• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsyan etmeden beklemek öyle zor ki...

Biliyorum Allahımın bir bildiği var..Biliyorum o ''ol'' demeden hiç bir şey olmaz..Evet, biliyorum isyan etmek en büyük günah..İsyan da etmiyorum, ama içimden geçenlere engel olamıyorum, akan gözyaşlarımı durduramıyorum...Hayatım boyunca iyi bir insan olmaya çalıştım, kimseyi bilerek üzmedim..Peki ya bu neyin cezası demekten kendimi alamıyorum..Eşim yeğenlerimizi severken gözlerindeki pırıltıyı görünce içime akan yaşları kurutamıyorum..Hamile bayanları görünce hayallere dalmaktan kendimi alamıyorum...Kimselere belli etmeden sıkıntımı hep gülümsemekten, her şey yolunda gibi davranmaktan artık yoruldum!Herkes için dua ediyorum, Allahım herkesin bebeğini onlara bağışla, ama beni de boynu bükük bırakma diye, duyuramıyorum..Sesimi duyan yok mu?

seni çok iyi anlıyorum.rabbim bizi inşallah boy nu bükük bırakmaz.kalpten gönülden inançla isyan etmeden dua etmemeiz gerekiyor arkadaşım.unutma rabbim sevdiği kullarına üzüntü sıkıntı verirmiş.belkide biziçm imtihanımız böyle.sabırla ve inançla rabbimden istemeliyiz.ve bol bol dua etmeliyiz.unutma yoktan var eden,varı yok eden rabbim bizide sevindirecektir inşallah.:2::2::2:

Cocugun olamamasi insan bazen gelceza gibi geleebilir.ama neyin hayirli neyin hayirsiz oldugunu Allahtan baska kimse bilemez.baba katili olan bir tanidigimizi bilirim.daha adün cocuktu.askerden döndü ama simdi hapiste.bunun gibi baska örneklerde sayabilirim cok yakin tanidiklardan-Allah herkese önce hayirli evlat versin.

tabıkı canım belkı bızım ıcın boylesı hayırlı ama rabbım ne demıs sız ısteyın kullarım ben verırım
zaten ben her duamda allahım bana ve benım gıbı evlat atesı ıle yanan kullarınada elı ayagı duzgun saglıklı
sıhhatlı hayırlı dınlı ımanlı evlatlar nasıp et dıyorum canım
haklısın cok goruyoruz hayırsız evlatları ana babaya bakmayan
arayıp sormayan cok var eger ısyan edıyorsak bılemeden allah affetsın bızlerı
cevrende yakınlarında bebek gorunce ınsanlar sızın daha yok mu deyınce ıcım acıyo kalbım sızlıyo
bızler hayırlısını ısteyıp dua etmeye devam edıyoruz( gunahlarıma tovbe )

rabbim yar ve yardimciniz olsun kizlar ,tüm mesajlari inanin gözlerim dolarak,tektek okudum...zor cok zor bi sinav bu .:85:
bende sizler gibiyim,bebek özlemiyle ,yanip tutusan bir kalbim var......cok sükürki rabbim bagislarsa benim bir oglum var ( rabbim tüm olmayanlara nasip eylesin ),ona annelik yaparken sevgiyle büyütürken bilebilirmiydim 6 melek anneside olacagimi:85:....inanin bana böyle bir yikilis ,böyle bir aci olamaz ,tabiki tesellim var oglum herseyim:nazar:...ama onun kardes sevgisi,odasina kapanip "herkesin kardesi var benim neden yok ,hic olmayacak ",diye aglamasi:85: ,sirf onun yüzü gülsün diye hamile kalislarim,tedaviler,doktorlar, rabbime yalvarisim:85: ,heleki o meleklerimin o minicik,ayaklarini,ellerini görüp sevincim ,ama sonra kaybedisim:14:..inanin bana okadar aciki..:85:
rabbim kimseye ,sizlerede benim yasadigim acilari yasatmasin, böyle bir sinav inanin cok daha zor ,verecekse rabbim kaybettirmesin sizlere,ben agir depresyonlar gecirdim :50:,cok zor ayaga kalktim oglum icin ,ama inanin bana bunlar yasanacak,hic birsey kolay elde edilmiyor,önce sabretmek ,biraz göz yasi ,ama sonunda oluyor , önce sizler saglikli olacaksinizki melekleriniz size tutunsun öyle degilmi,insallah sizlerde bir gün annelik duygusunu tadacaksiniz:49::48:
...benim hala UMUT um ve SABIR im var sizlerdende eksik olmasin , olmayacakda insallah,:70:rabbim verecek ben onun bir gün tüm dileyenlere ve bana OL diyecegine cani gönülden inaniyorum...,
rabbimden umudumuzu kesmeyelim neolur, ne günahim vardi, ben bunlari hakketmedim demeyelim, belki bu bize sonsuz mutlulugun kapilari acacak bir sinav,rabbimden hediyedir belki .... allahim en hayirli zamanda,hayirlisiyla yollasin insallah bebeklerimizi ,duacinizim ,duacim olun olurmu:70: .......,

slm arkadasim yazini okurken cok duygulandim, kimse beni anlamiyor bende senin yasadiklarini yasiyorum herkes 1 oglun varya daha ne istiyorsun diyor, bende cok tedavi oldum cok kontrol gecirdim 1 hafta önce karnimdan 3 delik delip rahime tüplere baktilar, hsg yaptilar, meger rahim ve sagdaki tüp yapisikmis ve hamile kalmam cok zormus, kalsam bile rahimde durarmi onuda bilmiyorum dedi doktor, parca almislar rahimden sonuclarim bu hafta belli olucak belkide bir daha hic cocugum olmiycak. sizden ricam herseyden önce bunlara baktirin beb 1 senedir gonal f kullandim catlatma ignesi kullandim hep kilo ve hayal kirikligi...

Son düzenleme:
arkadaşlar ben evliliğimin 7. senesinde evlat sahibi olabildim. artık iyice umutsuzluğa kapıldığım anda,
olamayacak tüp bebek yapalım dediğimiz anda geldi bebeğimiz.

sizleri o kadar iyi anlıyorum ki. insan dostlarıyla bir araya gelmek bile istemiyor.
herkesin bebeği var, muhabbet dönüp dolaşıp sizinki kaç aylık oldu, agu yapıyor mu,
okula mı gidecek, uyumuyor mu gibi konulara gelince sen öylece kalıyorsun.

günlere gidip muhabbetten bunalıp bir işim var deyip sokaklarda ağlayarak geri döndüğüm
zamanlar oldu. o kadar zor ki. sözün bittiği yer oluyor, boğazına bir fil oturuyor insanın.

ancak her şeye rağmen umutsuz olmayın. benim eşim de hiç umutsuz olmadı.
sperm sorunu olmasına rağmen her ay benim belirtilerimi kontrol eder testler getirirdi.
tam tüp bebek süreci başlayacağı zaman gördük çift çizgiyi.

herşey yaradanın takdirinde. öyle süreçlerden geçtik ki ilahi bir kudretin parmağı olmaması mümkün değil
diyorsun. rabbim isterse oluyor. benim nüfus ciüzdanım geç alındığı için yaş problemim çıktı.

eşim ameliyat oldu varikoselden. birkaç kez aşılama denedik. hastane bizi unuttu sıramızı tekrar araya aldılar ve şu gün gelin dediler.
bir sürü evrak istediler. tam gidicez pazartesi günü ve biz pazar akşamı, 6. yılı devirdiğimiz günlerde çift çizgi gördük

tüm bunlar tesadüf olamaz. hepsi birer imtihan, sabır sebat edin. ibrahim peygamberimiz çok uzun yıllar evlat istedi ama epey yaşlandığında
bir evlat verdi rabbim ona. başımıza gelenlerin hepsinde hikmetler var.

ben kendimi çocuksuzluğa bile hazırlamıştım. tüp bebek de garanti değildi sonuçta.
halamın çocuğu olmamıştı. eşimin de amcasının çocuğu yoktu. ama rabbim bize verdi.
çok dualar ettik, kayınvalidemler sürekli merye suresi okudu.

hasılı 6 yılı aşkın sürede oldukça yıprandık. çok ilaçlar, tedaviler, doğal yöntemler denedik.
hastanelerde aşılamalar denedik. o hastane koridorları defalarca başımıza yıkıldı.
ama şimdi onları unuttuk şükür.
tüm kalbimle dilerim ki rabbim sizlere de güzel, hayırlı, uzun ömürlü bebekler versin

dua ile, selamlar saygılar

bu yazıyı okudugumda uzun zamandır içime akıttıgım göz yaşlarım sel oldu aktı.. 13 eylul nıkah olarak 17 eylulde düğün olarak evlılık yıl dönumumuz ve bızde 6 yı bıtirip 7 ye gırıyoruz ama ben bılıyorumkı ayın 15, inde ben yıne umutlarımı suya atacagım. keske keske bende sneın gıbı bu sene yaşasam bunları. ama yok gelmiyo o, olmuyo, neden bilmiyorum. dun gece cok guzel ruya gordum keske gercekleşse. bütün gün etkisinden kurtulamadım. canım cok acıyo. ben kımın ahını aldıgımıda bılıyorum ama dayanamıyorum artık. iyi bir evlat olamadım belkı yada iyi bir eş, iyi bir dot yada iyi bir kul ama bılıyorumkı iyi bir anne olacagım. anne............................................................................................................................

Hepinize güzel bir hafta dilerim kızlar, desteğiniz, paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim..:54:

acılar paylaşıldıkça azalırmış ya...sizleri okumak işte öle bişey..çünkü bizi sadece biz anlarız umutlarrımız oldugu sürece duaya çare aramaya devam..umutlarımızın yeşermesi dilegiyele ALLAH gönlünüze göre versin amin.

bitanem o kurduğun hayaller..ahhh şimdilerde aynı hayalleri kuruyoruz demek ki..

sadece şunu bil,yalnız değilsin..ve birgün belkide hiç ummadığın bir anda o muhteşem haberi alacak ve burda müjdeleyeceksin bizlere..

benim kuzenim 18 yaşında evlendi ve 34 yaşına kadar bebek sahibi olamadı,
birçok defa tüp bebek denedi ama tutmadı..

enson yurtdışına taşındılar ve 2ay sonra haberi geldi hamile diye..kendi kendine hamile kalmış kuzenim..tüp bebek
değil yani..
bir oğlu oldu..adını elbetteki HAKTAN koydular..:)

Haktan yürümeye başladı,ikinci bebek müjdesi geldi...daha Haktanın mutluluğunun sarhoşluğu geçmeden
şimdi birde kızı var..
sanki o zor yılları o çekmemiş gibi mutlu mesut....

sende bu yaşadıklarını unutacak aklına bile getirmeyeceksin kızını kucağına alınca..
ben inanıyorum...inşallah en kısa sürede hayırlı haberlerini alırız..:)

Amacım sizleri ağlatmak değildi arkadaşımm ama ağladıysan eğer beni anlamışsın demektir ki teşekkür ederim, tek amacım içimi dökmek, tüm gün yalandan gülen ben ancak burada rahatlıyorum,desteğiniz için minnettarım..

Gozlerım hep yaslı ıcım buruk
Beklıyorum senı ıcımde hep bır umut
Geldıgın gun benım dogum gunum
Gel hadı bebısım ne olur :emir_bebek:

Sen gelınce evım aydınlanacak
Sen gelınce gonlum cosacak
Sen gelınce bebegımmmmmmmmmm;;;;
Dunyalar annenın olacak

Evın sessızlıgı bıtecek
Benımde evımden bebek seslerı gelecek
Hayat bana daha dolu gelecek
gel bebısım ne olur:emir_bebek:

Gozlerım hep yaslı ıcım buruk
Beklıyorum senı ıcımde hep bır umut
Geldıgın gun benım dogum gunum
Gel hadı bebısım ne olur :emir_bebek:

Sen gelınce evım aydınlanacak
Sen gelınce gonlum cosacak
Sen gelınce bebegımmmmmmmmmm;;;;
Dunyalar annenın olacak

Evın sessızlıgı bıtecek
Benımde evımden bebek seslerı gelecek
Hayat bana daha dolu gelecek
gel bebısım ne olur:emir_bebek:[/QUO

O içindeki umut hiç bitmesin arkadaşım...:54:

hepımızın ıcındekı umut yep yemyesıl kalsın hep yesersın umutlar canım :61:

Son düzenleme:
Yine hüzün vakti güzel kızım;sensiz yalnız geçen bir gecedeyim yine.Eylül serinliğinde balkonda oturuyorum,içim ürperiyor oysa sen üşüme diye kendi nefesimle ısıtabilirdim seni sen olsaydın...Sen olsaydın şimdi senin başında olup nefesini dinliyor olabilirdim..Kendi gözyaşlarımı silmek yerine senin minik damlalarını silebilirdim, ya da sen her ağladığında ben de senle ağlardım bilemiyorum, çümkü öyle hasretim ki sana...
Ömrümden sensiz geçen bir haftaya daha mı yanayım, saçlarıma aklar düşüyor ona mı yanayım,kaybetmekte olduğum ümidime mi bilmem?Belki sürpriz yapar gelirsin diye sana zarar verebileceğini düşündüğüm hiç bir şey yapmıyorum çok uzun zamandır, büyüyünce sana anlatırsam gülersin bunlara ama saçlarımı bile boyatmıyorum mesela..Böyle gözü yaşlı bir kadın oldu işte annen, nerede bebeklerle ilgili bir haber olsa dinleyen, sürekli çareler arayan, içindeki yangını söndüremeyen..Öyle işte..

Bakın kızlar, bazen bir şeyi hayırlısı demeden isteriz. Allah onu verir yanında da bir sürü bela verince dayanılmaz o zaman olur. Bence herşeye sabır. hayırlısını isteyelim.

Sevgili arkadaşlarım, inşallah hepiniz benim şu anda içinde bulunduğum duyguları yaşayın...Şaşkın, korku dolu ama hepsinden önemlisi mutlu ve umutluyum..Evet bebek bekliyorum kızlar!!!!Burada size derdimi döküp, ağladığım günlerde küçük bir melek ziyarete gelmiş bana meğer...Bu mutluluğun adı yok , tarifi yok, sizlerle paylaşmak istedim.İnşallah en yakın zamanda, hayırlısıyla siz de yaşayacaksınız bunu ! Ne olur ben ve meleğim için de dualarınızda yer ayırın.

Sevgili arkadaşlarım, inşallah hepiniz benim şu anda içinde bulunduğum duyguları yaşayın...Şaşkın, korku dolu ama hepsinden önemlisi mutlu ve umutluyum..Evet bebek bekliyorum kızlar!!!!Burada size derdimi döküp, ağladığım günlerde küçük bir melek ziyarete gelmiş bana meğer...Bu mutluluğun adı yok , tarifi yok, sizlerle paylaşmak istedim.İnşallah en yakın zamanda, hayırlısıyla siz de yaşayacaksınız bunu ! Ne olur ben ve meleğim için de dualarınızda yer ayırın.

:21::21::21::21::24::24::24::nazar:ayyyyyyyyyyyyy çok sevindim ya ne güzel sevinç gözyaşı döküyorsun allah tamamına erdirsin arkadaşım .hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.gözünüzaydın.darısı bizlere olsun hamilelerin duası kabul olurmuş sende bizlere dua et.:64::64::64::46::46::46:

canım cok mutlu oldum yaa:49::49::49: daha darısı basımıza
normal yolla hamıle mı kaldın canım anlatırmısın

canım cok mutlu oldum yaa:49::49::49: daha darısı basımıza
normal yolla hamıle mı kaldın canım anlatırmısın

Evet arkadaşım, Puregon denedik bir ay sonra çatlatma iğnesi bir işe yaramadı tabi, o ay çok hayal kırıklığına uğradım, çok yıkıldım gerçekten, ve bir nevi kendimi protesto edip glucopage , parlodel vs. kullandığım tüm ilaçları bıraktım.Doktora gitmeyi de kestim.Bir nevi vazgeçtim..İşte ondan sonraki ay adet görmedim, hiç de umursamadım, isterse 5 ay olmasın gitmicem doktora dedim.Ve bu ay hamileyimmmmmm....
Darısı başınıza güzel arkadaşlarım....

10 gün sonra 2 yıl olacak evleneli..eltim benden yaşça küçük ama 4 aylık bebeği var hemde karşı dairemde oturuyor.
Onun bebeği ile ilişkisini gördüğümde eşim yeğenini her kucağına aldığında,arkadaşlarımın hamilelik haberlerini duyduğumda kendimi biryerlerden atasım geliyor.
Hep umut beslemeye çalışıyorum ama anlayamıyorum...
Bu kadar çok istemekten dolayı mı olmuyor???

Arkadaşım daha çok yeni evlisin ne kadar zaamandır deniyorsun.Psikolojini bozma bu kadar.Emin ol anne olacağın günler yakındır.

Back
X