Bilmiyorum ki eşim tek çalışıyordu onu da bu yolda zorda bırakmak istemiyorum bakalım nereye gidecek. Bugun ne fırçası yiyeceğim diye düşünmeye başladım qrtık . Adam kulaklığını unutmuş evde bana masama bakarmsn dedim baktım yok dedim bi hışımla yukarı çıkmış beni fırçalamaya geldi kendide bulamadı kulaklığını tamam diyip gitti .ben size hak verdim kesinlikle abartmıyorsunuz “senin aklın yok mu” diyemez kimse. isterseniz çocuk olun bu lafları etmeye hakkı yok.bu fırçalamak değil alenen aşağılamak. adam zor adamım argümanına sığınıp çalışanlarını aşağılıyor dengesiz.öyle dünya mı var ? istersem ben de zor insan olur herkese hakaret ederim.allah sabır versin ben şimdiye kriz geçirip adamı aşağı falan atmıştım
Ya sorun uğraşmak değil yaparım ama tavrı çok değişik . Söylüyorum bana ezbere konuşuyorsun diyor . Başkasından alıp bana getirme diyor haklısınız ama bu konuda teknik bir bilgim yok diyorum ama ısrarla söylüyor. Yemek beğenmez ne istediğini de söylemez söylerim cvp vermez ne yapacağımı bilmiyorum. Burada ki ablaya sordum ya ben söylüyorum benm elimde büyüdü 31 yıldır buradayım fln dedi dur bakalım çözülür diyor..ben size hak verdim
alanınız dışında şeylerle uğraştırıyor, senin aklın yok mu diyor çok terbiyesiz,hemde kafanıza göre iş yapmayın diyerek devamlı rapor istiyor sunduğunuzda da sürekli getirmeyin diyor...
demans hastalığı falan var sanırım ,depresyonda mı ?bir rahatsızlığımı var ne
benim bir patronum öyleydi ,eninde sonunda o işten ayrıldık birçoğumuz...
Ya bende cvp veririm . İkimiz ortak not takvim kullanacağız bana araştır diyor yazılımcı çocuğa söylüyorum ofis 365 geçelim düzelecek diyor ama adam ısrarla bana internetten bak diyor yazılımcı çocuğa sordum 2 tane program söyledi netten baktım bi halt anlamadım söylüyorum anlamıyor bilmiyorum bugun ne fırçası yiyeceğim bakalımKendinizi bu kadar ezdirmeyin .hiç öyle tepemde biri olmadi ama ben cevap veren kişiyim oyle biri olsa hergun kavga ederdim kovana kadar yads bikana kadar .adamin ki ezik insan tipi bi nebze patronlarima bile cevap verirdim saygi cercevesinde .hersey Onun kontrolün de ise sonucta sirketi zarara sokacak birsey yapmıyorsunuz cvp verin
En pahali program hangisi ise onu soyleyin ofislerde genelde para ile satın alınıyor program. ortak takvim paralimi ofis 365 de buyuk ihtimal parali sürüm yükseltme olacak sanirim .Aslında yorumlar genelde oluyor programla ilgili yazsan yorum ciksa ona gore tavsiye ver.birde adam sanirim memnuyetsiz en ufak sistem hatasinda seni suclayacak o yuzden pahali bise tavsiye et beğenmiyorsa kendi bulsun artik sen tavsiye verdinYa bende cvp veririm . İkimiz ortak not takvim kullanacağız bana araştır diyor yazılımcı çocuğa söylüyorum ofis 365 geçelim düzelecek diyor ama adam ısrarla bana internetten bak diyor yazılımcı çocuğa sordum 2 tane program söyledi netten baktım bi halt anlamadım söylüyorum anlamıyor bilmiyorum bugun ne fırçası yiyeceğim bakalım
En pahalı programı da söyledim sen parasına bakma diyor hangi siteden baktın dedi dedim buradan ne diyor diyo böyle söylüyor dedim resim fln yokmu nasıl oluyormuş fln diyor anladığım kadarı ile anlatıyorum çok anlamasamda ezbere konuşmayın diyor okuyup gelmişsiniz diyor olayların içine girin diyor.. Forumları fln okuyorum söylüyorum yine olmuyor. Burada ki ablaya da yapıyormuş bende arkadaştan alıp ona gidiyordum bana da diyordu dedi ama ben söyluyordum çat çat dedi dedim abla yanlış anlama sen buyuksun sana laf söylemiyor ama bana böyle böyle söylüyor diyorEn pahali program hangisi ise onu soyleyin ofislerde genelde para ile satın alınıyor program. ortak takvim paralimi ofis 365 de buyuk ihtimal parali sürüm yükseltme olacak sanirim .Aslında yorumlar genelde oluyor programla ilgili yazsan yorum ciksa ona gore tavsiye ver.birde adam sanirim memnuyetsiz en ufak sistem hatasinda seni suclayacak o yuzden pahali bise tavsiye et beğenmiyorsa kendi bulsun artik sen tavsiye verdin
Isin zor kestirp at bunu buldum baska yok arastridim diyin sorarsa yineayni programi soyleyinEn pahalı programı da söyledim sen parasına bakma diyor hangi siteden baktın dedi dedim buradan ne diyor diyo böyle söylüyor dedim resim fln yokmu nasıl oluyormuş fln diyor anladığım kadarı ile anlatıyorum çok anlamasamda ezbere konuşmayın diyor okuyup gelmişsiniz diyor olayların içine girin diyor.. Forumları fln okuyorum söylüyorum yine olmuyor. Burada ki ablaya da yapıyormuş bende arkadaştan alıp ona gidiyordum bana da diyordu dedi ama ben söyluyordum çat çat dedi dedim abla yanlış anlama sen buyuksun sana laf söylemiyor ama bana böyle böyle söylüyor diyor
Bugünde aynı muhabbet olacak ve inanın nasıl davranacağımı şaşırdım . Şimdi gideceğim bana aynı şeyleri söylemeyin diyecek .Isin zor kestirp at bunu buldum baska yok arastridim diyin sorarsa yineayni programi soyleyin
Elin delisini ıslah etmeye uğraşmayın, iş arayın, iş hayatında 26. Yıldan bildiriyorum, değmez sabretmeyeHerkese selam
Çalışmaya başlayalı 2ayı geçti belki daha fazla yada o civarlar da. Ama yöneticimle bir türlü anlaşamadık.. Zor bi adam olduğunu hep söylüyorlar ama ben neredeyse her gün fırça yiyorum . İlk zamanlar adama hak veriyordum tanıma evresi fln ilk zamanlar neden kafanıza göre iş yapıyorsunuz demeye başladı teyitleşmemize rağmen işi yaptığıma rağmen de söylememi istiyor dedim ondan snra her şeyi söylemeye başladım (hatta yardımcı olan abla ben bıktırana kadr söylerdim dedi) ama bu seferde ben aptal yada yaşlı değilim demeye başladı üstüste demeyin dedi.. muhasebe olarak işe girdim ama bana bilgisayar yazılım ile ilgili not programı araştırmamı istedi anlamıyorum ki söyledim ama teknik olarak bi bilgim yok isterseniz x beyefendiyi çağırayım fln dedim senn aklın yokmu dedi bana dondum kaldım. Bu adam beni deniyor diyeceğim ama baya oldu işe başlayalı . Aynı cümleleri burada ki ablada söylüyor ik da ki arkadaşta onlara tamam ama bana bir türlü ısınamadı . Pes etmekte istemiyorum eşim bırak senden değerli değil dedi ama pes edip aa dayanamadı da dedirtmek istemiyorum iş yerinde ki abla dur bakalım bi yol bulunacak dedi sana neden bilgisayar programını soruyor anlamadım dedi seninle alakası yok ki .. Ne yapacağımı şaşırdım eskiden söylenenler umurumda olmazdı ama sanırım yaşım gereği söylenenler biraz ağır gelmeye başladı dokunuyor.. umursamamış gibi davramsam da aslında içim el vermiyor. Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Annem biraz daha sabret bakalım dedi iyi de fırça yemek neyse de hakaret kısmı koyuyor.. nasıl davranacağım ben . Eski iş yerimde böyle değildi rahattım. Acemilik dedim evlendikten sonra pandemi fln evde kalınca acaba alışamadım mı henüz diyor..
Ben daha önce 14 yılımı verdim . Eşimi de yalnız bırakmak istemiyorum tek başına adam çalışıyor başka iş bulmak zaten ölüm bu küçük şehirde. Tamam evimiz var kira geliyor ama yeterli olmuyor .. Bilmiyorum ya bi kaç hafta daha bakayım neler olacak ..Elin delisini ıslah etmeye uğraşmayın, iş arayın, iş hayatında 26. Yıldan bildiriyorum, değmez sabretmeye
Programı indiriyorum şuan öyle söyledi baktınız mı diye baksam ne anlayacağım anlamadım it çocuk gelse anlatsa böyle böyle diye heh derim bu varmış böyle böyleymiş tamam kendi kendime öğrenmemi istiyorKendi işe yaramazlığını sizden çıkarıyor. Kendisinin aklı yokmuymuş? Bilgisayar ile çalışıyorsunuz diye bütün araştırmaları siz yapmak zorunda değilsiniz sonuçta. Madem çok biliyor, açsız araştırsın
Bir yandan iş bakın bence.
20 yaşında bende böyleydim kim ne derse desin umurumda olmazdı . Ama şimdi yaş 36 koyuyor. Tamam günaydın fln diyor ama bazen bende neye kızdığını anlamıyorum . Bazen Tamam haklısınız diyorum geçiştiriyorum eşim çık diyor sen daha değerlisin ama eşimi de bu hayatta yanlız bırakmak istemiyorum desteği çok..ahhh seni o kadar iyi anlıyorum ki benzerini hatta aynısını ben yaşıyorum tek fark çalıştığım iş yerinde tek kadın benim. Patronum minicik bir hatada sesini yükseltir, ve bazen bu hatalar kendi hatasıdır fark etmez. asla iletişimde anlaşamayız, yemek yeme sürem 15 dk yı geçtiği zaman hemen tepki gösterir o yemek boğazımda düğüm düğüm olur, ve en kötüsü de yan yana çalışıyoruz ikimizde muhasebeye bakıyoruz o yüzden bütün agresif, negatif enerjisini bana yansıtır bazen nefes almakta bile zorlandığımı hatırlıyorum, günaydın derim istemediği zaman cevap vermez. ve daha neler neler.. gerçekten bu durum insanı çok yıpratıyor ama sanırım ben bağışıklık kazandım artık çok takmıyorum. ve birkaç taktik geliştirdim kendimce mesela fırçaladığı zaman ya boş boş bakıyorum yada hemen başka bir işle uğraşıp yokmuş gibi davranıyorum dozu abarttığı zamanda tepki veriyorum (saygı çerçevesinde) yemek kısmında ise ne zaman bittiyse o zaman kalkıyorum o da alıştı herhalde artık çok tepki vermiyor, çok kısa cevaplar veriyorum evet, hayır gibi, zorunlu olmadıkça konuşmuyorum her gün günaydın demiyorum, işimi en iyi şekilde yapıyorum ki sorun çıksın asla istemiyorum, birde bu yeni bulduğum bir şey tek kulağımda kablosuz kulaklığım var canım sıkıldığında açıyorum müziğimi ohhh bütün kötü enerjileri atıyorum miss gibi valla artık ben çıkmayacağım çok istiyorsa çıkarsın kafasındayım bu kadar inat etmem ise evime çok yakın 350 metre mesafede hem okuyorum hem işimi öğreniyorum hem de dedikodu ortamı yok herkes kendi halinde çalışanlarla anlaşıyorum başlangıç olarak iyi bir maaşı var ve henüz 20 yaşındayım biraz olsun bu saçmalıkları kaldırabilme enerjisi var, neyse çok uzattım kusura bakma umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir
evet haklısınız bende olsam zoruma giderdi ki şimdi bile gidiyor, herhalde patronum bana toy gözüyle bakıyor ama siz yetişkin bir bireysiniz , bence çalışıyorken arada sırada internet üzerinden size yakın olan iş ilanlarına bakın fikir olur20 yaşında bende böyleydim kim ne derse desin umurumda olmazdı . Ama şimdi yaş 36 koyuyor. Tamam günaydın fln diyor ama bazen bende neye kızdığını anlamıyorum . Bazen Tamam haklısınız diyorum geçiştiriyorum eşim çık diyor sen daha değerlisin ama eşimi de bu hayatta yanlız bırakmak istemiyorum desteği çok..
Ya anlasam bi derdini sıkıntı yokta ama anlayamıyorum sürekli bi şikayet herkes bi çekiniyor ondan bir şey istedi işini gücünü bırakıp ona bakcan beklemeye tahammülü yok tamam ona da eyw anlarım kabul ama terslemesi fırçası yeter dedirtecek yakındaNormalleştirilmesine izin vermeyin bence bildiğin hakarete uğruyorsunuz. Dengesiz bir patron bu adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?