işyeri ve yemek

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
merhaba arkadaşlarım,
konu ilgili yerde değilse taşınır sanırım ama bana yardımcı olacaklar vardır herhalde..kucagımda laptopum elimde çayım yine aynı seyi düşünüyorum ..ee yarın ne koyucaz?

kendim 6 aylık hamileyim işe sabah 8 de gidiyorum.eşim 7 de gdiyor. ben 6 da kalkıp kahvaltı hazırlıyorum birlikte yapıyoruz kahvaltı.sonra ben efer tası aldım.eşimin işyerınde yemek çıkmıyor garibimde para biriktrmek için yemiyormuş orda bana da yeni söyledi. bende çalıştığım için yoruluyorum hamile olduğumdan anca eve gelip yemek yapıyorum ve o yemeği ertesi gün ona koymak istemıyorum yıne akşam bidaha yapmakla uğraşmayayım diye... ama gönlüm aç durmasına razı gelmıyır bugun yanına sandvıc yaptım ekmek arası peynır domates o da bişey değil bir tanede muz vardı evde onu koydum. Aksam eve geldiğinde çok mutluydu ona çok tatlı gelmiş .şimdi soruyorum hem beni yormıyacak hem işe koyulabılecek ne yemek olabılır aranızda eşine ya da kendıne yemek hazırlayan var mı işyerine... sımdı dusunuyırum mesela yarın sabah ne koycam dıye malum bebekte gelıyo dıe ekonomı..ahh bu geçim derdi zor aıle olmak çok güzel

yanına da peynır zeytın falan mı dıyorsun

yani tabi o da olabilir ya da poğaçayı peynirli yaparsın yanında içecek bir şey alır..

bir gün akşamdan börek yaparsın sabah hafif ısıtır koyarsın istersen.

yani tabi o da olabilir ya da poğaçayı peynirli yaparsın yanında içecek bir şey alır..

bir gün akşamdan börek yaparsın sabah hafif ısıtır koyarsın istersen.

hımmm evet olabilir gözleme falan mesela dimi yufkayla hem kolay.hem yaptgıım boreklerden buzlugada atabılırım sonra gene cıkar ..fikrine sağlık

bir sabah ekmeğin üzerine rus salatası sürebilirsiniz. diğer gün bol meyveli yoğurt başka bir seçenek yumurtalı tost ya da yumurtayı kızartıp ekmek üzeri v.s hayal gücünüze kalmış youtube dan video da izleyebilirsiniz fikir olur.

bir sabah ekmeğin üzerine rus salatası sürebilirsiniz. diğer gün bol meyveli yoğurt başka bir seçenek yumurtalı tost ya da yumurtayı kızartıp ekmek üzeri v.s hayal gücünüze kalmış youtube dan video da izleyebilirsiniz fikir olur.

youtubeda gezıyorum da hep benı başka yerlere göturuyor:D saolun

Tost, Poğaça, börek yapabilirsiniz.
Kızartma yapıp sefer tasına koyarsınız üzerine de yoğurt.
Domatesli biber kavurması yine yoğurtlu olabilir.
Bunların yapımı kolay hem de soğuk yenebilir.

Seviyorsa sarma, dolma da yapabilirsiniz.

Ya sarma yap bolca ve buzluga at. Arada verirsin esine. Ondan sonra pogaca krep yapabilirsin. Salata yapabilirsin. Patates kizartmasi. Kofte falan yapabilirsin.

Tost, Poğaça, börek yapabilirsiniz.
Kızartma yapıp sefer tasına koyarsınız üzerine de yoğurt.
Domatesli biber kavurması yine yoğurtlu olabilir.
Bunların yapımı kolay hem de soğuk yenebilir.

aha kızartma ve yoğurt süpersın arkadasım vallahı hıc dusunmedım kağıda yazıyorum suan:D vallahı ıyı fıkır ya

Ya sarma yap bolca ve buzluga at. Arada verirsin esine. Ondan sonra pogaca krep yapabilirsin. Salata yapabilirsin. Patates kizartmasi. Kofte falan yapabilirsin.

kız sarmayı bana biri sarsada yesem nasıl canım istiyor bi de üşengecim sorma:KK61: zaten gurbette hamıle halımle naz bıle yapamıoz neyse dağıtmayayyım konuyu ::kk77: salata ton balıklı olabılır bunuda yazdımmmmmmmmmmm

Sigara böreği yapabilirsin acılı ekmek kıymalı börek böyle şeyleri yapıp buzluğa atıp hergün yollayabilirsin

aslında benim fikir aldığım birkaç kanal tavsiye edebilirim ama yasak mı bilmiyorum. healty breakfast ya da the domestiz geek diye kanallar var bana yardımcı oluyor.

aslında benim fikir aldığım birkaç kanal tavsiye edebilirim ama yasak mı bilmiyorum. healty breakfast ya da the domestiz geek diye kanallar var bana yardımcı oluyor.

bakıcam bunlara merak ettımm healty breakfast nerden buldun yahu

Yaptigin yemegi bol yapsan ?
Ben, esim, kizim hep yemek goturuyoruz. Yemek ve meyve. Yemegi bol yapiyoruz o yuzden yaptigimizda, gayet te iyi oluyor.
Hatta hafta sonu mesela Pazar gunleri 4 cesit yemek yap koy dolaba. Olmazsa yemekleriN bir
Kismini dondur, donusumlu yersiniz hem de bikmamis olursunuz. Hergun pogaca ya da sandivice karsiyim, bence cok dengeli beslenilmis olmuyor.

Mesela haftada uc gun yemek koyduysan esine, iki gun pogaca benzeri koyarsin.

kız sarmayı bana biri sarsada yesem nasıl canım istiyor bi de üşengecim sorma:KK61: zaten gurbette hamıle halımle naz bıle yapamıoz neyse dağıtmayayyım konuyu ::kk77: salata ton balıklı olabılır bunuda yazdımmmmmmmmmmm
Ay bende öyle valla benimde eşim para biriktirmek için dükkanda yemek yemiyor 12 saat aç vijdanım sızlıyor anca sigara böreği sarıyorum bide köfte yapıyorum buzluğa atıyorum giderken koyuyorum napim :KK12: Bide kendime bile yiyecek birşwy yapamıyorum biri yapsada yesem modundayım yemek yapmayıda bilmiyorum arada tarif bakıyorum tutmuyo... Hep köfte börel gibi şeylerden obez olcaz :KK61:

Yaptigin yemegi bol yapsan ?
Ben, esim, kizim hep yemek goturuyoruz. Yemek ve meyve. Yemegi bol yapiyoruz o yuzden yaptigimizda, gayet te iyi oluyor.
Hatta hafta sonu mesela Pazar gunleri 4 cesit yemek yap koy dolaba. Olmazsa yemekleriN bir
Kismini dondur, donusumlu yersiniz hem de bikmamis olursunuz. Hergun pogaca ya da sandbice karsiyim, bence cok dengeli beslenilmis olmuyor.

Mesela hafta da uc gun yemek koyduysan esine, iki gun pogaca benzeri koyarsin.

evet bende aslında bu konuyu acarken hep ekmek pogaca koyarsam olmaz dıe dusunerek actım. sımdı yemegı 2 gunluk yapıyorum zaten ama bıde ısyerıne koyarsam 3 defa aynı yemegı yemıs olcak adam dun öğlen ve bu akşam ne bıleyım bıkar insan.

merhaba arkadaşlarım,
konu ilgili yerde değilse taşınır sanırım ama bana yardımcı olacaklar vardır herhalde..kucagımda laptopum elimde çayım yine aynı seyi düşünüyorum ..ee yarın ne koyucaz?

kendim 6 aylık hamileyim işe sabah 8 de gidiyorum.eşim 7 de gdiyor. ben 6 da kalkıp kahvaltı hazırlıyorum birlikte yapıyoruz kahvaltı.sonra ben efer tası aldım.eşimin işyerınde yemek çıkmıyor garibimde para biriktrmek için yemiyormuş orda bana da yeni söyledi. bende çalıştığım için yoruluyorum hamile olduğumdan anca eve gelip yemek yapıyorum ve o yemeği ertesi gün ona koymak istemıyorum yıne akşam bidaha yapmakla uğraşmayayım diye... ama gönlüm aç durmasına razı gelmıyır bugun yanına sandvıc yaptım ekmek arası peynır domates o da bişey değil bir tanede muz vardı evde onu koydum. Aksam eve geldiğinde çok mutluydu ona çok tatlı gelmiş .şimdi soruyorum hem beni yormıyacak hem işe koyulabılecek ne yemek olabılır aranızda eşine ya da kendıne yemek hazırlayan var mı işyerine... sımdı dusunuyırum mesela yarın sabah ne koycam dıye malum bebekte gelıyo dıe ekonomı..ahh bu geçim derdi zor aıle olmak çok güzel
Börek,kek,poğaça,patates kızartması,yaprak sarması,lahana sarması,dolma da olabilir,patates salatası olabilir,makarna salatası olabilir,zeytinyağlı taze fasulye olabilir,ara sıra kahvaltılık ürünler koyabilirsin kahvaltı yapar,ekmek arası köfte olabilir köfteleri önceden yapıp buzluğa atarsın sabah erkenden pişirip ekmek arasına katabilirsin folyo türü birşeye sarabilirsin en azından soğumaz,tost yapabilirsin yine.Mercimekli köfte,kısır,sarımsaklı köfte bunlarda olur.( sarımsak kavrulacağı için koku olmaz.)

Back
X