isyanın çeyizinin son hali

yeni çeyiz başlığı görmeyi çok seviyorum:) eşyaların çok güzel tam benim yapmak istediğim mor kombini yapmışsın özellikle mutfak halına mavi hisar teflon tencere bayıldım yatak odanda çok güzel beyaz beyaz güle güle mutlulukla huzurla kullan inş.

Bitanecimmmmmm ben zaten bunların hepsini biliyrummmmm
Hepsiii çok güzellll
Aşkla kullanın bitanem

herşeyin çok güzelmiş...Güle güle kullan inşallah :) Acaba koltuk yemek odası ve yatak odanı hangi şehirden aldın veya markası filan ney ögrenebılırmıyım ?

Canım Allah mutlulukla, sağlıkla, güzel güzel kullanmayı nasip etsin inşallah

Canım çok çok guzeller hepsi mutlulukla kullan :)

şekerlerim tşk ederimmmmm..daha güzelleri sizin olsunnn

herşeyin çok güzelmiş...Güle güle kullan inşallah :) Acaba koltuk yemek odası ve yatak odanı hangi şehirden aldın veya markası filan ney ögrenebılırmıyım ?

tşk ederim kuzum..tatlım koltuk takımımı konyadan aldım..yemek odam ve yatak odam inegölden NEYSS mobilyadan geleceek

güle güle kullan canım eşyalarını mutfak masa sandalyeni çok beğendim nerden ve ne kadara aldın acaba

güle güle kullan canım eşyalarını mutfak masa sandalyeni çok beğendim nerden ve ne kadara aldın acaba

tatlım büro masa sandalye yapan bir imalatçıdan aldık... masa+6 sandalye 650 tl tuttu güzelim..benim masam ortadan açılıyor..açılan orta kısmı siyah renkte..o yüzden 3 siyah+3 beyaz sandalye aldık... beğenmene çok sevindim

stilini çok beğendim sandalyelerin ayak kısımları falan çok güzel tam benim istediğim gibi demekki bende büro eşyaları satan yerlere bakmam gerekecek

stilini çok beğendim sandalyelerin ayak kısımları falan çok güzel tam benim istediğim gibi demekki bende büro eşyaları satan yerlere bakmam gerekecek

evet tatlımm sanırım öle olur...ama bu tarz sandalyeler artmış...kolay bulursun merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…