• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isyaaaaaan ediyorum

Esimle beraber yasamiyoruz daha dügünümüz olmadi daha agustosa insallah. Zaten öyle bir lüksü yok, annesi yapiyor Ewet suan yemegini vesayire ama Ben ona dedim basdan beri Ben Annen degilim hazirlikli ol Yeni yasamina diye.
Benim bu konuya nasil baktigimi biliyor yani.
Ben genel olarak bu duruma artik cok sinir oluyorum cünkü yasadigim ülkede arkadas ortamimda bam baska olabilecegini görüyorum. Kadinlar hizmetci gibi görülmiyor.
Tabikide her ülkenin kültürü baska ve herkez ayni da degil genelleme yapmakta istemiyorum ama malesef cogu yerde hep ayni kare.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canım inşallah dediğin gibi olur.

Bende evlenmeden önce ev işlerinde yardımcı olacaksın diye eşimle konuşmuştum.

Çalışan bayanım.

Eşimde tabi yapacağım hayat müşterek diyordu.

Hiçte öyle olmadı çok uğraştım ama nafile, söyledikleri bunlar

Seni görüyorum işten gelip evi toparlayıp, temizliyorsun yemeği yapıyorsun çok üzülüyorum sana ama içimden gelmiyor alışmamışım yapamıyorum diyor.

Allahtan huyu güzel bende artık birşey yapmamasını çok takmıyorum ama planlarım bitmedi hamile kalayım o zaman yaptırmaya çalışacağım ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım inşallah dediğin gibi olur.

Bende evlenmeden önce ev işlerinde yardımcı olacaksın diye eşimle konuşmuştum.

Çalışan bayanım.

Eşimde tabi yapacağım hayat müşterek diyordu.

Hiçte öyle olmadı çok uğraştım ama nafile, söyledikleri bunlar

Seni görüyorum işten gelip evi toparlayıp, temizliyorsun yemeği yapıyorsun çok üzülüyorum sana ama içimden gelmiyor alışmamışım yapamıyorum diyor.

Allahtan huyu güzel bende artık birşey yapmamasını çok takmıyorum ama planlarım bitmedi hamile kalayım o zaman yaptırmaya çalışacağım ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Umarim umdugunuz gibi olur :)bakalim benim ki nasil bir gidisat alcak :))

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Back