İşyerimde mutsuzum

mavikus

Kınalı Kuzuu :)
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
1.372
39
73
Ben ailemden uzak bir memlekette tek başıma yaşıyorum, öğretmenim. Okulumda mutsuzum, okula gittiğim saatler içimde huzursuzluk oluyor. İdareciler ve bazı erkek öğretmenler kaba bana göre. Öğrencilerin davranışları da çok fena. Hiç çocuk gibi değiller, oyunları bile şiddet içerikli. Bu ortamda boğuluyorum gına geliyor. Sadece yazıp paylaşmak istedim. Burada ailem de olsa belki pek takmazdım ama akşamları aklıma okul yaşantılarım geliyor. Çok saygısız insanlar. Sadece yazmak istedim. Okuyanlara teşekkürler

üzüldüm durumuna,bana senin yaşlarındaki halimi hatırlattı.şimdi o yüzden sana bu yılları deneyimlemiş,bire bir aynısını yaşamış bir öğretmen arkadaşın,ablan,annen vs artık ne addedersen beni...tavsiye vereceğim.ama 4 yaşındaki kızımı uyutmam gerek ki,senle dertleşelim rahat rahat.ok.sevgilerimle...

çok güzel bı mesleğin var şimdi durumdan sıkılmış olsnda en çok saygıyı hakeden mesleklerden

çocuklar zordur mutlaka ama onları bildiğin gıbı eğitmeye çalışsan hem onları bu gidişattan kurtarırsın anladıkları kadar anlatmaya çalışsan burdan konuşmak kolay tabı farkındayım bır çocukla bıle baş edemıyoruz bazen

amamesleğini ıyısıyle kötüsüyle sevmeye çalış daha çok bunalmazsın

bende aynı durumları yaşadım yalnızlık, gurbet çok zordur her şey gözüne batar yaşadığın şehir kendi memleketine göre gelişmiş olsa da illaki kusur bulursun..
ben memleketime döneedim tayin durumları buna izin vermedi..
ama kendime burda bi aile kurdum yani evlendim..
evlenince okulu takmıyorsun yani okul okulda kalıyor evin ve eşin ön sıraya geçiyor..

Bende bi öğretmen olarak seni çok iyi anlıyorum canım .. Bransım dolayısıyla( okul öncesi öğretmeni) ögrencılerın saygısızlıklarına vs maruz kalmıyorum ama arada denk geliyorlar ınan hıc cekılmıyor cok haklısın.. Okuldakı ogretmenlerı cok da umursama gerekırse gtme ogretmenler odasına.. Eve gelınce neden onları dusunuyorsun kiii okulun kapısından cıktıktan ıtıbaren okulla ılgılı bse duymak ıstemyrm :)

Ben de istemiyorum aslında ama aklıma geliyor. Özellikle de yarın o ortama tekrar girme düşüncesi

Mutsuz calismak, ise giderken ayaklarinin geri geri gitmesi ne demektir bilirim. Neyse ki geride kaldi o gunler.
Sana tavsiyem yasadiklarinla kendine birseyler katman. Insan zorluk yasaya yasaya ogreniyor, hayata karsi durusu gucleniyor. Ordan daha iyi bir yere gittiginde "iyi ki orda da tecrube edinmisim, sunu o tecrubeme borcluyum" diyeceksin.

Fen ve teknoloji. Okulumda laboratuvarım yok ve hiçbir malzemem yok. Herşeyi kendi imkanlarımla temin edip yapıyorum ama yok, yaranılmıyor.

Fen ve teknoloji. Okulumda laboratuvarım yok ve hiçbir malzemem yok. Herşeyi kendi imkanlarımla temin edip yapıyorum ama yok, yaranılmıyor.

Yaranılmaz canm yaranılmaz.. Ama her okul böyle degıl tabıkı mesela bızım mudur yardmcmz her zaman sorar sınıfın eksıgı var mı varsa lıste yapın alalım dıye.. Umarım en kısa zamanda kurtulursun cnm ..Yenı atama mı senın

Yo üçüncü yılım. Ne güzel sevindim senin adına, ilgili idarecilerin var. Bizim müdür de arada " bir sıkıntın var mı?" diye sorar " biz bir aileyiz" gibi laflar eder ama aslında bunları öylesine söyler ve herkes aslında bunların öylesine edilmiş laflar olduğunu bilir. Sonucu gelmez yani.
En siniri de "biz bir aileyiz". Öyle demesi hepsinden çok gıcığıma gidiyor tam sebebini anlayabilmiş değilim

:))) Laf olsun dıye soruo demek kii okulda ıyı anlastgn ogretmen arkadasların yok mu? 3 yıl olmus ne zamana tayın ısteyebıleceksn sen?

:))) Laf olsun dıye soruo demek kii okulda ıyı anlastgn ogretmen arkadasların yok mu? 3 yıl olmus ne zamana tayın ısteyebıleceksn sen?

Var sevdiğim arkadaşlarım. Fakat ben iyice bunalmış bir vaziyette olduğum için muhabbet etmek de istemiyorum. Muhabbet konuları da boş geliyor, çok fena Zorunlu hzimetim 5 yıl

Ah ah ah sormayın ben de mutsuzum okulda ama eve gidince unutmaya çalışıyorum.Muhabbetler çok boş geliyor bana.Herkeste bir vurdumduymazlık var.Ben sınıf öğretmeniyim belki daha fazla benimsiyoruz sınıflarımızı ama branş öğretmenlerinin "bananeci"tavrı beni sinirlendiriyor.Sadece derse girip çıkmak değildir ki öğretmenlik.Birşeyler yapalım diyoruz."Bu öküzlerden bişey olmaz,bunlarla bişey yapılmaz" demiyorlar mı fıttırıyorum.Ben de saldım artık.Kendi sınıfımdan gerisi yalan.Siz işinizi yaptığınızı layıkıyla yaptığınızı düşünüyorsanız gerisini boşverin hocam.Akşam kafanızı yastığa koyup,günün muhasebesini yaptığınızda aldığınız parayı hakettğinize inanıyorsanız sorun yok.

Belki okul dışında hiçbir sosyal hayatın olmadığı içindir, yani var mı yok mu onu da bilmiyorum gerçi ama sanki bana yokmuş gibi geldi. Hayatını renklendir biraz gezilere katıl, ne bileyim organizasyonlara git, iyi anlaştığın arkadaşlarınla okul dışında sürekli görüş.

mesela ben yeni arkadaşlar edinmeyi severim, gittiğim gezilerde edindiğim arkadaşlarım olur. iki tane dostum vardır iki günde bir muhakkak görüşürüz evde oturur saatlerce sohbet ederiz o bile o kadar iyi geliyor ki. yarın işe gideceğini unutuyorsun.

yalnız olmanında etkisi var sanırım akşamları okulu düşünmende....
oyalanacak bişeyler bul kendine ve kendi kendini sakinleştir..
huzursuz bi ortamda çalışmak çok çok yıpratıcı gerçekten ama biraz sabırlı olamn lazım..
çok güzel bi mesleğin var..
inşallah en kısa zamanda huzura kavuşursun..

Pilatese gidiyorum, gittiğimin akşamları daha rahat geçiyor. Arkadaşlarım var ama evli barklı olunca okul dışında aramaya çekiniyorum açıkçası. Okuldaki bayanlarla gidilirse gidiyorum veya görüşüyorum, diğer türlü pek arayamıyorum kimseyi

Gezilere katılmak hoş aslında, üç yıldır buralardayım hiç gezmedim doğu anadoluyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…