• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsyan ettiren direksiyon dersi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yeos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kocadan babadan hoca olmaz derler katılıyorum.
Ama benim esim istisna. trafik korkumu sayesinde yendim. Yanimda otururken cok sakindir.
Gecen yıl martta aracimi aldığımda cok panikliyordum. Tıpkı senin gibi. Ama o hep destek oldu bana, ve sık sık pratik yaparak ve yalnız trafiğe de çıkarak korkumu yendim.
Hatta kızım 11 gunluktu beraberce yalniz çıktığımızda.
Şimdi kuzu kuzu oturuyor koltuğunda annesiyle geziyor :)
Tek sorunum paralel park. Ah onuda bi yapabilsem.

Ay benimkızım da büyüse de arkada sakin sakin otursa...

Maşallahı varmış eşinin. Aslında benimki de lafta çok iyiydi. Ben sana öğreticem, sağda solda konuluyordu kadının da bilmesi lazım vs denedi öğretti de amaaaaa icraatte beni afakanlar bastı.. Ağladım yaaa..

Ama artık Bebek durursa her yere giderim heralde

:-)

Ay benimkızım da büyüse de arkada sakin sakin otursa...

Maşallahı varmış eşinin. Aslında benimki de lafta çok iyiydi. Ben sana öğreticem, sağda solda konuluyordu kadının da bilmesi lazım vs denedi öğretti de amaaaaa icraatte beni afakanlar bastı.. Ağladım yaaa..

Ama artık Bebek durursa her yere giderim heralde

Ee sen 2016 mayıs annesi değil misin: )))
Bebegin küçük değil ki henuz sen cesaret edemiyorsun ki haklı olabilirsin...

:-)

Ee sen 2016 mayıs annesi değil misin: )))
Bebegin küçük değil ki henuz sen cesaret edemiyorsun ki haklı olabilirsin...

Aynen mayıs annesiyim. Ben de bu isim tanıdık geldi diyorum. Benim bebiş pek uysal değil.. Arabada anca uyuyunca duruyo.Yarın deniycem bebişle bir yerlere gitmeyi.

Aynen mayıs annesiyim. Ben de bu isim tanıdık geldi diyorum. Benim bebiş pek uysal değil.. Arabada anca uyuyunca duruyo.Yarın deniycem bebişle bir yerlere gitmeyi.
Demek aklında yer etmemişim :)))
Arabada huysuz olması alışmadığimdandir, çünkü tüm bebekler arabayi ya da gezmeyi sever.
Aracı çalıştır bir de muzik ac ki bpenimki hareketli seviyor,uyur bebisin..
Haydi bakalim gelismelerden haberdar et beni de :)

Bugüne kadar herşey çok iyiydi. İstanbulu baya turladım. Sıkıntısızdı. Kızımı aldım gittim geldim faln. Pek durmuyo ama idare ettik.
Fakat bugün ilk kazamı yaptım. Yine acrmi bir bayan şöförle... Şeridimde giderken yandan kapıya doğru girdi. Çizik var sadece. En kötü kazamız bu olsun diyelim. Ama moralim çok düştü. İni ters tepip bırakmam bu işleri

Geçmiş olsun.
Esimin.bir lafı var kaza olmadan.usta sofor olunmaz.
Benimde 2 kucuk kazam var, enseyi karartma: )))
Sende hata yokmus ki hem, benim kazalar.benden.kaynakliydi ..

Geçmiş olsun.
Esimin.bir lafı var kaza olmadan.usta sofor olunmaz.
Benimde 2 kucuk kazam var, enseyi karartma: )))
Sende hata yokmus ki hem, benim kazalar.benden.kaynakliydi ..
Ya birde buraya en son yazdığımdan bu yana hep tek çıktım trafiğe. Bugün eşim evdeydi dışarı çıkalım dedik. Ben kullanıyım da gör dedim arabayı çizdim. Tabi gerisin geri eve döndük :110:

Ya birde buraya en son yazdığımdan bu yana hep tek çıktım trafiğe. Bugün eşim evdeydi dışarı çıkalım dedik. Ben kullanıyım da gör dedim arabayı çizdim. Tabi gerisin geri eve döndük :110:
Çizik mi ? :))
Bende de.cook.. Esim hic takmama müsade etmez.
Bazilarini.ne.zaman.yapmışım haberim bile olmamis
Amaaan, takma. Bi.pasta cilaya bakar :)

Back
X