- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz emre beye gittik zaten eşinize sadece microtese öneriyorum ilaç tedavisi vermiyorum dedi .ama kaan aydos var ankarada dr o gelin hemen tedavi edelim dedi ha bide istanbulda bi doktor daha var branşı bu değil ama ilgileniyomuş bu tip hastalarla mesai saatleri dışında vakıf ta onada gittik oda durum biraz vahim dedi ama ilaç iğne ve macun veriyomuş onuda tam sonlandırmadık 3 kere gittik her seferine bi tahlil daha istedi yolladı bizi hastahaneden anladığım kadarıyla vakfa gelmemizi istiyor kafam çoook karışık anlayacağın
Kelebek bir seyi duzeltme geregi duydum evet erkek fertilinde kadinin durumu onemli ama o sperm kalitesiz ise sagliksiz ise dollenme ya olmuyor yada dollenme rahimde ilerleyip tutunmayi saglayanilecek kadar gelismiyor
Doktorlar bile bunun nedenini bilemiyor okuyan bayanlar varsa sorunlari olan umitsizlige kapilip yanlis bilgi sahibi olmasinlar
Azospermia fertilin agir noktasidir gormezden gelmemek gerek sorun olarak algilamamislar ama o kadar basit degil azospermia hastalarinin embroyolari blast asamasi disarida cok cok nadiren bekler
2 veya 3 gunde tranafer gerceklestirilir
Micro tese yaptırmadan pes etmeyin. Benim doktorumun bir anısı var , bir kadından 3 yumurta erkekten 2 sperm çıkmış. Bir yumurtayı kullanamadık der. Şimdi ikizleri varmış.
Micro teseye rağmen sperm bulunamıyorsa ben sperm donasyonunu öneririm. (lütfen birirleri gelipte işe dini karıştırmasın herkesin kendi görüşü )
Eşin nasıl bir tiptir bilemem ama makul mantıklı bir tipse otur konuş bu işi uzatmadan bitir, yıllar senin aleyhine. Yok yanaşmazsa 2 soru var kendine soracağın
Bu adamla ömür boyu çocuksuz mu ?
Bu adamsız çocuklu mu ?
merhaba, bende dün buraya yazamadım ama özel msj attım arkadaşa katılıyorum size donasyon konusunda.
biz de çok konuştuk evlatlık almak çok güzel ama bir gün biri gelip de bir şey söylerse sonuçları daha kötü diye düşünüyoruz. ama donasyonda her anını yaşıyorsunuz ve emin olun öyle bir durum olduktan sonra hiç aklınıza bile gelmez.
Niye yazamıyorsun yaz bitanem ya. KK da bir klasik oldu herşeyi dine çevirmek. Kişinin kendi tercihidir, sorgulamak kimseye düşmek. Ne güzel topicte var Tüp Bebek'in içinde doansyon konulu.
merhaba, bende dün buraya yazamadım ama özel msj attım arkadaşa katılıyorum size donasyon konusunda.
biz de çok konuştuk evlatlık almak çok güzel ama bir gün biri gelip de bir şey söylerse sonuçları daha kötü diye düşünüyoruz. ama donasyonda her anını yaşıyorsunuz ve emin olun öyle bir durum olduktan sonra hiç aklınıza bile gelmez.
bizimde önceki evliliğimde bu gundemdeydı yaparız dıyoruz donasyon yanı
sonra bunu aıleler bılıyordu sonra bıraz duyulmus bız dogumdan sonra ayrıldıgımız ıcın ve bıyolojık baba coguunu aramadıgı ıcın 2 akrabam benı kenara cekıp bak kızım bu cocuk adamdan degılse soyle dedıler
boyle bır anım var
donasyonmu evlatlıkmı dersenız ıkısınede asla karsı degılım ama donasyon cok buyuk rısk neden cıftler daha sonra ayrılmaya gıderse olayı ortaya cıkarıp mıllete rezıl edıyorlar buda cevremde yasanan bır olay donasyonun kararı daha zor
oysakı evlatlık kımsesız bır cocugun hayatını kurtarmak bana suanda daha makul gelıyor daha yakın gelıyor ama o donemde kesınlıkle donasyon derdım aradan 6 sene gectı o zaman 19 sımdı 25 yasındayım
çok haklısın canım. biz her durumu düşündük. ha bunu sadece 2 aile biliyor. biz zaten sorunu çok öncelerden biliyorduk. abimin geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı bu durum. onun da evlatlıkta ki tek korkusu biyolojik anne ve babası bir gün ortaya çıkarsa diye.
benım amcamın oglundada aynı durumlar var
mıkrotesede sperm bulunamıyor
2 kere oldu bızım doktorlarda
artık oylece beklıyorlar evlatlık alıcaz dıyorlar ama bır hamle yok
malesef benım hıkayemden sonrada donasyondan korkmaya basladılar yapmamıstık ama yapabılırdık kı buna ragmen ınsanların belkı hala ıcınde suphe vardır
yoksa ınsan evladını nasıl aramaz degılmı?
n ekadardır evlıler , abının gecmıstekı rahatsızlıgı ney?
bıyolojık anne ve baba eger hayattaysa kı bunun secımı kuruma basvuru yapılırken belırtılıyor gorme gunlerı verılıyor tıpkı bosanan cıftlere verıldıgı gıbı ama ben bunu asla yapamam paylasamam cunku yanı rısk buda
kaldıkı en buyuk korku cocuk gercegı ogrenırse bıyolojık anne ve babayı ararmı?
bızım bır tanıdık analttı bır gun muge anlı ızlıyorlarmıs
kadın ve oglu(11 yasında) orada bu uveylık evlatlık konusu konusuyormus cocuk demıskı ben olsaydım evlatlık mesela kendı annemı babamı ısterdım sonucta baba neysede anne zor durumda olmasada bırakmaz demıs
kadın bızım gelının akrabası demıskı hayatım boyunca boyle bır acı oturmadı ıcıme
sımdı cocugun gercegı ogrenmesınden cok korktugunu anlatmıs![]()
Micro tese yaptırmadan pes etmeyin. Benim doktorumun bir anısı var , bir kadından 3 yumurta erkekten 2 sperm çıkmış. Bir yumurtayı kullanamadık der. Şimdi ikizleri varmış.
Micro teseye rağmen sperm bulunamıyorsa ben sperm donasyonunu öneririm. (lütfen birirleri gelipte işe dini karıştırmasın herkesin kendi görüşü )
Eşin nasıl bir tiptir bilemem ama makul mantıklı bir tipse otur konuş bu işi uzatmadan bitir, yıllar senin aleyhine. Yok yanaşmazsa 2 soru var kendine soracağın
Bu adamla ömür boyu çocuksuz mu ?
Bu adamsız çocuklu mu ?