Kızlar merhaba ben kamuda çalışıyorum fakat birim birim ofis şeklinde çalışyoruz biz yani açık ofis değil...Şimdi konuya gelecek olursak iş arkadaşım var yan yana masalarda ve bir stajyerimiz var içerde hemen cam odada müdürümüz var yani bizim ortamda değil ama kaltığında hemen bizi görebiliyor..iki bayan ve bir müdür çalışıyoruz yani amirim çok iyi bir insandır çok anlayışlıdır sağolsun hiç sıkıntım yok ortamı hep neşelndirmeye çalışır hatta..fakat diğer bayan arkadaşın bana garezi olduğunu düşünüyorum ben aynı ortamda 7 yıl olacak çalışalı müdürümle o bizim birime geleli 2 yıl olacak...fakat her fırsatta her muhabbette beni aşağı çekmeye çalışıyor ortamın enerjisini aşırı düşürüyor her sene gelen stajyerler bile bunu söylüyor ..ama asıl bana çok negatif davranıyor sürekli eski işyeriyle ilgili o ortamı özlediğini o ortamın kıymetini bilemediğini defalarca laf sokarcasına söyledi yaptığım hiç bişey olmamasına rağmen ..iyi niyetle yaklaşmama rağmen Allah yukarda ..zaten bir arkadaşlığmız yok ofis dışında mesafemi koydum ama arada olan muhabbetlerde bu olumsuz negatif tavırlar çok yordu beni enerjim acayip düşüyor ağırlaşıyorum sizce napmalıyım muhabbeti tamamen kesmelimiyim gerekmedikçe konuşmasam mı