- 12 Mart 2013
- 319
- 140
- 333
- 35
- Konu Sahibi yasmin2013
-
Arkadaslar bir soru sormak istiyorum. Bilgisi olan veya benzer durumu yasayan arkadaslar varsa bana yardimci olabilir mi? Suan da calistigim is yerinde sabah 8.30 aksam 6 saatleri arasinda calisiyorum. Haftanin 5gunu. Ancak yakin zamanda calisma saatlerim sabah 8 aksam 7olcak. Tabiki maas artirimi ya da mesai verilmeyecek. Gun icindeki mola saatleri artirilarak yine haftalik calismasaati asilmamis olacak.
Buna haklari var mi? Ben bu sekilde calismak istemiyorumg
1. 4 saat veya daha kısa süreli işlerde 15 dakika,Tazminatimi alip ayrilmaya hakkim var mi??
Mola saatleri arttırılarak haftalık çalışma saatini sabit tutamazlar çünkü öğle arası hariç mola saatleriniz çalışma süresi içinde sayılır. Öğle aranızın süresi nedir?Arkadaslar bir soru sormak istiyorum. Bilgisi olan veya benzer durumu yasayan arkadaslar varsa bana yardimci olabilir mi? Suan da calistigim is yerinde sabah 8.30 aksam 6 saatleri arasinda calisiyorum. Haftanin 5gunu. Ancak yakin zamanda calisma saatlerim sabah 8 aksam 7olcak. Tabiki maas artirimi ya da mesai verilmeyecek. Gun icindeki mola saatleri artirilarak yine haftalik calismasaati asilmamis olacak.
Buna haklari var mi? Ben bu sekilde calismak istemiyorumg
Yarim saatlik 2cay molasi, 1saatlik yemek molam var. Tabi isciler kullaniyo da ben kullanamiorum. Bunlara arti olarak 1,5saatlik daha molam olacak.
Bu ne saçmalık? Üç saat mola mı olur? Günde 7 saat çalışmış olursunuz. Madem üç saat mola var, neden 8'de gidip 7'de çıkıyorsunuz? Yani gerekçe nedir?Yarim saatlik 2cay molasi, 1saatlik yemek molam var. Tabi isciler kullaniyo da ben kullanamiorum. Bunlara arti olarak 1,5saatlik daha molam olacak.
[İUOTE="hannesli, post: 38033894, member: 471610"]3.5 saat mola mi verecekler? Kimse itiraz etmiyor mu
İnsanlar mecbur calismaya aile gecindiriyorlar. Benim disimda da genel olarak maaslar iyi o sebepten itiraz eden pek yok.
3600 gùnù doldurduysanız ayrılabiliyorsunuz. ihbarınızı alamıyorsunuz tabi. internetten araştırın bi...sayılı kanunu unuttum bakın isterseniz.
kaç yıldìr ordasınız?
çalışma saatleriniz aslında iyimiş..anladıgım kadarıyla hafta sonunuzda çalışmıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?