• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsyan

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
Hanımlar son dönemde çok yoğun yorgun günler geçiriyorum hem fiziksel hem psikolojik
O kadar bıktım ki kaçmak çok değil bir hafta kadar tanıdığım kimse olmadan bir yerlere gitmek istiyorum
Ve bu istek çok lüx benim için helede şu günlerde
Ne yaparsınız siz genelde bu durumlarda
Bugün sinirden ve yorgunluktan dayanamadım hiç ağlamayan ağladım
Edit: evde misafir var kv ameliyat olacak yapmam gereken sürüyle sorumluluğum ve işim var şuan herkes uyurken evden çıkıyorum bir otobüs firmasına doğru gidiyorum
Kızlar bir hafta ortadan kaybolmak ne kaybettirir

Son düzenleme:
Ben bi dus alıp güzelce giyinip dışarı atıyorum kendimi. Buna enerji bulamiyosam düşünmemek için cok uyuyorum.

Çocuk varsa dışarıya gönderin eşimizle. Açın sevdiğiniz bir müzik. Elinize de bir kadeh rahatlatıcı birşeyler.. 1-2 saate keyfiniz yerine gelir.

Bana kuaför ve gezmek iyi geliyor
Bazen insan yalnız da kalmalı .. doya doya ağla sonra bunları yap rahatla:)

Aynı durumlardayim keşke diyorum şoyle uzaklarda birisi olsa gidip kalsam ama yok

Bana yürüyüş iyi geliyor evden bi cıkıyorum oo tum semti turluyorum o arada kafam rahatliyor

Kafan da seninle geldiği sürece kendini rahatlatamazsın sadece fiziksel yorgunluğunu atarsın. Terapist şart bu durumlarda.

Kafan da seninle geldiği sürece kendini rahatlatamazsın sadece fiziksel yorgunluğunu atarsın. Terapist şart bu durumlarda.
Terapistlik bir durumum yokmuş herkes zaman zaman böyle durumlar yaşarmış abartıyormuşum
Bence eğer düşündüklerimi yaparsam terapist bana bunları söyleyene lazım olacak

Terapistlik bir durumum yokmuş herkes zaman zaman böyle durumlar yaşarmış abartıyormuşum
Bence eğer düşündüklerimi yaparsam terapist bana bunları söyleyene lazım olacak
Bunları söyleyen kim? Üniversite eğitimi ne? Psikoloji mi psikiyatri mi? İnsanlar ne çok sever bir şey bilmedikleri alanlar hakkında ahkam kesmeyi. Dinleme kimseyi iyi bir psikolog araştırmaya başla bence.

Back
X