• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyeri hemşireliği??

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.161
11.070
248
Hanımlar merhaba.

İşyeri hemşireliği hakkında bilgisi olan var mı acaba? Ben anestezi teknikeriyim. Biz bu kursu alabiliyor muyuz acaba?

Konum lütfen bir süre taşınmasa olur mu? Çünkü nette yaptığım araştırmalarda herhangi bir bilgi edinemedim. Çalışma Bakanlığı' nı aradım, oradan da başka bir telefon numarası verdiler bana onu da kimse açmıyor.

Bilgisi olan yanıtlayabilirse çok sevinirim.

benim bildiğim 4 yıllık hemşirelik yüksekokulu veya fakültesi mezunları ''işyeri hemşireliği'' kursuna katılabiliyorlar. 2 yıllık mezuniyetiniz sonucu zaten hemşire unvanını almadığınız için sizin katılmanız pek mümkün görünmüyor.

ıyı gunler canım ben işyerı hemşireliği yapıyorum sadece hemşire att bıde cevre saglıgı olması lazım tahmini

benim bildiğim 4 yıllık hemşirelik yüksekokulu veya fakültesi mezunları ''işyeri hemşireliği'' kursuna katılabiliyorlar. 2 yıllık mezuniyetiniz sonucu zaten hemşire unvanını almadığınız için sizin katılmanız pek mümkün görünmüyor.

ıyı gunler canım ben işyerı hemşireliği yapıyorum sadece hemşire att bıde cevre saglıgı olması lazım tahmini

Yaaa. . Çok teşekkürler hanımlar.

Back
X