İşyerimde yaşadığım çirkin olay:(

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.595
3.270
Arkadaşlar Merhaba,
Dün iş yerimde cok kötü bir olay yaşadım. Şuan o kadar canım sıkkın ki, dünden beri ağlıyorum..
Kısaca anlatıyım. Özel bir şirkette 6 aydır çalışıyorum. Müdür pozisyonunda başladım. Eski işimden çok farklı bir sektöre girdim. İlk başlarda adapte olmakta zorlandım ama şuan alıştım.
İşimden genel olarak memnunum fakat benim esas sorunum iş yerindeki insanlar... O kadar kötüler ki. İnsanlarda genel olarak hep bi küçümseme yapamaz ki beceremez ki alay eder gibi konuşmalar.. 29 yaşındayım ama yaşımdan çok küçük gösteriyorum. Beni herkes çok küçük zannediyor tipimden dolayı. Çocuk muamelesi yapıyorlar resmen.
Dünkü olay da şurdan çıktı. İşimle ilgili bir konu için başka departmandan birisine, bu iş bu şekilde yapılırsa daha iyi olur gibisinden fikir verdim. Adamın bana verdiği cevap "sen bana napıcağımı söyleyemezsin, müdürün gelsin !!!" deyip sesini yükselterek bağırmaya başladı. Bu insan bana daha önce de küçümseyici laflar etmişti. Sesimi çıkarmamıştım, muhattap olmak istememiştim. Ama artık dayanamadım ve genel müdürüme yaptığı her seyi, söylediği o lafları en ince ayrıntısına kadar mail attım. Mailin altına da artık daha fazla tahammül edemeyeceğimi, Pazartesi istifamı vereceğimi söyledim.. Henüz ondan bir geri dönüş olmadı, tatilde kendisi.Pazartesi burda olacak. Kızlar ne yapmalıyım devam mı edeyim, yoksa alıp çantamı çıkayım mı?

Acaba bu insanlar boşalan müdürlük koltuğunu falan mı istiyordu. Siz de direkt müdür olarak gelince bi çekememezlik falan olmuş olabilir mi?
evet olabilir.. dün bana bunu yapan insan da müdür pozisyonunda.. oranın çok eskilerinden.. benle uğraşmasını gerektirecek bir durum yok ortada.. ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

orası ilkokul mu yaa ... nekadar sinir bozucu insanlar, eğer genelmudurle aranız iyise şikayet edin oylelerini muhatapa bile almayın, işinizi bırakmayın catlasinlar.. ne demişler, it ürür kervan yürür..kaale bile almayın yani..
Müdürümle bir sorunum yok. Dün yazdım her şeyi mailde.. Pazartesi nolucak bakalım:/

Bunlara kızıp iş mi bırakılır? Bu laf söyleyenlerin pozisyonu nedir ? Müdürüm diyorsunuz, hadlerini bildirsenize. Ki ne olursa olsun saygı duymak zorundalar, sert çıkın biraz.
Müdür olanlar da var normal personelde.. İlk başlarda hani yeniyim göze batmıyım sorun çıkartan tip gibi gözükmeyeyim diye sessiz kalmaya çalıştım ama dünkü olay bardağı taşırdı artık.

Bakin ben kamuda calisiyorum ilk basta adapte olmaya calistigimda çok zorlanmisim çünkü insanlaritanimiyorum simdi herşeyden haberdar olmaya calisiyorlar adimi pis cikartmaya calistilar halada oyle. ben duyurmamak için elimden geleni yapuyorum unursamiyom . herkes uyduruyor birseyler isde çok sinirlendim sinirlendiği anlayınca daha çok üstüne düştüler daha çok ugrastilar Ohooo.. ben çok firca yedim çok asagiladim neler yasadim kamuda özelde farki yok memur olmak isteyen çok insan var ama ayni hep... Bak ben başka servise gecmek istedim defalarca müdüre söyledim kabul etmedi noldu yerine başka memuru aldilar şikayet etcektim. Vazgectim artik bundan sora kendi yolumu çoktan cizmisim bile yaşananları öğrendiğimde. Anlayacagi kimse cekemiyor bende ohh catlayin diyip geciyorum :KK70: bak ben memur oldum 1 sene sonrada Evlendim simdi bebis bekliyorum arkadan bi kaç kişi evlendiler önceden öyle olmamis :KK70: kimseye ozenme bosverin kendi işinize bakin cekemedikleri için ahalilik yaparlar heee de geç o kadar :)

iş kolay bulunmuyor tuzum kuru derseniz çıkın gidin tabi ama çalışmam para kazanmam gerek diyorsanız mecbur katlanıcaksınız her iş yerinde böyle sivriler çıkıyor .
işimi çok seviyorum, çıkmak istemiyorum ama insanlarda rahat bırakmıyor.. istifaya zorluyorlar resmen:KK43:

Yanlış anlamayın ama hakikaten müdürlük yapamazsınız gibi hissettim..idarecilik zordur herkesi aynı anda mutlu edemezsiniz.. Bir idareci olarak bu sorunda hemen istifa etmeye kalkmanız hemde bunu genel müdürünüze iletmeniz bence büyük hata olmuş.. Genel müdürünüz çok iyi Şeyler düşünmeyebilir haklı olarak.. Sorunlar olacaktır her sorunda gitmeye kalkmak çocukça olmuş.. Bence sinirle böyle bir şeye kalkıştığıbızı ifade edin yerinizde kalın ve dik durun.. Kimseyi kaale almayın siz işinize bakın.. Diğerlerini boşverin ve inanın bana bir süre sonra hakkınızda Söylenenler genç ama işinin ehli diye devam edicektir ve süper bir idareci olacaksınız.. Başarılar diliyorum

Arkadaşlar Merhaba,
Dün iş yerimde cok kötü bir olay yaşadım. Şuan o kadar canım sıkkın ki, dünden beri ağlıyorum..
Kısaca anlatıyım. Özel bir şirkette 6 aydır çalışıyorum. Müdür pozisyonunda başladım. Eski işimden çok farklı bir sektöre girdim. İlk başlarda adapte olmakta zorlandım ama şuan alıştım.
İşimden genel olarak memnunum fakat benim esas sorunum iş yerindeki insanlar... O kadar kötüler ki. İnsanlarda genel olarak hep bi küçümseme yapamaz ki beceremez ki alay eder gibi konuşmalar.. 29 yaşındayım ama yaşımdan çok küçük gösteriyorum. Beni herkes çok küçük zannediyor tipimden dolayı. Çocuk muamelesi yapıyorlar resmen.
Dünkü olay da şurdan çıktı. İşimle ilgili bir konu için başka departmandan birisine, bu iş bu şekilde yapılırsa daha iyi olur gibisinden fikir verdim. Adamın bana verdiği cevap "sen bana napıcağımı söyleyemezsin, müdürün gelsin !!!" deyip sesini yükselterek bağırmaya başladı. Bu insan bana daha önce de küçümseyici laflar etmişti. Sesimi çıkarmamıştım, muhattap olmak istememiştim. Ama artık dayanamadım ve genel müdürüme yaptığı her seyi, söylediği o lafları en ince ayrıntısına kadar mail attım. Mailin altına da artık daha fazla tahammül edemeyeceğimi, Pazartesi istifamı vereceğimi söyledim.. Henüz ondan bir geri dönüş olmadı, tatilde kendisi.Pazartesi burda olacak. Kızlar ne yapmalıyım devam mı edeyim, yoksa alıp çantamı çıkayım mı?

Keşke ilk olarak tepki verdiklerinde sesinin tonunu hafifçe yükseltse idin. Sessiz kaldıkça tepene çıkarlar derler ya ben buna çok inanıyorum. Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin.

İstifa etmek ne kadar kolay. Ha derseniz ben süper bir elemanım, millet kendileriyle çalışmam için çıldırıyor, gelen iş tekliflerinden rulo yaptım; buyrun istifa edin. Ama böyle insanlar hep var olacak bunu bilin...

Yanlış anlamayın ama hakikaten müdürlük yapamazsınız gibi hissettim..idarecilik zordur herkesi aynı anda mutlu edemezsiniz.. Bir idareci olarak bu sorunda hemen istifa etmeye kalkmanız hemde bunu genel müdürünüze iletmeniz bence büyük hata olmuş.. Genel müdürünüz çok iyi Şeyler düşünmeyebilir haklı olarak.. Sorunlar olacaktır her sorunda gitmeye kalkmak çocukça olmuş.. Bence sinirle böyle bir şeye kalkıştığıbızı ifade edin yerinizde kalın ve dik durun.. Kimseyi kaale almayın siz işinize bakın.. Diğerlerini boşverin ve inanın bana bir süre sonra hakkınızda Söylenenler genç ama işinin ehli diye devam edicektir ve süper bir idareci olacaksınız.. Başarılar diliyorum
Yorumunuz için teşekkür ederim. O kişinin bana yaptığı hareket o kadar kötüydü ki... Bir anlık sinirle istifa edeceğimi söyledim. Şuana kadar hep sustum ama artık dayanamadım ve yazdım ona her seyi. Pişman değilim ama genel müdürün de bunları bilmesi gerektiğini düşünüyorum. İlk defa bu pozisyonda çalışıyorum, daha önce böyle bir tecrübem olmamıştı. O yüzden de biraz sıkıntı yaşıyorum aslında...

Tabİki devam esin. Genel müdürünüzede bu kişiye mobing davası açacağınızı söyleyin. Müdürünüz öuhtemelen şirketin adı böyle bir davda geçmesin diye o kişiyle konuşup sizden özür diletir. Diletmezsede gerçekten açın davayı. İki türlüde güçlü ve kolay pes etmeyen biri olduğunuzu gören insanlar bir daha bulaşamaz. Ama pes eder istifa ederseniz bu bir zayıflık göstergesi olur. Keşke dayanamıyorum yerine şikayetçiyim diye mail atsaydınız.

bence yanlış yapmıssın ıstıfamı vereyım demek ne demek ya...çoçuk gbı en kuçuk seyde arkanı dönup gıdecek mısın?? kendıne gel adamın karsısında dık dur kendını ezdırme.....işinede sahıp çık

Çok merak ettim nasıl iş yeri orası herkes müdür

Özel sektörde bir müdür bir de birim/bölüm sorumlusu vs gibi insanlar olmaz mı

büyük şirketse bir de yönetim kurulu Ceo vs

Her bir birimin başına bir kili koyup sen müdürsün mü deniyor

X