- 2 Ağustos 2012
- 1.072
- 425
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangimizin işi dört dörtlük ki,3 aydır buradayım daha önce de konu acmıştım. Aslında öğrenciyken de yasadigim sorunlar bunlar. Makyaj yapmayı seven bir kızım takı takmayı süslenmeyi. Bu yüzden hep kıskançlıkla ugrastım kızlar tarafından sevilmedim . Öğrenciyken üstüne birde başarım kıskanırdı .yakın arkadasım bile hoca seni sever yok bilmem ne diye laf sokardı. Şimdi işyerimde de kızlar makyaj filan yapmayan tipler ve asırı rahatlar bana göre yasam tarzı olarak. Ben iyi davranıp aralarına girmeye cakıstıkca bakıyorum kendini düşünen car car ötenler değerli onlardan çekiniliyor. Patronlarım iyi iş var maaşım eh işte. Yemek Vs cok iyi. Ama iş arkadaşlarım berbat hiç sevmiyorum. Hergün kasıntı geciyor arada rahatlıyorum sonra yine aynı . Napıcam bilemiyorum . Takmayım diyorum ama zaten depresyona ve anksiyeteyr meyilli biriyim olmuyor![]()
Aynen ya şu makyaj yapan kadınların kıskanılıyor zannetmelerinş kendilerini anlayamıyorumO insanlar da isteseler takıp takıştırır makyaj yapar demek ki tarzları o değil hemen yok ben her yerde kıskanılıyorum ayy ben çok güzelim havalıyım hallerini de çok itici buluyorum denek ki öyle makyajlar falan toplumsal ilişkiler için yeterli olmuyor anlaşamıyorlarsa samimi olmazlar bunun sizin dış görüntünüzle alakası yok yani o kadar büyütmeyin kendinizi nedense ben onları kıskandığınızı düşündüm belki onlarda doğal güzel olamaz mı. İşinizi yapın geçin herkesle samimi olmak zorunda değilsiniz
8 aylık hamileyim.ay lar geçtikçe iyicene bıraktım 3 aydan beri hiç bişey sürmedim burnum şişti gözlerım hep uykudan yeni kakmış gibi şiş saçlar o biçim kabarıp duruyor.toplasamda dağılıveriyorum toz şeker gibi.ama görsen adriana lima kadar kıskanıyorlardır.fesatlık iş yerinde icat edilebilen bir şey.Aynen ya şu makyaj yapan kadınların kıskanılıyor zannetmelerinş kendilerini anlayamıyorum
Hayırlısıyla kucağına al inşallah canım :)8 aylık hamileyim.ay lar geçtikçe iyicene bıraktım 3 aydan beri hiç bişey sürmedim burnum şişti gözlerım hep uykudan yeni kakmış gibi şiş saçlar o biçim kabarıp duruyor.toplasamda dağılıveriyorum toz şeker gibi.ama görsen adriana lima kadar kıskanıyorlardır.fesatlık iş yerinde icat edilebilen bir şey.![]()
Konu sahibi bu konu uzerine kacinci konunuz kac kez size uzak durun hoslanmiyorsaniz haraketlerinden dendi.Hayir anlamadigim hem onlarin muhabbetleri ters selam vermiyorlar disliyorlar niye iclerine girmek istiyorsunuz kabul ettirmek istiyorsunuz kendinizi?Onlarda bunun farkinda sizi umursamiyorlar.Yaw bos verin ne halleri varsa gorsunler ne var tek kalsaniz is yerinde.Isinizi yapin gecin.Kafaniz rahat olur.
Makyaj yapmakla rahat olmak ne alaka ?
Sevmiyorsanız uzak durun .
Ayrıca makyaj yaptığınız için arkadaşlarımız neden sizi kıskansın ?
O insanlar da isteseler takıp takıştırır makyaj yapar demek ki tarzları o değil hemen yok ben her yerde kıskanılıyorum ayy ben çok güzelim havalıyım hallerini de çok itici buluyorum denek ki öyle makyajlar falan toplumsal ilişkiler için yeterli olmuyor anlaşamıyorlarsa samimi olmazlar bunun sizin dış görüntünüzle alakası yok yani o kadar büyütmeyin kendinizi nedense ben onları kıskandığınızı düşündüm belki onlarda doğal güzel olamaz mı. İşinizi yapın geçin herkesle samimi olmak zorunda değilsiniz
zamanla takmamayı öğreniyorsun. ben işyerinden kimseyle samimi değilim. aynı iş yerinde 8. seneme girdim, işime gücüme bakarım gerisini sallarım. muhabbet bile etmiyorum. gayet resmiyim. muhabbetim yüzde 99 iş üzerinedir.
başından giremedim içlerine samimi olamadım. hoşlanmadım tiplerden. yaş farkımız da çoktu. onlar sıkı fıkıydı.
ama ne oldu biliyor musun. hepsi ya gruplaştı ya dağıldı. şimdi zehir zemberek dedikodu yapıyorlar birbirlerinin arkasından. hepsi birbirine düşman oldu.
8. Sene ha... Tebrikler. Darisi benim basima.
Bende oyle basladim boyle devam eder umarim.
Bende ayni sekilde goruyorum..gruplasmalar dedikodular vs..iyiki samimi olmamisim diyorum.
İsyerinde arkadaslik edilmez. İsini yapip cikacaksin bunu bilirim bunu uygularim. Kafam da rahat oh miss. Herkese tavsiye ederim.
Öyle söylemeleri tabi ki hoş değil ama öyle demelerinin sebebi senin makyaj yapıyor olman ve onların bunu kıskanması değildir .Makyaj yapıyorum diye kıskanıyor olmak zorunda değiller evet ama bunu sözle dile getiriyorlarsa ben paranıyaklık yapıo olamam. Kusura bakmayın sizde makyaj yapmayı sevmeyenler olarak hemen atama gecmiş olabilirsiniz ama kıskanclar bu cok net . Mesela bn makyaj yapmıyorm tabi o yüzden erken cıkıyorm evden diye laf sokmak gözlük camı silme mendilim fondöten olmus die ay yapma makyaj sende demek onlara ne yani alla allah. Konu zaten makyaj değil uyuz uyuz tavırları. Yasam stilleri farklı olabilir ama bana karsı onlar da önyargılı her dediğime terslenmeleri vardı bi ara bu da onu gösteriyor