işyeri ve yemek

Ay bende öyle valla benimde eşim para biriktirmek için dükkanda yemek yemiyor 12 saat aç vijdanım sızlıyor anca sigara böreği sarıyorum bide köfte yapıyorum buzluğa atıyorum giderken koyuyorum napim :KK12: Bide kendime bile yiyecek birşwy yapamıyorum biri yapsada yesem modundayım yemek yapmayıda bilmiyorum arada tarif bakıyorum tutmuyo... Hep köfte börel gibi şeylerden obez olcaz :KK61:

sizde hamılemıydınız sankı öyle okumus gıbı hatırladı.. ne zor dimi hayat bide bunu düşünüyoruz hep fedakarlık yazık adam 12 saat aç duruyomuş mesela 2 kurus fazla kalsın dıye..olsun arkadasım böyle herseyın kıymetı daha ıyı bılınır elimizden geleni yapıyoruz

evet bende aslında bu konuyu acarken hep ekmek pogaca koyarsam olmaz dıe dusunerek actım. sımdı yemegı 2 gunluk yapıyorum zaten ama bıde ısyerıne koyarsam 3 defa aynı yemegı yemıs olcak adam dun öğlen ve bu akşam ne bıleyım bıkar insan.
Iste donusumlu yapabilirsin. Mesela 4 cesit yapabilirsin. Pazar gunu sabah kahvaltidan sonra bir girersin mutfaga ogleye kadar biter isin. Hafta ici de rahat edersin. Seni anliyorum, ben de hamileyim su an nerdeyse 7 aylik. Yemek isi zor. Hele bizim ailede de cok yenir yemek.

:( Ya böyle özverili eşleri görünce yeminle gidip ağzını burnunu kırasım geliyor benim ex in :( Eşinizi de sizi de takdir ettim ..O zaman düşünüyorum ;)
Tatil günlerinizde buzluğa sarma,börek,atabilirsiniz ..Biber dolması soğukta yenir ,sandviç ton balıklı olabilir ,bir gün domates peynir,bir gün ton balıklı,tost yapmayın soğuyunca kazık gibi oluyor,bir gün kurabiye koyabilirsiniz ..
Sağlıkla kucağınıza alın bebeği inşallah ;)

Ton balikli sandevic cok guzel oluyor, ton baligi ile mayonezi karistirip bir kacta kornison tursu attin mi arasina, miss.
Haslanmis dilimlenmis yumurta, domates, mayonez yine sandevic icin super bir uclu.
Soguk makarnada yapabilirsin.
Meyve salatasi.
Yogurt, bir avuc kuruyemis, elma.
Hurma muthis, 3-5 hurma, hem besleyici hem acayip tok tutuyor.
Bunlar ilk aklima gelenler. :)

Börek,kek,poğaça,patates kızartması,yaprak sarması,lahana sarması,dolma da olabilir,patates salatası olabilir,makarna salatası olabilir,zeytinyağlı taze fasulye olabilir,ara sıra kahvaltılık ürünler koyabilirsin kahvaltı yapar,ekmek arası köfte olabilir köfteleri önceden yapıp buzluğa atarsın sabah erkenden pişirip ekmek arasına katabilirsin folyo türü birşeye sarabilirsin en azından soğumaz,tost yapabilirsin yine.

köfte olabılır hep ekmek olmasın dıye makarna da yapılabılır yanına dımı kolay yapımı yıne söyluyorum sarmayı saran olsa da yesek:KK22:

Oy kiyamam para biriktirmek icin yemek mi yemiyo ya off :( pogacalar kekler borekler aksamdan yap koy gunah adama uzuldum haline

Ton balikli sandevic cok guzel oluyor, ton baligi ile mayonezi karistirip bir kacta kornison tursu attin mi arasina, miss.
Haslanmis dilimlenmis yumurta, domates, mayonez yine sandevic icin super bir uclu.
Soguk makarnada yapabilirsin.
Meyve salatasi.
Yogurt, bir avuc kuruyemis, elma.
Hurma muthis, 3-5 hurma, hem besleyici hem acayip tok tutuyor.
Bunlar ilk aklima gelenler. :)

meyve salatası olur yumurtada kokmazsa proteın ..adamı hem beslıyım hem obez yapmıyım :D

Oy kiyamam para biriktirmek icin yemek mi yemiyo ya off :KK43: pogacalar kekler borekler aksamdan yap koy gunah adama uzuldum haline

akşam aç geliyor bu kurt gibi dedim noluo sana meğer adam yemiyormuş yapıyorum bende elımden geldiğince vallahı hepımıze gunah vallahı kim neyinden kısmıyor ki okadar oku et versınler 3 kurus

sizde hamılemıydınız sankı öyle okumus gıbı hatırladı.. ne zor dimi hayat bide bunu düşünüyoruz hep fedakarlık yazık adam 12 saat aç duruyomuş mesela 2 kurus fazla kalsın dıye..olsun arkadasım böyle herseyın kıymetı daha ıyı bılınır elimizden geleni yapıyoruz
Evet canım bende 28 haftalığım sürekli uyku modum var bebeğim için kalkıp yiyorum.. Bide kocam aç kalmasın diye onu dert ediyorum napcamı şaşırdım valla çok zor hamilelik:KK14:

köfte olabılır hep ekmek olmasın dıye makarna da yapılabılır yanına dımı kolay yapımı yıne söyluyorum sarmayı saran olsa da yesek:KK22:
Olabilir neden olmasın,sonradan ekledim,Mercimekli köfte- yanına marul salatası ve ayran ile güzel bir menü olur mesela,kısır yapabilirsin,sarımsaklı köfte- yanına salata ve ayran ile beraber yapabilirsin,köftedeki sarımsaklar nasılsa sosta pişiyor koku yaptı derdi olmaz.

:KK43: Ya böyle özverili eşleri görünce yeminle gidip ağzını burnunu kırasım geliyor benim ex in :KK43: Eşinizi de sizi de takdir ettim ..O zaman düşünüyorum :KK66:
Tatil günlerinizde buzluğa sarma,börek,atabilirsiniz ..Biber dolması soğukta yenir ,sandviç ton balıklı olabilir ,bir gün domates peynir,bir gün ton balıklı,tost yapmayın soğuyunca kazık gibi oluyor,bir gün kurabiye koyabilirsiniz ..
Sağlıkla kucağınıza alın bebeği inşallah :KK66:

ay çok samımı geldiniz bana duanız için teşekkür ederim arkadaşım.. biber dolması fikrinizı bu gece uygulayacagım yanına yogurtla koyacagım sabah. siz inşallah en güzel seylere kavusursunuz

Ay kıyamam yaa çok tatlısınız. Poğaça yapabilirsin hafta sonu, meyve koyabilirsin. Ekmek arası sandviç, salça-yoğurt bile sürsen olur. Çalışan insana çok tatlı gelir.

Olabilir neden olmasın,sonradan ekledim,Mercimekli köfte- yanına marul salatası ve ayran ile güzel bir menü olur mesela,kısır yapabilirsin,sarımsaklı köfte- yanına salata ve ayran ile beraber yapabilirsin,köftedeki sarımsaklar nasılsa sosta pişiyor koku yaptı derdi olmaz.

kızzzzzzzzzzzzzzzzz 1 aylık menü yaptım sayenızde mercımek küftesıde olur vallahı çok yaşa

Mercimekli kofte suoer. Cok besinli ve saglikli.marul ayran, super super.
Cok da fena canim cekti. Aksam hemen yapiyim.

Ben calisirken fast food bikip evden götürmeye baslamstm...

ve yagli salcali her türlü yemek götürüyordum.... caycilar oluyor ya her is yerinde vardır genelde.. onu aciyordum demligini kaldirip yemek kabimi koyuyordum ustune su kaynarken yemeğimi de isitrdi buhariyla... :)

Back
X