• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyeri sorunum. Akıla ihtiyacım var

amazon woman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
4.406
7.030
78
İyi akşamlar herkese.
İşyerinde nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum. Ben her zaman kendi halimde kibar takıldım ki karakterimde öyledir zaten. Ancak bu iyi niyetimden dolayı kullanıldığımı hissettiğim için buradan tavsiye aldım sadece olayı meraba meraba olayına indirgedim. bi süre kafam rahat oldu. Ancak şimdi karşı taraf kendilerini görmezden gelmeme eski güleryüzlü halimi bıraktığım için sanırım resmen saldırıya geçtiler. İşte laf sokmalar, takip etmeler, hesap sormalar başladı. Bende açıkçası karşılık verebilen bir insan değilim ama kendimi ezdirmek de istemiyorum. Çünkü güzellikle herşeyi halletmek istedim olmadı. Şimdi tam olarak benim ne yapmam lazım sizlerden yardım istiyorum. Ben hergun bu ortamdayım nasıl davranmam lazım. Görmezden gelmem işe yaramadı şimdi sözlü sataşmaya geçti olay çünkü

Neden boyle agresif tavirlar sergiledigini, aile hayatinda bir takim sorunlari mi var sor. Sorunlari olsa bile yetiskin bireylerin aile ortamlarindaki problemleri is ortamina ve is arkadaslarina yansitmasinin profesyonellikten uzak oldugunu soyle.

Neden boyle agresif tavirlar sergiledigini, aile hayatinda bir takim sorunlari mi var sor. Sorunlari olsa bile yetiskin bireylerin aile ortamlarindaki problemleri is ortamina ve is arkadaslarina yansitmasinin profesyonellikten uzak oldugunu soyle.
Aslında güzel fikir. Bu agresifliğin sebebi ne desem olur. Bugün hiç anlamadım bi dövmediği kaldı. Surat ifadesini görmen lazımdı. Dondum kaldım

Cok sakin ve edeplisin sanirm. Kibirli ve kotu niyetli insanlarin karsisinda boyle olunca ezmeye calisiyorlar. Guclu dur.
Duruşum güçlü ama hazır cevap değilim. Yani olası laf sokmada bisey denmesinde kavhacı moda giremiyorum. Böylesi uzak dursun diye samimiyeti kesmiştim ama işe yaramadı

Bence devam et tavrina. Ne yapabilirler. En fazla edepsizce laf sokarlar, devam et cool tavrina.

Kibar insanları kullanırlar diye bir şey yok. İşyerinde insanların suratına bakmamak olmaz. İnsanlarla yine kibarca konuş. Havadan sudan sohbet et. Yalnız iş yüklemeye çalıştıklarında bu benim işim değil veya şu an çok yoğunum de ve kimsenin işini yapma. Gerekirse internette alışveriş sayfalarında gezin ama iş yapıyor havalarında ol.

İyi akşamlar herkese.
İşyerinde nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum. Ben her zaman kendi halimde kibar takıldım ki karakterimde öyledir zaten. Ancak bu iyi niyetimden dolayı kullanıldığımı hissettiğim için buradan tavsiye aldım sadece olayı meraba meraba olayına indirgedim. bi süre kafam rahat oldu. Ancak şimdi karşı taraf kendilerini görmezden gelmeme eski güleryüzlü halimi bıraktığım için sanırım resmen saldırıya geçtiler. İşte laf sokmalar, takip etmeler, hesap sormalar başladı. Bende açıkçası karşılık verebilen bir insan değilim ama kendimi ezdirmek de istemiyorum. Çünkü güzellikle herşeyi halletmek istedim olmadı. Şimdi tam olarak benim ne yapmam lazım sizlerden yardım istiyorum. Ben hergun bu ortamdayım nasıl davranmam lazım. Görmezden gelmem işe yaramadı şimdi sözlü sataşmaya geçti olay çünkü[/QUOTE ] isinizin disinda mesafeli olun sabredin

Tatli dille hayir demeyi bilmek lazim calisirken. Bu senin sorumluluğun demek yerine bu benim isim degil diyebilmek, odaya girdiginizde bir iki muhabbet edip alttan alta laf soyleyebilmeyi ogrendim calisirken maalesef ki. Ancak is hayatında güçlü durmak dedigimiz sey havali ve sert durmak olmuyor bu şekilde tatli ama ilkeli görünmek kendinizi ezdirtmiyor.

İyi akşamlar herkese.
İşyerinde nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum. Ben her zaman kendi halimde kibar takıldım ki karakterimde öyledir zaten. Ancak bu iyi niyetimden dolayı kullanıldığımı hissettiğim için buradan tavsiye aldım sadece olayı meraba meraba olayına indirgedim. bi süre kafam rahat oldu. Ancak şimdi karşı taraf kendilerini görmezden gelmeme eski güleryüzlü halimi bıraktığım için sanırım resmen saldırıya geçtiler. İşte laf sokmalar, takip etmeler, hesap sormalar başladı. Bende açıkçası karşılık verebilen bir insan değilim ama kendimi ezdirmek de istemiyorum. Çünkü güzellikle herşeyi halletmek istedim olmadı. Şimdi tam olarak benim ne yapmam lazım sizlerden yardım istiyorum. Ben hergun bu ortamdayım nasıl davranmam lazım. Görmezden gelmem işe yaramadı şimdi sözlü sataşmaya geçti olay çünkü
Eski konunuzu bilmedigim icin soruyorum bu sekilde davrananlar sizin ust konumunuzmu yoksa ayni konum mesai arkadaslariniz mi

Şimdi sana söyleyeceğim şeyler geçiyor aklımdan.. sonra diyorum ki.. amannn boşver.. sen de bana bişey soyleyecegin zaman böyle yap emi.. Çünkü gerek yok..

Diyip gulumseyin ve yürüyün..

Ağızlarının payını vereceksin napacaksın başka.
İçinde biriktirme pat diye yapıştır cevabı.

Hmm peki bu dediğini uygulayacağım. Haklısın hergün aynı ortamda gergin olmak da hoş değil
Sen biraz boyle dene. Ise yaramazsa burada arkadaslarla beyin firtinasi yapar gerekirse spesifik bire bir problem odakli bir cozum uretiriz. Gergin olmana gerek yok. Cogu insan egitim ve is yasaminda boyle rahatsiz insanlarla karsilasiyor. Kafana takarsan omur biter.

Ağızlarının payını vereceksin napacaksın başka.
İçinde biriktirme pat diye yapıştır cevabı.
İşte tam da bu noktada sıkıntı yaşıyorum. Karşı taraf resmen hesap sordu haddi değilken ben kaldım boş boş. Biri bisey yapınca bile ayıp olacak diye cevap veremiyorum. Aynı ortam diye bide. Sıkıntı bende

Sen biraz boyle dene. Ise yaramazsa burada arkadaslarla beyin firtinasi yapar gerekirse spesifik bire bir problem odakli bir cozum uretiriz. Gergin olmana gerek yok. Cogu insan egitim ve is yasaminda boyle rahatsiz insanlarla karsilasiyor. Kafana takarsan omur biter.
Teşekkür ederim. Birkaç gündür gerildim özellikle davranışların dozu arttı çünkü. Haklısın

Back
X