İsyan ediyorum artık

Pamersa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2021
260
713
53
27
Gecen sene hpv 16 tanisi aldim. Kolposkopi yapildi ve dusuk dereceli lezyon (cin1) cikinca takibe alinmam yeterli goruldu. Bu sene tekrar gittim. Smear lsil gelince tekrar kolposkopi yapildi. Sonuc HSIL (cin 2-3) geldi. Yarin leep olacagim. Bu surecten o kadar yoruldum ki durup durup agliyorum. Leep sonucunun daha kotu cikmasindan korkuyorum. Cin1ken nasil 1 sene icinde cin 2-3e evrildigini de cozemiyorum. Cok ofkeliyim. 1 yildir bunun stresini yasiyorum ve belli ki devam edecek. Lutfen konuyu kadin hastaliklarina tasimayin. Hatim ettim zaten oralari. Tek istedigim derdimi paylasmak..

Çok geçmiş olsun. Rahatsızlığınız ile ilgili bir bilgim yok yorum yapamiycam amaAllah sifanizi versin inşallah 🤲

Hastalığınız nasıl artıyor bilmiyorum ama Allah şifa versin inşallah. Nasıl yakalandınız bu hastalığa? Belki stresten artmıştır

çok geçmiş olsun nasıl kaptınız? toplu wc ker filan çok tehlikeli. bağışıklığınıza çok iyi bakmalısınız

Hiç bilgi sahibi olmadığım bir hastalık. Moralinizi bozmayın çok zor hastalıklardan kurtulanlar var. Umut her zaman vardır. acil şifalar dilerim.

Gecen sene hpv 16 tanisi aldim. Kolposkopi yapildi ve dusuk dereceli lezyon (cin1) cikinca takibe alinmam yeterli goruldu. Bu sene tekrar gittim. Smear lsil gelince tekrar kolposkopi yapildi. Sonuc HSIL (cin 2-3) geldi. Yarin leep olacagim. Bu surecten o kadar yoruldum ki durup durup agliyorum. Leep sonucunun daha kotu cikmasindan korkuyorum. Cin1ken nasil 1 sene icinde cin 2-3e evrildigini de cozemiyorum. Cok ofkeliyim. 1 yildir bunun stresini yasiyorum ve belli ki devam edecek. Lutfen konuyu kadin hastaliklarina tasimayin. Hatim ettim zaten oralari. Tek istedigim derdimi paylasmak..
Merhaba HPV 16 riskli olan bir virüs çeşidi.
Ben düzenli smear veririm. son smearimde hiçbir sorun yokken 1. buçuk yıl sonra verdiğim smear de hsil çıktı kolposkopi yaptık cin3 çıktı maalesef. sinsi ve hızlı ilerliyor.
leep operasyonu geçirdim 1 hafta içinde. pataloji sonuçlarım temiz çıktı, 6.ay sonraki smear de temiz çıktı, şuan gebeyim.

Kendinizi üzmeyin, şifası olan bir derdiniz var. umarım operasyonunuz iyi geçmiştir.

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba benim de smearimde ascus pozitif hpv testi verdim henüz çıkmadı sonuç çok üzgünüm ve sürkeli ağlıyorum yardımcı olur musunuz

Back
X