kendimi gördüm sende bende 6.5 aylık hamileyim müdür hamile olduğumu öğrendiği günden beri burnumdan getirdi dediğin gibi bana yapmadığı,söylemediği laf kalmıyor hemde çok can yakan sözleri oluyor borcumuz olduğu için bende katlanmak zorundayım bana daha 3 aydan itibaren ücretsiz izin al git demeye başaldı düşünsene ben zaten ihtiyacım olmasa 5 dak. durmam çünkü psikopat resmen bütün moralimi alt üst ediyor hergün dualar ederek geliyorum iş yerine bugün bana kötü bişe demesin diye şimdide sen gidince birini almaylım diyor bende korkuyorum ben doğum izninden dönünce tekrar başlayamam direk çıkarır diye ama bişe yapamıyorum tazminat olayı hemen doğum izni sonrası nasıl olur bilmiyorum ben 2 yıldır çalışıyorum burda ve sürekli tepemde ücretsiz izn al git diyen bir adam 32. haftada yasal izin başlıyo ama tabi ben çocuğumla fazla zaman geçirmek istediğim izin hemen ayrılmak istemiyorum allah sonumuzu hayır etsin onlarada akıl versin ve bu yaptıklarını yanlarına bırakmasın başka bişe istemiyorum..
Ay canım ya sadece demek benimkiler böyle değil.Heryer aynı.Canım tazminat işine gelince doğum sonrası kendi istediğinle bile çıksan tazminat alamazsın diye biliyorum.Evlilikte tazminat alıyorsun ama doğumda alıyormusun bunu bir araştırmak lazım.Ben doğum sonrası işten ayrılmak istediğimi söyleyeceğim.Ama kendileri çıkarmış gibi göstermelerini rica edeceğim ki işsizlik parası alayım.Az da olsa bebeğimi bakarken bana yeter işsizlik parası.