arkadaşlar ben a 101 de çalışıyorum tam 11 ay oldu. ama artık dayanamıyorum . nefret ettım ısımden napcam bılmıyorum .8 6 1 10 çalışıyorum ama adalet yok ben mola bıle yapamıyorum yerı gelıyoo ama başkaları 3 saat mola yapıyooo sorumlu herkes saatınde cıkcak dıyo yarın mesele sabah gıdıp aksam çıkmam gerek ama dıger arkadaş sen gıt gel yapcan ben erken cıkcam dedı kımse sormuyoo ısn varmı senın yerıne ben çıksam olurmu dıyee bı salak benmıyım .bazen 14 saat calısıyoz ama mesaı falan yok nekadar calısırsan calıss 10 saat sayılıyooo fazladan calıstıgın saatlerı onemı yokk .ama bı ısın olduğunda erken cıkartıyolar falan ama yalan yanııı ızın gunlerı bellı degılll sorumlu yardımcı var onların keyıflerı nasıl ısterse oyle yapıyolarr kasada hep acık varr ben basladıgımdada oyleydı her ayy para verıyomm bıktım artıkk khepsındennn ama bı ay sonra 1 yıl olcak dayanayım ozaman cıkıyom dıyom barı senelik ızın paramı alım dıyom babamada cıkcam dıyemem borçlarımız var e bıde 2 ıcınde sozum olcakkk oyuzden bı ay barı dayanıyım dıyom korkuyomda pısman olurum dıye ama bıktım artıkk napcagımı bılmıyom yardım edınnnnn