• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsyan etmeden beklemek öyle zor ki...

merhaba matrax umarım dileğine kavuşmuşsundur.benim bebek olayına değilde başka konulara canım sıkılıyor.iki senedir üzüntülü zamanlar geçiriyorum.Kimseye bilerek bir zarar vermedim ama çok üzüntü çektim.bende Allaha dua ediyorum.güzel günler için.umarım sen kavuşmuşsundur bebeğine.inşallah kavuşursun.eğer hamile isen benimde gönlümden geçenlerin olması için bir amin dersen çok sevinirim.sevgi ve saygı ile:14:

Amin arkadaşım...Allah herkesi gönlündeki dileğine kavuştursun, yüzünü güldürsün inşallah...Sıkıntın her neyse geçeceği günler çok yakındır, hatayı kendinde arama, bu günler geçecek onu düşün..
Sevgiler..

arkadaşlar allah hepinizin gönlüne göre versin, ben 40 yaşındayım, 3. tüp bebek denemesi için bu hafta yumurta takibine başlayacağım, eşim varikosel ameliyatı oldu, ben de de genetik test sonucunda kromozom kuruluşumda hata çıktı,ilk kez pgt denececek,co-cultur de yapılacak bu denemede, tabii ki embriyolar sağlıklı olursa, çok çok zor bir durum, ben de çok düşünüyorum nerede hata yaptım, suçum ne, neyin bedeli diye...sizleri okurken aynı ben diyorum,meraklı kadınların merakı gidecek diye sordukları sorular karşısında tükeniyorum,acı çekiyorum bazen de allah sana da yaşatırsa anlarsın diye içimden geçirmiyor değilim...umarım bizim gibi derdi olan tüm kadınların bir gün yüzü güler.

Amin arkadaşım...Allah herkesi gönlündeki dileğine kavuştursun, yüzünü güldürsün inşallah...Sıkıntın her neyse geçeceği günler çok yakındır, hatayı kendinde arama, bu günler geçecek onu düşün..
Sevgiler..
matrax cnm nerelerdesin
bebeğin iyimi cinsiyeti ne ben bayadır nete giremedim senide merak ettim :34:

arkadaşlar allah hepinizin gönlüne göre versin, ben 40 yaşındayım, 3. tüp bebek denemesi için bu hafta yumurta takibine başlayacağım, eşim varikosel ameliyatı oldu, ben de de genetik test sonucunda kromozom kuruluşumda hata çıktı,ilk kez pgt denececek,co-cultur de yapılacak bu denemede, tabii ki embriyolar sağlıklı olursa, çok çok zor bir durum, ben de çok düşünüyorum nerede hata yaptım, suçum ne, neyin bedeli diye...sizleri okurken aynı ben diyorum,meraklı kadınların merakı gidecek diye sordukları sorular karşısında tükeniyorum,acı çekiyorum bazen de allah sana da yaşatırsa anlarsın diye içimden geçirmiyor değilim...umarım bizim gibi derdi olan tüm kadınların bir gün yüzü güler.
cnm bizi bizden başkası anlamaz
allhım bizlerde inşllh evlat verir sonucta ne oldu bi daha yazmamıssın
anlatırsan sevinirim

matrax cnm nerelerdesin

anlatırsan sevinirim

Cemrem , ilgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım, Allah bağışlarsa 30 haftalık bir kız bebeğim var, heyecanla dıuayla bekliyorum işte..Allahım bu duguyu herkese yaşatsın, kimsenin kollarını boş bırakmasın..

Cemrem , ilgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım, Allah bağışlarsa 30 haftalık bir kız bebeğim var, heyecanla dıuayla bekliyorum işte..Allahım bu duguyu herkese yaşatsın, kimsenin kollarını boş bırakmasın..

:12::12::12:
allhım kucagına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin analı bablı olsun
çok sevindim bende ilk kızım olsun istıyorum allhım banada ve benim gibi evlat hasretiyle yananlarada nasip etsin
maşallah büyümüş kızın allh bı avazda kurtarsın dogumda ınşllh cnm ne guzel bıseydır o sımdı tekmelemelerı oynaması onu hissetmek..........:49:

Ufuk Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden Yrd. Doç.Dr. Eda Karacan'nın yürüttüğü çalışma için yaklaşık 25 dakika süren ve anne baba olma isteği ve üretkenlikle ilgili aşağıdaki linkteki anketi doldurmanız rica edilmektedir.

Bu ankete aşağıdaki koşulları sağlayanlar katılabilecektir:
1- En az 2 yıllık evli olup çocuk sahibi olmayanlar
2- Evli olup, 5-25 yaş arasında en az 1 çocuk sahibi olanlar

Lütfen aşağıdaki linki uygun olduğunu düşündüğünüz kişilerle paylaşınız.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dExvRl9VNlZieHUxR0hnaHotazdDcGc6MQ

matrax cnm nerelerdesin

anlatırsan sevinirim

cemrem29 arkadaşım,
ben 3. tüp bebek denememde tek yumurta üçüzlerime hamile kaldım, 13. haftada bebeklerimin kalbi durdu, sonuç hüsran :((((, Allahım izin verirse yine denemek istiyorum, hayırlısı ile bebek sahibi olmayı umut ediyor ve bu yolda mücadele eden herkese Allah' tan yardım diliyorum.

Bunlari benmi yazdim acaba die tekrar baktim yazan kisiye. Hislerimiz bukadar ayni olabilir gercekten.ama sen cok sukur muradina ermissin simdi hamilesin.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.tedavi gorerekmi hamis kaldin canim nasil oldu???

Bunlari benmi yazdim acaba die tekrar baktim yazan kisiye. Hislerimiz bukadar ayni olabilir gercekten.ama sen cok sukur muradina ermissin simdi hamilesin.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.tedavi gorerekmi hamis kaldin canim nasil oldu???

Öncelikle Allahım hepinize bu duyguyu bahşetsin arkadaşlarım,ben çok üzüldüm çok ağladım, çok da tedavi gördüm ama sonra tedavisiz hamile kaldım Allahın izniyle, şimdi Allahım bağışlarsa 6,5 aylık bir bebeğim var..Ben de bilmiyorum ne oldu nasıl oldu, nasıl bugünlere geldik , size tek verebileceğim tavsiye içinizdeki umudu kaybetmeyin..O gün gelecek siz de cennetin kokusunu duyacaksınız inşallah...

Ben de o kadar çok ağlıyorum ki , her ay kendime söz veriyorum bu son artık ağlamayacağım hayatıma döneceğim diye.. Olmuyor stres hormonum tavan yapıyor fsh yükseliyor.. On yıllık evlilik , altı yıllık tedavi süreci üç tüp bebek üç aşılama sonuç hüsran... Her hamilelik yada doğum haberinde çocuklar gibi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum..benden küçükler anne oldu bana anne olmak nasip olmadı .. Yaşım geçiyor ömür geçiyor evim hala bomboş .. İsyan etmek istemiyorum daha kötüsüyle sınanmamak için.. O da olmuyor niye ben diyorum... Çevreme bakıyorum herkesin evi neşeli kucağı çocuklu ben hergün iş çıkışı boş eve giriyorum .. Oysa o kadar hayallerim var ki ... Bıktım herkese cevap vermekten , yoruldum ..acınarak bakanlardan, darısı başına diyenlerden...kendimi atasım geliyor bir yerlerden ...bu yüce duyguyu yaşamamak bana çok acı veriyor, insanın canı çok yanarmış ya , manevi olarak ..bilmezdim ben böyle bir acıyı...bunu ben şimdi çok daha iyi anlıyorum...gerçekten canım çoookkkk yanıyor kalbim çokkkk sızlıyor ...

Öncelikle Allahım hepinize bu duyguyu bahşetsin arkadaşlarım,ben çok üzüldüm çok ağladım, çok da tedavi gördüm ama sonra tedavisiz hamile kaldım Allahın izniyle, şimdi Allahım bağışlarsa 6,5 aylık bir bebeğim var..Ben de bilmiyorum ne oldu nasıl oldu, nasıl bugünlere geldik , size tek verebileceğim tavsiye içinizdeki umudu kaybetmeyin..O gün gelecek siz de cennetin kokusunu duyacaksınız inşallah...

aminn arkadaşımm inşallah bizde bu güzel duyguyu yaşarız ... senin gibi güzel haberler verenler oldukça ümidimizi kaybetmiyoruzz zaten...bebeğini allah bağışlasın canımm uzun ömürlü olsun darısı hayırlısyla ben ve benim gibi arkadaşlarımın başına inşallahh umarız o günler çok yakındır bizde meleklerimize senin gibi allahın izniyle kavuşurz bize umut olduğun için tekrar teşekkürlerr bebişin ve sen sevgiyle kalın :)

bende bende varım diye bağırmak geldi içimden ...rabbim sabrını versin gerçekten çocuksuzluk çok zor bir durum...insanlar görür görmez çocuğun var mı diye soruyorlar...ben evliliğimde 14. yıla gireceğim bu kadar yıl çocuğun olmayacak deseler kesinlikle inanmazdım... ben ki hiç korunmadım ...benki başıma gelecekleri hissetmişim gibi daha 8 aylık evliyken doktorlara koştum ...ilk dört yıla 8 aşılama sığdırıp son 8 yıla 7 tüp bebek sığdırdım ...hiç gebelik elde edemedim ...gençliğim yeni evliliğim umutlarım tatillerim paralarım vel hasıl ömrümün en güzel yıllarını buyolda harcadıktan sonra umudumda kalmadı...eşimdeki sperm sorunu nedeniyle tedavi görüyorduk..en son denemede durumun ciddiyetini daha iyi anladık..eşimde olgun sperm sayısı normal sınırlarda değilmiş ve buda döllemeyi sağlıyor ama 5. günden sonra gelişimleri duruyormuş...doktorlara dert mi hala devam edin diyor ....
ama okuduğum bilimsel makalelere göre bizim durumumuzdaki hastaların gebelik elde etme şansı çok azmış..bilim böyle diyor ama rabbim ne der bilmem.. hani deselerki parasız yapacağız Allah sizi inandırsın gidip yaptıaracak yeniden ümitlenip transferden sonraki günleri kendimi dinleyerek geçirecek....saniyeler içinde milyonlarca kez var yok var yok arası gidip gelecek gücüm kalmadı...
artık ağlayamıyorum bile... kendimi çocuksuz bir hayat şidiye kadar nasıl geçtiyse şimden sonrada böyle geçer diye teselli ediyorum..tabiki züğürt tesellisi....rabbim vermeyecekse sabrını verir umarım .....ben ne ilk nede son olacağız başa gelen çekiliyormuşşşş vesselam.....

bende bende varım diye bağırmak geldi içimden ...rabbim sabrını versin gerçekten çocuksuzluk çok zor bir durum...insanlar görür görmez çocuğun var mı diye soruyorlar...ben evliliğimde 14. yıla gireceğim bu kadar yıl çocuğun olmayacak deseler kesinlikle inanmazdım... ben ki hiç korunmadım ...benki başıma gelecekleri hissetmişim gibi daha 8 aylık evliyken doktorlara koştum ...ilk dört yıla 8 aşılama sığdırıp son 8 yıla 7 tüp bebek sığdırdım ...hiç gebelik elde edemedim ...gençliğim yeni evliliğim umutlarım tatillerim paralarım vel hasıl ömrümün en güzel yıllarını buyolda harcadıktan sonra umudumda kalmadı...eşimdeki sperm sorunu nedeniyle tedavi görüyorduk..en son denemede durumun ciddiyetini daha iyi anladık..eşimde olgun sperm sayısı normal sınırlarda değilmiş ve buda döllemeyi sağlıyor ama 5. günden sonra gelişimleri duruyormuş...doktorlara dert mi hala devam edin diyor ....
ama okuduğum bilimsel makalelere göre bizim durumumuzdaki hastaların gebelik elde etme şansı çok azmış..bilim böyle diyor ama rabbim ne der bilmem.. hani deselerki parasız yapacağız Allah sizi inandırsın gidip yaptıaracak yeniden ümitlenip transferden sonraki günleri kendimi dinleyerek geçirecek....saniyeler içinde milyonlarca kez var yok var yok arası gidip gelecek gücüm kalmadı...
artık ağlayamıyorum bile... kendimi çocuksuz bir hayat şidiye kadar nasıl geçtiyse şimden sonrada böyle geçer diye teselli ediyorum..tabiki züğürt tesellisi....rabbim vermeyecekse sabrını verir umarım .....ben ne ilk nede son olacağız başa gelen çekiliyormuşşşş vesselam.....

Canım benim, gözlerim doldu okurken...bende bu yollardan geçtim , on yıllık evliyim, üç tüp bebek denemem üç aşılamam var olmadı ... Bende başıma bunun geleceğini hayal bile etmemiştim.. Çevremde çocuklu bayan görsem , hamile görsem, içim sızlıyor.. Rabbim sesimizi duyacak bir gün ben buna inanıyorum ....çocuksuzluğa kendimi alıştıramıyorum ben , olacak diyorum inatla inşallah olacak .. Menepoza girene kadar da umudumu yitirmeyeceğim , lütfen sende yitirme , hiçç belli olmaz bir gün bir bakarsın oluvermiş , Rabbim sesini duymuş yeter ki buna İnan ...haaa vermezsede ne yapalım o daha iyisini bilir sabırında verir inşallah diyorum bende böyle avunuyorum işte....

Ah kızlar Allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah. benimde 7 yıllık evliliğimde klomenler,3 aşılama, tüp bebek , tüp bebekten dolayı kist oluştu. ha geçti ha geçecek derken kistle dondurulmuşlara başladım.son olarak embriyo sağlıklı çözünmediği için dondurulmuşlarım çöpe gitti. sonra da kendiliğinden hamile kaldığımı öğrendim. Nasıl mı oldu? Rabbim artık dediki "Ol". O da oluverdi.
hazırlandık artık dondurulmuşlar transfer edilecek. girdik odaya hemşire dediki hepsi bozuldu.Allahım başımdan aşağı kaynar sular döküldü. oturdum hastane bahçesinde ağladım. nasıl başlayacağım diğer tüp bebeğe. diğer adette koşa koşa tedavi için doktora gittim. iğneleri bıraktığın için bu adetin oldu dedi. gerisin geri döndüm. Diğer ayda Allahım kendi nasip etti. Sizi çok iyi anlıyorum bu süreç o kadar yıpratıcı ki. Allaha sığınmaktan başka ne çaremiz var. Verecek olan O. şimdi hamileyim. Bilmiyorum Allah kucağıma nasip eder mi? Kokusunu doya doya içime çeker miyim? Hasretle bekliyoruz. Darısı tüm kalbimle size olsun arkadaşlar.Bana biri şöyle demişti" Eğer Allah bu ateşi senin içine koymuşsa, merak etme verecektir." İçimden 7 yıldan sonra inanmak o kadar zor ki demiştim. Benim size tek tavsiyem dua edin.Birde kızlar inşallah sizde faydasını görürsüznüz: gece imsaktan önce 175 tane gusul abdesti alarak Ayetel kürsi çekmiştim. Dua topiğindeki arkadaşlar tavsiye etmişti.Denemekten ne çıkar.İnşallah Allahım sizede nasip etsin. Bana da dua edin inşallah. selametle..

Back
X