- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.994
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslaaa birakma aksine hatalarini gozden gecir ve duzeltmeye calis..suan bende ehliyet asamasindayim kac derse gittim bir kez olsun hocam azarlamadi değil ses yükseltmek tatlı dille anlatıyor.sonra birgün esim arabayı verdi hadi bakalım göster öğrendiklerini dedi gittiğimiz yol boyunca iki kez kavga ettik.Bende ona bağırdım çağırdım bana elin adamı Bağırmıyor guzellikle ogretiyor sen Bagiriyorsun o arabada ogreniyorsam sonuçta kendi arabamızı kullancam yeter kasma beni artik dedim...ona inat öyle azmettim ki direksiyon hocam bile senden umutluyum sen yapacaksın gayet iyisin diyor.Kızlar Konu şu;
Bebek olunca araba aldık. Alırken de daha çok ben kullanırım diye düşündük. arabanın parası benim hesaptan çıktı ama eşimle bütçemiz bir. Ayrımız gayrımız yok yani.
Arabayı alalı nerdeyse 5 ay olmasına rağmen ben hala tek başıma trafiğe çıkamıyorum. Kullanıyorum ama sağa sola geçişler, çatallar, dönemeçler korkutuyor biraz.
İşin en kötüsü eşimle her çıktığımda ben direksiyon başındayken o benden daha stresli. Bağırıyor
-dur dur durrrr
-geç geç geççç
- yavaaşşşşş
-hızlııııı vs vs
ortalığa küfür ediyor saçma sapan bir durum oluyor. Sonra birden eski haline dönüyor.. Ama bende bir kere moral düşmüş oluyo... Elim ayağım titriyo
İkidir bir daha kullanmycam diyorum. Sinirden gözlerim yaşarıyo ağlıycak oluyorum o kadar uyuz oluyorum... Ne yapsam bıraksam mı bu işi...
Sakın bırakmayın, bir kere bırakırsanız tekrar direksiyona geçecek cesareti bulamazsınız.Aslında trafiğe girdim birkaç kez Şile otoyolu e5 falan ... Nırakmıyım yani dimi .. İhtiyacım olan motivasyon.. Her bindiğimde kendine güvenen indiğinde ise eli ayağı titreyen bişi oldum
Ada'm sustan durdan anlamıyo ki. Ejderhaya dönüşüyor o an. Bi ağzından Ateş çıkmıyoSakın bırakma.Susar misin bak susmazsan konsantre olamam çarparim bi yerlere telaşlandirma beni deyın.
YA bir de bizim araba otomatik yani öyle stop etti falan derdim yok. Neyse ki yok çok şükür. Arabaya gaza basıyosun gidiyo frene basıyosun duruyo gokart gibi o yönden rahat. Tek sorun geçişler. Manuel olsa şimdiye boşanmıştık heraldeYanliz cikmalisin o trafige. Bende ehliyetimi daha yeni aldim,tam 1 hafta oldu cuma gunu alali. Babamla surmuycem diye inat ettim bi tecrubeden snra. Eger babam yanimdaysa elim ayagim sasiyor, cok panik yapar. Ornegin araba stop ederse ben sakince tekrar calistiririm, en kotu ihtimal arkamdakiler beni sollar ben calistirana kadar, ee? Kotu biseymi bu? Ben panik yapmiyorum ama babam " aha, stop etti goruyonmu, cok guzel" diye sikayet eder dunyanin sonu gelmiste artik care yokmus gibi. O yuzden eger babamla ayni arabaya binersem ben en fazla soforun yan koltuguna otururum o kdr. Babamla tovbe.
Kızlar Konu şu;
Bebek olunca araba aldık. Alırken de daha çok ben kullanırım diye düşündük. arabanın parası benim hesaptan çıktı ama eşimle bütçemiz bir. Ayrımız gayrımız yok yani.
Arabayı alalı nerdeyse 5 ay olmasına rağmen ben hala tek başıma trafiğe çıkamıyorum. Kullanıyorum ama sağa sola geçişler, çatallar, dönemeçler korkutuyor biraz.
İşin en kötüsü eşimle her çıktığımda ben direksiyon başındayken o benden daha stresli. Bağırıyor
-dur dur durrrr
-geç geç geççç
- yavaaşşşşş
-hızlııııı vs vs
ortalığa küfür ediyor saçma sapan bir durum oluyor. Sonra birden eski haline dönüyor.. Ama bende bir kere moral düşmüş oluyo... Elim ayağım titriyo
İkidir bir daha kullanmycam diyorum. Sinirden gözlerim yaşarıyo ağlıycak oluyorum o kadar uyuz oluyorum... Ne yapsam bıraksam mı bu işi...