- Konu Sahibi Septemby90
-
Malesef temizlikler sofra kurup kaldirmalar bize düşüyor ister ev hanımı ister iyi bir kariyer sahibi olsun kadın cinsi olunca böyle [emoji5][emoji5][emoji5]Ya ne bu kadinlarin cektigi. Yeter artik.
Sahurda kalkar sahuru hazirlar ardindan temizligini yapar. Peki beyfendiler ne yapar? Kalkar yer ve yatar yerine yine.
Iftar sofrasini oruclu oruclu hazirlar o kadar zahmetle beyfendi ne yapar? Oturur yer cekilir kösesine yine. Temizlik cay demlemesi kime düser aaaa tabikide hemcinsime. Birde bu kadar zahmetin karsiliginda bir tessekür et bari ve normal birsey mis gibi görme. Öyle olmayan erkeklerde var tabi karisina yardim eden birlikte ortak bir sekilde yapan ama cok nadir.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Ewet malesef öyle oluyor. Ama aradaki fark ne anlamiyorum onlarinda kolu bacagi var yani ayni isleri gayetde güzel yapabilirler ama bizim kültürümüzde öyle alisilmis. Pasa gibi hizmet görmek. Ve bu adil degil. Ve bu farki türkiye ye geldigimde cok fark ediyorum. Herseyi kadinlar yapiyor hizmet konusunda. Cok rahatsiz oluyorum bu durumdan.Malesef temizlikler sofra kurup kaldirmalar bize düşüyor ister ev hanımı ister iyi bir kariyer sahibi olsun kadın cinsi olunca böyle [emoji5][emoji5][emoji5]
Biz daha iyi anlıyoruz bu işlerden. Doğamizda yaratılışımızda var.Ewet malesef öyle oluyor. Ama aradaki fark ne anlamiyorum onlarinda kolu bacagi var yani ayni isleri gayetde güzel yapabilirler ama bizim kültürümüzde öyle alisilmis. Pasa gibi hizmet görmek. Ve bu adil degil. Ve bu farki türkiye ye geldigimde cok fark ediyorum. Herseyi kadinlar yapiyor hizmet konusunda. Cok rahatsiz oluyorum bu durumdan.
Biz daha iyi anlıyoruz bu işlerden. Doğamizda yaratılışımızda var.
Ama bu demek değil onlarda hic elini kaldirmayacak bi isin ucundan tutmayacak.
Bizde anneler malesef oğulları hep rahat yetiştiriyor onlarda evlenince o rahatlığı ariyor demek.
Ama bu konuda kayinvalidemin ellerini öpmem lazım o öyle yetiştirmemis çok şükür
Tesekkur ederim Seneye eşim olacak Inşallah suan henüz nişanlı asker yolu bekliyoruz..En iyi ascilar erkek ascilar aslinda onlarda anliyorda islerine gelmiyor iste:)
Cok sanslisiniz ozaman esiniz nadir olan erkek Kategorisine giriyor :)
Allah kavusdursun... Günler su gibi akip gider insallah :)Tesekkur ederim Seneye eşim olacak Inşallah suan henüz nişanlı asker yolu bekliyoruz..
Amiiin inşallah [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]Allah kavusdursun... Günler su gibi akip gider insallah :)
kadınlar zeki yaratıklardır. Bir gece sen yer yatarsın. kalkmazsın sahur hazırlamaya. azıcık yorgunum de naz yap.
Aslında kadın hatalı davranıyor her şeyi ben yaparım diyerek hiç sofra kurmada eşinden yardım istemiyor. Mesela sofrayı misafir odasına kurun birlikte eşiniz otururken bana yardım eder misin? sofrayı kuralım dersin ...
eşin yataktan kalktı hayatım su getirimisin dersin. çayı bittiyse bu çaylardan senden olsun dersin o döker
Beklemeyin isteyin....
adamı öyle alıştıran yine kadınlar.evlenmeden önce anası nazlıyor..evlendikten sonrada karısı....
ipin ucu kaçıncada vesselam böyle bir manzara kaçınılmaz oluyoo...
Ya ne bu kadinlarin cektigi. Yeter artik.
Sahurda kalkar sahuru hazirlar ardindan temizligini yapar. Peki beyfendiler ne yapar? Kalkar yer ve yatar yerine yine.
Iftar sofrasini oruclu oruclu hazirlar o kadar zahmetle beyfendi ne yapar? Oturur yer cekilir kösesine yine. Temizlik cay demlemesi kime düser aaaa tabikide hemcinsime. Birde bu kadar zahmetin karsiliginda bir tessekür et bari ve normal birsey mis gibi görme. Öyle olmayan erkeklerde var tabi karisina yardim eden birlikte ortak bir sekilde yapan ama cok nadir.
Galiba benm esim o nadir olan bolumde (; mutfagi toplar evi supurur banyoyu yikar sahuru hazirlar iftara yardm eder :) birazcik sansliymisim (;
Bilgi size güç verir ancak saygiyi karakterinizle kazanırsınız.
o zaman neden sıkıntılı gibi yazdın anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?