Ayni tarz ve tavrinda devam et hep mesafen olsun arada sadece Esra erol falan konus iste

ama onuda onlar normale donunce yap boyle bak trip yaptik duzeldi havasini verme
Tavrindan hic taviz vermezsen bir noktada bikarlar.Ayrica amaclari seni demotive etmekse kendilerine aldirmayan biri daha sinir bozucu olur onlar sinir olur
Ha is konusunda bu benim isim degil demeyi ogrenin ve ayrica hadlerini astiklarinda ses yukseltme ozel hayatla ilgili gereksiz yorum vs acik acik net bir sekilde hepimiz burada calisiyoruz kimse kimseyi sevmek zorunda degil ancak saygi duymak haddini bilmek zorunda herkes ekmek yiyor buradan benim sahsi kisiligim yada ozel hayatim size bir zarar vermedigine gore bu sizi ilgilendiren bir konu olmaz hepimiz isimize bakalim ltfen deyin
Ha kendinizi is arkadasiniza is buyurma bagirma vs konularinda hakli gorecek bir mevkiye geldiyseniz bu bana duyrulmadi sayet isterseniz hep beraber yonetime cikalim siz duyrulmasini isteyin bende bana yaptiklarinizin o gorev tanimina uygun olup olmadigini sorayip tatliya baglayalim de
Derken gulumse
Sonra izle