• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işyerim ???

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaşlar ben a 101 de çalışıyorum tam 11 ay oldu. ama artık dayanamıyorum . nefret ettım ısımden napcam bılmıyorum .8 6 1 10 çalışıyorum ama adalet yok ben mola bıle yapamıyorum yerı gelıyoo ama başkaları 3 saat mola yapıyooo sorumlu herkes saatınde cıkcak dıyo yarın mesele sabah gıdıp aksam çıkmam gerek ama dıger arkadaş sen gıt gel yapcan ben erken cıkcam dedı kımse sormuyoo ısn varmı senın yerıne ben çıksam olurmu dıyee bı salak benmıyım .bazen 14 saat calısıyoz ama mesaı falan yok nekadar calısırsan calıss 10 saat sayılıyooo fazladan calıstıgın saatlerı onemı yokk .ama bı ısın olduğunda erken cıkartıyolar falan ama yalan yanııı ızın gunlerı bellı degılll sorumlu yardımcı var onların keyıflerı nasıl ısterse oyle yapıyolarr kasada hep acık varr ben basladıgımdada oyleydı her ayy para verıyomm bıktım artıkk khepsındennn ama bı ay sonra 1 yıl olcak dayanayım ozaman cıkıyom dıyom barı senelik ızın paramı alım dıyom babamada cıkcam dıyemem borçlarımız var e bıde 2 ıcınde sozum olcakkk oyuzden bı ay barı dayanıyım dıyom korkuyomda pısman olurum dıye ama bıktım artıkk napcagımı bılmıyom yardım edınnnnn:14:

arkadaşlar ben a 101 de çalışıyorum tam 11 ay oldu. ama artık dayanamıyorum . nefret ettım ısımden napcam bılmıyorum .8 6 1 10 çalışıyorum ama adalet yok ben mola bıle yapamıyorum yerı gelıyoo ama başkaları 3 saat mola yapıyooo sorumlu herkes saatınde cıkcak dıyo yarın mesele sabah gıdıp aksam çıkmam gerek ama dıger arkadaş sen gıt gel yapcan ben erken cıkcam dedı kımse sormuyoo ısn varmı senın yerıne ben çıksam olurmu dıyee bı salak benmıyım .bazen 14 saat calısıyoz ama mesaı falan yok nekadar calısırsan calıss 10 saat sayılıyooo fazladan calıstıgın saatlerı onemı yokk .ama bı ısın olduğunda erken cıkartıyolar falan ama yalan yanııı ızın gunlerı bellı degılll sorumlu yardımcı var onların keyıflerı nasıl ısterse oyle yapıyolarr kasada hep acık varr ben basladıgımdada oyleydı her ayy para verıyomm bıktım artıkk khepsındennn ama bı ay sonra 1 yıl olcak dayanayım ozaman cıkıyom dıyom barı senelik ızın paramı alım dıyom babamada cıkcam dıyemem borçlarımız var e bıde 2 ıcınde sozum olcakkk oyuzden bı ay barı dayanıyım dıyom korkuyomda pısman olurum dıye ama bıktım artıkk napcagımı bılmıyom yardım edınnnnn:14:

canım çok haklısın bazı yerlerde yapıyolar böyle orda çalışırken başka yerlere başvuru yap. migrosa başvuru yap mesela şu aylarda alınıyo mu bilmiyorum ama sen yine bi git görüş maaşlarıda uygun oluyo mesai ücreti veriyolar her ay çamaşır deterjanı veriyolar. sayıma kaldığında bayramda çalıştığında ramazanda yemek yemediğinde ek ücret alıyosun. ben şok migrosa bağlıyken çalışmıştım bayramda çalıştım envantere katıldım ramazanda da yemediğim günler oldu 2010 senesi o ay 1000 liraya yakın para almıştım

canım seni çok iyi anlıyorum bu yaz a101e gırdım evde oturmaktan sıkılmıstım zaten cok yakın dıyede bıraz ıstedım herneyse gırdıgım ılk gun beni full tuttular cunku sayıma denk geldim. Her iş sana bakıyo ben o kadar yoruldugumu hatırlamam belımın agrısına duramadıgımı bılırım. Kasa sende reyon sende depo sende bıde sızde varmı bılmıyorum musterı gelınce kasaya koş musterı gıttıgınde kasada oturmak yasak ille bişiler yapıcaksın yok reyon duzeltıcen yok urun yerlestırıcen falan bide ben ramazana denk gelmıstı gırdıgımde hedıye cekı verdıler falan. Dediğin gibi o 10 saatı gecıyo yanı kasa sayımıydı falan evım yakın olmasına ragmen 10 10.5tan asagı evımde olamıyodum bi 18 gün dayanabıldım cıkıcagımı erken solememe ragmen solememıs gıbı davrandılar bıde ustune bana verdıklerı hedıye cekını ıstedıler bu kadar olur yanı tabı harcamıstım vermedım hıc bısey öyle cıkmıstım sana tavsıyem baska ıs bak canım cidden orda çalısılcak gıbı degıl ne kendıne vakıt ayırabılıosun ne sosyal bıseye katılabılıosun eve geldıgımde dırek yatıodum cunku umarım istedıgın gıbı bı iş bulabılırsın canım

zaten 1000 maas alıyorum canım arada sorumluluk yapıyorum maasım 1100 oluyoo ama bezdım artıkk oturduğum yerede sok mıgros falan yok tatlım onlar çorluda kalıyo bende velımesede oturuyorum .evet canım 4 gun ustte ful kaldığım bılırım gene dayandım ama kimseye esıt davranılmıyor oyuzden dayanamıyomm ama suan çıkamam senem dolsun oyle çıkarım dıyomm ama sınır olmamak elde degılll

valla özel sektör çok zor yaa insanın güçlü sinirlerinn olması gerekir aksi halde sinir hastası oluyor ya

zaten 1000 maas alıyorum canım arada sorumluluk yapıyorum maasım 1100 oluyoo ama bezdım artıkk oturduğum yerede sok mıgros falan yok tatlım onlar çorluda kalıyo bende velımesede oturuyorum .evet canım 4 gun ustte ful kaldığım bılırım gene dayandım ama kimseye esıt davranılmıyor oyuzden dayanamıyomm ama suan çıkamam senem dolsun oyle çıkarım dıyomm ama sınır olmamak elde degılll

ben 2010 senesi yani 3 sene önce o kadar almıştım aylık normalde 750 lira filan alıyodum. şimdi ki maaşlarını bilemem tabi. işkura üye ol orda mutlaka sana uygun iş çıkar görüşme zamanı telefonuna mesaj geliyo işkurdan kağıt alıyosun iş görüşmesine gidiyosun daha sonra. bende şuanda işkurdan başvuru yaptım haber bekliyorum

arkadaşlar sıkıntılarımı anlatmıştım dun 6 çeyrek te çıkmam gerekıyodu çıkarmadılar 7 ye kadar tuttular o saate kadar ac durdum mudur odaydı yemekte yıyemedım ve en kotusu ne klıma calısıyo ne bızı dusunuyolar usuyodum sounnda hasta oldum artık doktor dedıı sen bu ısı bırak kac oldu hasta oluyorum ellerım yara oldu gıttım doktora bugun rapor aldım vee yengemın calıstıgı yere başvuru yaptım olursa cıkcaktım ısten onlarda hemen cagırdılar .ıyımı yaptım kotumu bılmıyorum ama artık calısmak ıstemıyodum sgkta tıtremekle ıs olmuyooo yemek yıyemıyom doğru duzgun .pazartesı evraklı goturcem ama yarın gıdıp ıstıfamı vercem hemen ısleme alınırmı acaba yenı ısımı engellemez dımııı

Back
X