istememistim ama ben dogma büyüme isvicreliyim :) cogu yeri gezdim, müzelere gittim, alpleri gördüm kayaga gittim, yemekleriyle kültürüyle büyüdüm zaten. Monotonlasan hayatima renk katmak istiyorum / katmaya calisiyorum diyebiliriz

Orada doğup büyümüşsünüz zaten ne gibi bir tavsiye verelim ki.Yeni kurslara yazılın hobiler yetenekler edinin,başka diller öğrenin,atlayın ryan air e her haftasonu bir ülkeye uçun çok uygun kampanyaları oluyor ben 9 euro ya İtalya’ya gitmiştim mesela.Yapılacak şey çok yani buralarda..

Memleketin için tavsiye verecek çok kişi bulamazsın bence :)

İlla ekşın istiyorsan bence yeniden oku. Yeni bir mesleğe adım at en çok istediğin en eğlenceli olanına.

Ayy canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…