- 23 Eylül 2017
- 594
- 1.177
- 113
- Konu Sahibi minimalce_
Otel isi bana riskli geliyor acikcasi.
Eger elinizde ne varsa ne yoksa oraya tek yatirim olarak görüyorsaniz yapmayin.
Tek biryere yatirim yapmak ve oraya bel baglamak dogru degil. Hele ki türkiyede.
Daha kücük bütceli ve iki üc biryere yatirimlik birseyler dusunmek daha mantikli. Birisi batarsa vs elinizde birseyler olur en azindan.
Yoksa baska riskler yok yani...iciniz rahat olsun. Denemeler iyi olurdu ama esiniz turkiyede yasamis biri olarak ona cokta gerek yok zaten. Geriye sizin nasil adapte olacaginiz dusuncesi kaliyor..ama es desteginiz ve cevreniz oldukca o konuda da sorun olacagini sanmiyorum.
Bence sizin sartlariniz turkiyeye dönmek orda yasam kurmak icin uygun.
Cocuklariniz olmamisken hatta daha güzel. En kötü ihtmalde isvicreye geri dönme sansiniz varmi? Aileleriniz isvicrede mi? Size yardimci olabilirler mi geri dönme konusunda? Eger öyleyse ozaman bu türkiye firsatini degerlendirin bence.
Isvicre‘ye geri dönme imkanimiz herzaman icin olacak. Ikimizde vatandas oldugumuz icin sorun olmaz yani. Benim ailem burda esimin ailesi baska bir ülke‘de. Onlarin destegi tabi ki herzaman olur.
2-3 yere yatirim yapmaktan bahsetmissiniz ama öyle yatirim yapilcak güvenilir yerler bulmak kolay olmaz sanirim. Siz mesela neler düsünür/önerirsiniz? Türkiye‘de mantikli olabilecek sektörler nedir?