• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isyan etmek istemiyorum ama hayatmı bu beeeeeeeeee

selin1997

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
107
16
298
İstanbul
BEN EŞİMLE SEVEREK EVLENDİM HATTA 6 SENE ÇIKTIK GİZLİCE .AİLEM BENİ ONA VERMEK İSTEMİYORDU ,BİZ AİLECE GÖRÜŞÜRDÜK ÖNCELERİ İŞ EVLİLİĞE GELİNCE OLUMSUZ OLDU YANITLARI HERNEYSE BİZ YİNEDE AİLEMİN RIZASIYLA EVLENDİK SAĞOLSUN BABAM BİRBİRİMİZİ SEVDİĞİMİZİ ANLADI VE ONAYLADI.AMA KAYINVALİDEM SÖZ-NİŞAN-DÜĞÜN GİBİ RİTÜELLER SIRASINDA FAZLASIYLA ACISINI ÇIKARTTI BENDEN VE AİLEMDEN.ZANNIMCA NASIL OLSA BU KIZ OĞLUMLA EVLENECEK DEDİ VE YAPILMASI GEREKENLERİ YAPMAYARAK BENİ VE AİLEMİ HAKİR GÖREREK OĞLUNU İSTEMEYEN AİLEMDEN HIRSINI ALMAYA ÇALIŞTI BİR NEVİ :( HATTA EVİMİN EŞYALARINI DAHİ BANA SORMADAN ALIP EVE GÖNDERDİLER PERDEYİ BİLE BEN SEÇMEDİM VE BUNUN GİBİ ŞEYLER BEN BÜTÜN BUNLARA ALDIRMADIM ÇÜNKİ AMACI HIR ÇIKARMAKTI EŞİMDE KARŞI KOYMADI BU OLANLAR BUDA AYRICA ASLA UNUTMAYACAĞIM BİR HAREKETTİR.HERNEYSE BİZ EVLENDİK EŞİM FLÖRT DÖNEMİMİZDE ÇOK ATEŞLİYDİ AMA EVLENDİĞİMİZ GECE DAHİL OLMAK ÜZERE Bİ İSTEKSİZLİK GELDİ VE HER GEÇEN SENE DAHA KÖTÜ OLDU AMA BEN HEP SEVDİM ONU ASLA KENDİ İSTEKLERİMİ ARZULARIMI ÖN PLANA ÇIKARTMADIN HEP BASTIRDIM NİTEKİM 4.YILIMIZDA EŞİMİN KISIR OLDUĞUNU ÖĞRENDİK HEM DE EN AĞIRINDAN DOKTORLAR İLAÇ BİLE VERMEDİ ŞİMDİ 10 YILLIK EVLİYİZ BEN HEM ÇOCUK HASRETİNDEYİM YILLARDIR HEMDE KADINLIK yaşım ilerliyor beynimle kalbim arasında kaldım .................

buda hayatın bir imtihanı bizlere..gerçekten Anne olmayı istiyorsan öncelikle eşinle güzelce konuş..gönüllü anne de olabilirsin..yada bir evlatlık alıp onun ailesi olabilirsin..bir tanıdığım o kadar tedavi olduğu halde evlat sahibi olamamıştı..evlatlık aldı 4. ayda hamile kaldı ve şimdi 2 tane oğulları var..biri biyolojik olarak diğeride evlatlık..ama çok tatlılar ikiz gibi büyüyorlar şuan..

Son düzenleme:
canım tüp bebek falan olmuyor mu durumunuz da? hiç mi çare yok yani..Allahım kımseyı evlat hasretınle sınamasın

buda hayatın bir imtihanı bizlere..gerçekten anne olmayı istiyorsan öncelikle eşinle güzelce konuş..gönüllü anne de olabilirsin..yada bir evlatlık alıp onun ailesi olabilirsin..bir tanıdığım o kadar tedavi olduğu halde evlat sahibi olamamıştı..evlatlık aldı 4. Ayda hamile kaldı ve şimdi 2 tane oğulları var..biri biyolojik olarak diğeride evlatlık..ama çok tatlılar ikiz gibi büyüyorlar şuan..

maşallah ne güzel rabbim verirse herşeyin güzelini verir.bende tabiki çok istiyorum anne olmayı hemde nasıl .hatta çocukluğumdan beri hep anne olmayı istemişimdir .flört ederken bile çocuk isimleri belirlemiştik ama ne bilirdik böyle olacağını kader işte.ama ben eşime bu fikri söyleyemiyorum evlatlık alma konusunu yani bunu bende düşünüyorum bazen ama bu konuda okadar az konuşuyorumkı o kırılmasın diye zaten kendini yeteri kadar eksik görüyor ve bunun acısını yaşıyor ona kıyamıyorum o ezildikçe ben ölüyorum

BEN EŞİMLE SEVEREK EVLENDİM HATTA 6 SENE ÇIKTIK GİZLİCE .AİLEM BENİ ONA VERMEK İSTEMİYORDU ,BİZ AİLECE GÖRÜŞÜRDÜK ÖNCELERİ İŞ EVLİLİĞE GELİNCE OLUMSUZ OLDU YANITLARI HERNEYSE BİZ YİNEDE AİLEMİN RIZASIYLA EVLENDİK SAĞOLSUN BABAM BİRBİRİMİZİ SEVDİĞİMİZİ ANLADI VE ONAYLADI.AMA KAYINVALİDEM SÖZ-NİŞAN-DÜĞÜN GİBİ RİTÜELLER SIRASINDA FAZLASIYLA ACISINI ÇIKARTTI BENDEN VE AİLEMDEN.ZANNIMCA NASIL OLSA BU KIZ OĞLUMLA EVLENECEK DEDİ VE YAPILMASI GEREKENLERİ YAPMAYARAK BENİ VE AİLEMİ HAKİR GÖREREK OĞLUNU İSTEMEYEN AİLEMDEN HIRSINI ALMAYA ÇALIŞTI BİR NEVİ :( HATTA EVİMİN EŞYALARINI DAHİ BANA SORMADAN ALIP EVE GÖNDERDİLER PERDEYİ BİLE BEN SEÇMEDİM VE BUNUN GİBİ ŞEYLER BEN BÜTÜN BUNLARA ALDIRMADIM ÇÜNKİ AMACI HIR ÇIKARMAKTI EŞİMDE KARŞI KOYMADI BU OLANLAR BUDA AYRICA ASLA UNUTMAYACAĞIM BİR HAREKETTİR.HERNEYSE BİZ EVLENDİK EŞİM FLÖRT DÖNEMİMİZDE ÇOK ATEŞLİYDİ AMA EVLENDİĞİMİZ GECE DAHİL OLMAK ÜZERE Bİ İSTEKSİZLİK GELDİ VE HER GEÇEN SENE DAHA KÖTÜ OLDU AMA BEN HEP SEVDİM ONU ASLA KENDİ İSTEKLERİMİ ARZULARIMI ÖN PLANA ÇIKARTMADIN HEP BASTIRDIM NİTEKİM 4.YILIMIZDA EŞİMİN KISIR OLDUĞUNU ÖĞRENDİK HEM DE EN AĞIRINDAN DOKTORLAR İLAÇ BİLE VERMEDİ ŞİMDİ 10 YILLIK EVLİYİZ BEN HEM ÇOCUK HASRETİNDEYİM YILLARDIR HEMDE KADINLIK yaşım ilerliyor beynimle kalbim arasında kaldım .................

sakınisyan etmekgibibirhataya düşme..beterin beterivarsenden daha zordurumdaolanlarıdadüşün..
eşinedeaslakırırlmabu onun suçu değilkiherşeyallahtan onun yerindesendeolabilirdin..yüce rabbim böyle birşey verdiyse mutlaka bi hikmeti bir bildiği vardır..dünyanın sonu değil ya ..

eşinin nesi var

benzetmek gibi olmasın benım eskı esımınde ınfertılıte sorunu vardı?

canım tüp bebek falan olmuyor mu durumunuz da? hiç mi çare yok yani..Allahım kımseyı evlat hasretınle sınamasın

olmuyor maalesef önce eşimin microtese olması lağzımmış yani mikroskopla sperm arayacaklar eğer bulunursa şayet tüp bebek olabilirmiş .verdiğimiz tahliller de pek iç açıcı değil malesef sperm bulunamaması yüksek ihtimal yani

sakınisyan etmekgibibirhataya düşme..beterin beterivarsenden daha zordurumdaolanlarıdadüşün..
eşinedeaslakırırlmabu onun suçu değilkiherşeyallahtan onun yerindesendeolabilirdin..yüce rabbim böyle birşey verdiyse mutlaka bi hikmeti bir bildiği vardır..dünyanın sonu değil ya ..

evet zaten hep kendimi onun yerine koyduğum için ona karşı bu kadar hassasım .tabiki bu onun suçu değil diyorumya ben onu hep sevdim sadece sevdim

olmuyor maalesef önce eşimin microtese olması lağzımmış yani mikroskopla sperm arayacaklar eğer bulunursa şayet tüp bebek olabilirmiş .verdiğimiz tahliller de pek iç açıcı değil malesef sperm bulunamaması yüksek ihtimal yani

tamam
benım eskı esıdmede sorun buydu 15 tane sperm bulundu ve oldu bebek 3.denemede
ıstanbuldaysan
emre bakırcıoglu veya tansel kaplancanı tavsıye ederım
bahcecı klınıgı
orada burada oyalanmayın bu kadar senedır neden hıc bır atakta bulunmadınız sonucta yas gectıkce azalan ıhtımaller
benım eskı esımın 2 sene ıcınde olması laızmdı mesela
6 senedır hıc bırseyyapmadan bekledınız maddı gucunuz fılanmı yok?
amcamın oglunun da aynı sorunu var sorundan zıyade neden olduguda onemlı

gecmıstekı bır hastalıgından olmus amca oglumun 8 senedır evlıler tüp bebek bıle olmadı aynı sorun sperm bulunmadı onda malesef evlatlık alacaklar

eşinin nesi var

benzetmek gibi olmasın benım eskı esımınde ınfertılıte sorunu vardı?

azosperm .yani menide hiç sperm yok .buna sebep olan birçok faktör vAr erkeklerde eğer damar tıkanıklığı yani varikosel ise tedavisi var yada hormonları az ise yani erkeksi gelişim hormonları takviye ile düzeltip sperm çıkışı sağlıyorlar ama benim eşimde testis kaynaklı yüksek hormon sıkıntısı var yani testisleri yetersiz çalışıyor ve gitgide küçülüyor

azosperm .yani menide hiç sperm yok .buna sebep olan birçok faktör vAr erkeklerde eğer damar tıkanıklığı yani varikosel ise tedavisi var yada hormonları az ise yani erkeksi gelişim hormonları takviye ile düzeltip sperm çıkışı sağlıyorlar ama benim eşimde testis kaynaklı yüksek hormon sıkıntısı var yani testisleri yetersiz çalışıyor ve gitgide küçülüyor

bunun için her hangi bir ilaç kullanmıyor mu?

detayları unuttum
benım eskı esımde ınmemıs testıs sorunu vardı canım
buna baglımı bılmem cınsel ılıskısıde yoktu
bız bosandık
aslında bu konuda hıc konusmak ıstemıyorum onun problemı ama umutsuz bır durum yok denenebılır

hıormonların normal cıkması zaten cok normal vucuttab ırseyler yolunda gıtmıyor
gozle gorunen bır testıs kuculmesımı mevcut?

bunun için her hangi bir ilaç kullanmıyor mu?

herhangı bır ılacı yok
aksıne kullandıgı bıtkısel seyler hormonları dengesızlestırıp dusurebılır veya cıkartabılır
buda bu seyır degısıklıgıde ıyı olmaz malesef

detayları unuttum
benım eskı esımde ınmemıs testıs sorunu vardı canım
buna baglımı bılmem cınsel ılıskısıde yoktu
bız bosandık
aslında bu konuda hıc konusmak ıstemıyorum onun problemı ama umutsuz bır durum yok denenebılır

hıormonların normal cıkması zaten cok normal vucuttab ırseyler yolunda gıtmıyor
gozle gorunen bır testıs kuculmesımı mevcut?

biz emre beye gittik zaten eşinize sadece microtese öneriyorum ilaç tedavisi vermiyorum dedi .ama kaan aydos var ankarada dr o gelin hemen tedavi edelim dedi ha bide istanbulda bi doktor daha var branşı bu değil ama ilgileniyomuş bu tip hastalarla mesai saatleri dışında vakıf ta onada gittik oda durum biraz vahim dedi ama ilaç iğne ve macun veriyomuş onuda tam sonlandırmadık 3 kere gittik her seferine bi tahlil daha istedi yolladı bizi hastahaneden anladığım kadarıyla vakfa gelmemizi istiyor kafam çoook karışık anlayacağın

bence sen çok iyi kalpli bir eşsin

Allah istediğini tez zamanda versin inşallah :emir_bebek:

eşinin kısır olması Allahtan gelen birşey bunu anlarızda bu sorun çıkmadan öncede düzgün bir cinsel birlikteliğiniz de yoktu sanırım..yazdıklarından bunu anlıyorum..

öncelikle evliliğinizdeki sorunları halletmeye çalışın bence..düzgün ve sağlıklı bir evliliği yakaladığınızda her zorluğun üstesinden allahın izniyle gelirsiniz işallah..

bende 6 yıllık evliyim ve 3 sene çocuğumuz olmadı..sorun aynı senin bahsettiğin şekilde eşimdeydi..tabi o dönemler kolay atlatılmıyor..ister istemez umutsuzluğa düşüyorsun..yaşadığım için seni çok iyi anlayabiliyorum..gittiğimiz doktorların hiçbiri ne ilaç tedavisi ne cerrahi müdale nede aşılama gibi alternatifleri deneme gereği bile görmedi..zaman kaybı olarak değerlendirip direk tüp bebeğe yönlendirdiler..çevremizdede tüp bebek tedavisi görenler çoktu..hatta yakın bir aile dostumuzun 6.demesiydi ve yine tutmamıştı..

o yüzden bu konuda da çok umutlu değildim..fakat ankaraya hasteneye gittiğimizde doktor bütün düşüncelerimi değiştirdi ve muayeneden sonra umutsuzluğum gitti..evet söylediğiniz doğru bir sürü denemeden sonra bile tüp bebek tedavisinin sonuç vermediği vakalar var dedi..yalnız sizin durumunuz farklı dedi..bizde tüp bebek tedavisinde önemli olan kadının sağlıklı olması ve rahminde herhangi bir sorun olmaması dır..bu gibi durumlarda tüp bebek tedavisi hemen sonuç veriyor..erkekte hiç sperm yok..onu bir şekilde bulup alıyorlar..onlara 1 tane bile yeter ve inan onu buluyorlar..ve tüp bebek tedavisine gidipte rahmine döllenmiş yumurta konulmayan birr insan yoktur..tutmamasının sebebi kadının rahiminde bir sorun olması v.s. eşimin sorunuda o hastenede sorun olarak görülmedi bile..spermi buldular ve dışarda döllenmeyi gerçekleştirdiler..ve neticede ilk denememde tuttu..

şu anda 2 yaşına girmiş ikiz bebeklerim var..geçmiş günleri düşündüğümde diyorumki tıp ne çok ilerledi..ve herşey vakti saati gelince oluyor..bunları anlatmamın sebebi, umutsuzluğa kapılmaman için..

öncelikle evliliğindeki sorunları hallet canım..sevgiler

bu arada şunuda belirteyim..yengemlerin 10 yıl çocuğu olmadı..sorun yengemdeydi..tüp bebek tedavisine kadar her türlü tedaviyi denediler..bu yolda harcadıkları paranın haddi hesabı yoktu..manevi olarak yorgunlukları da cabası..

sonunda çocuk esirgeme kurumuna başvuruda bulundular..bir kaç yıl sonra iki aylık bir kız çocuğu geldi nasiplerine..
okadar mutlu oldularki anlatamam..öz evlatları gibi bağırlarına bastılar..şu anda o kız 6 yaşında..ve asla pişman olmadılar..

hani evlatlık alırsam yapabilirmiyim diye düşünenler var ya, onlarada burdan söylüyorum..allah onun sevgisini veriyor..bir bebeğe sahip çıkmanızın ona annelik ve babalık yapmanızın sevabı okadar büyükki bu tartışılmaz bile..sırf o masum bebenin hatrına allah ne kapılar ne nimetlar açıyor size..dayımların maddi durumu süper iyi oldu..çalkantıda olan evlilikleride şimdi parmak ısıttıracak kadar güzel gidiyor..
bir canlıya kol kanat germenin güzelliğini HİÇ ALLAH KARŞILIKSIZ BIRAKIR MI ?

Allah yardımcın olsun,böyle bir olay,ne sende ilk oluyor nede son olacaksın,sen bunu bilki Allah mutlaka sana verecektir,biraz sabır ve dua iste,Bununla Beraber Tıp dünyası çok müthiş bir seviyede,Tıp artık her derde çare bulabilecek seviyededir,siz arayın mutlaka çare bualcaksınız.

Back
X